Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מישהו שהשם שלו ברח לי הפנה אותי לפורום(היינו ביחד בטורנות בבסיס מצטער ששכחתי תשם שלך)

יש לי באוטו מערכת של פיוניר רגילה 4*45 מאחורה קנווד 280 ומקדימה טויטרים ורמקולים קטנים של פיוניר

היה לי מגבר לרמקולים האחוריים אבל הוא לא עמד מחום ונשרף

אני צריך מגבר חדש לא משהו זול אלא משהו שיפתח תרמקולים כמו שצריך נושא התקציב נתון לדיון אבל הוא בסביבות 900 שקל

פורסם

900 תקציב יפה בשביל מגבר 2 ערוצים שיגביר אחוריים...

אתה יכול ללכת על מגבר של מגנט http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=221&CatCode=87

היה אצל חבר שלי הגביר יפה מאוד רמקוליים אחוריים הוא עולה בסביבות ה 500 ש"ח....הינה חסכתי לך....כי חבל להשקיע 900 ש"ח על מגבר 2 ערוצים...זה מגבר שצריך לספק אותך!

אם אתה מעוניין להתקדם בהמשך עם המערכת אתה יכול להביא מגבר 4 ערוצים של מגנט בתקציב שהקצבת לעצמך

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=345&CatCode=167

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

מפליא אותי שבמחיר כזה נמוך אני מקבל המון RMS

2*130 אוהם?

מישהו יודע אם באמת המגבר מספק עוצמה כזאת?

יכול להיות שהעוצמה שרשומה מוגזמת כמו LAZAR ?

פורסם

איפה כתוב 130 * 2=וואט אר אמ אס?

אצל לאנזר זה סיפור אחר.. שמה מצהירים על הספקי אר אמ אס ... כאן מדובר בנתוני וואט מקס..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...