Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Toyota Lease יש קאץ'?

arco1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם.

שוקל את השירות הזה כאופציה. לכאורה נשמע מעולה, בסביבות 2400 לחודש לאוריס הברידית SKY למשל (אני מתכוון להמתין לקורולה סטיישן, רק בודק אופציות כרגע).

רשום באתר שזה כולל הכל, ביטוחים, טיפולים, שום עלויות נוספות, גם אם עושים תאונה עם הרכב. שום תשלום בסוף התקופה, אין התחייבות להמשיך איתם. מישהו התנסה, הכל אמיתי? אין הוצאות של שקל מעבר לסכום המוסכם חוץ מדלק? אגב האם הם מחזירים את המקדמה (כ-8K) אם לא ממשיכים איתם? שאלתי במייל ולא קיבלתי תשובה, רק הציעו לקבוע פגישה לקבלת הצעת מחיר.

https://www.toyota.co.il/toyota-finance/advantages

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

גם אם אתה מוריד את עלות הביטוחים והטיפולים, עדיין אתה משלם ירידת ערך של הרכב , ולדעתי יותר מזה. כי אוריס היברידית אחרי 3 שנים לא מספידה 60 אלף שקלים בשוק יד 2.

אבל כן, זה שירות נוח .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

לפי הנתונים באתר ל-20,000 ק"מ, אתה משלם כמעט 92,000₪ ל-3 שנים.

אם תניח ירידת ערך של 60,000₪, ביטוח של 15,000₪ וטיפולים ב-5,000₪ (לשלוש שנים), אתה משלם כמעט 12,000₪ על השירות הזה, או 4,000₪ לשנה

האם זה משתלם? תלוי כמה שווה לך הנוחות שבשירות. מעבר לזה, אם אתה לא נוסע הרבה ושומר על הרכב, יכול להיות שההפסד יהיה גבוה בהרבה בגלל שירידת הערך שלך תהיה נמוכה יותר.

עוד דברים שכדאי לשקול - הגבלת ק"מ (אולי עוד שנתיים משהו ישתנה ותצטרך לנסוע יותר?) והגמישות - מה קורה אם אתה רוצה להחזיר את הרכב לפני סוף התקופה.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה שהפתיע אותי הכי הרבה זה שאין תשלום נוסף אם הרכב עובר תאונה, זה הגיוני או שיש לצפות לאותיות קטנות בקטע הזה? מעניין אותי האם מישהו השתמש בשירות הספציפי הזה של טויוטה והאם מישהו נתקל באותיות קטנות שיכולות לדפוק אותי..

לגבי הגבלת ק"ם, אני די סגור על 25K כרגע, לגבי גמישות אבדוק, תודה. כמו כן הומלץ לי בפרטי לבדוק אותיות קטנות בביטוחים ובטיפולים. אבל כל זה ייבדק אם זה יגיע לשלב פגישה איתם. מה עוד יכול להיות?

עוד שאלה, מי שעושה את זה בפעם הראשונה יכול להתמודד עם הבנת ההסכם לבד או שכדאי לקחת למומחה/עו"ד?

העניין של משתלם או לא פחות רלוונטי, כי כסף לרכב חדש אין בכל מקרה ואת התשלום החודשי אני מצפה לא לשלם בעצמי. חלקו אמור להגיע מהמעסיק וחלק אחר מביטול של שווי שימוש בתלוש (כרגע יש גילום של רכב משומש ישן מהעבודה). אם זה לא יקרה (מעסיק יעדיף למשל לרכוש רכב משומש חדש יותר), אז לא אשתמש בשירות. :)

פורסם

במקרה תאונה יש השתתפות עצמית בדומה לכל חברת ליסינג, זה לא שאין תשלום כלל, לא ניתן לבטל השתתפות עצמית.

טיוטה אכן נותנים מחירים טובים לרכבים שלהם ומתמחרים במחיר טוב יחסית מול חברות הליסינג (פער קטן אך לאחר מיקוח מעט פחות).

אין אפשרות לצאת למעשה במהלך חיי העסקה, קנס היציאה הוא ענק ונגזר ממחירון הרכב בעת ביצוע הרכישה.

מקדמה כמובן שלא חוזרת, ברכבים יקרים יותר המקדמה כ11,900 שקל.

הייתי ממתין לקורולה החדשה.

פורסם

קיבלתי השבוע את החוזה שלהם לעיון כי בדקתי את ה-chr. יכול לומר שמבחינת מחיר הם יקרים בערך ב-300 ש"ח לחודש מחברות הליסינג לגבי הרכב הספציפי שבדקתי. אחרי שאעבור על החוזה אשמח לספר פה על הקאצ'ים,במיוחד אחרי שעברתי על החוזים של פריים ליס שלמה סיקסט ואלבר

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם

תבדוק אם יש הצמדה למדד, סביר שכן, תבדוק אם יש תוספות תשלום לאביזרים שונים שדורש הביטוח, סביר גם שכן, תבדוק אם אתה צריך לשלם אגרה שנתית.

אם זה חוזה ליסינג הדברים האלה בד"כ קיימים ואז העלות שהציעו לך היא עלות בסיס ועל זה יש תוספות.

פורסם

כולם מצמידים למדד.

הם זולים מהמתחרים בכל אופן בסגמנט של הקורולה.

קנסות יציאה

14 אחוז שנה ראשונה.

10 שנה שנייה.

8 שנה שלישית.

ממחיר המחירון בזמן היציאה.

בנוסף לתשלום היחסי של המקדמה מהזמן שנותר, מה שרוב האחרים לוקחים.

בקיצור מחיר זול יותר קנס יציאה גדול יותר.

• תוכן חדש...