Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך TheMarker 25.3

הוזלות חדשות של הבנזין והסולר צפויות בסוף החודש, כך עולה מהנתונים המעודכנים על המסחר במוצרי נפט בשוקי הנפט באגן הים התיכון ומהשינויים שחלו בשער השקל לעומת הדולר מראשית החודש. מחירי מוצרי הדלק בישראל צמודים למחירי המוצרים הנקבעים בשוקי הנפט באגן הים התיכון ומושפעים מהשינויים בשער השקל-דולר.

מחיר הבנזין בתחנות הדלק צפוי לרדת בכ-7.5% (כ-36 אגורות לליטר בבנזין 95 אוקטן). מחיר הסולר צפוי לרדת בכ-7% (26 אגורות לליטר לפני הנחות). אף שאין פיקוח על מחיר הסולר לצרכן נוהגות חברת הדלק ל"המליץ" לתחנות על מחיר לצרכן. המחיר לצרכן שנקבע בראשית מארס היה 3.72 שקל לליטר.

כמו כן, צפויה הוזלה של כ-19.8% במחיר המזוט, המשמש אחד מחומרי הדלק העיקריים בחברת החשמל. הוזלה זו צפויה לגרום לפי הערכות במשק הדלק להוזלת מחיר החשמל באפריל.

כמו כן, יוזל מחיר הגפ"מ (גז בישול) הנמכר לחברות הגז על ידי בתי הזיקוק בכ-11%. אין מדובר במחיר הגז לצרכן, שההוזלה בו תהיה שולית, אם בכלל. בנוגע לכל השינויים, לא מדובר עדיין במחירים סופיים ועשויים לחול עדכונים בימים הקרובים.

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

• 9 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לא מרשים אותי בכלל...

יד אחת מוזילה, והיד השניה מעלה אחרי החג את מחיר המים, החשמל, וכל מוצרי המזון. שורה תחתונה: למרות אי-אלו הוזלות מקומיות כמעט ולא מורגשות, החיים כאן נעשים קשים עד בלתי אפשריים לרובנו, ובעיקר למעמד הביניים שמממן את השטויות של הממשלה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
לא מרשים אותי בכלל...

יד אחת מוזילה, והיד השניה מעלה אחרי החג את מחיר המים, החשמל, וכל מוצרי המזון. שורה תחתונה: למרות אי-אלו הוזלות מקומיות כמעט ולא מורגשות, החיים כאן נעשים קשים עד בלתי אפשריים לרובנו, ובעיקר למעמד הביניים שמממן את השטויות של הממשלה.

+1.

ביזיון.

פורסם

למי שלא שם לב השרשור משנת 2003.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

עצוב :(

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זה בדיוק כמו דיאטה..

בנאדם שוקל 100 ק"ג ויורד 20 ק"ג ל-80 ק"ג.

נשבר ועולה הכל חזרה +7ק"ג ואז הוא שוקל 107 ק"ג

לוקח את עצמו בידיים ויורד 30 ק"ג ל-77 ק"ג..נשבר ועולה חזרה את ה-30+9 ק"ג ומגיע ל 116 ק"ג וכך יורד ומוסיף למשקלו..

כך הדלק עולה ל-8 יורד ל-7.5 ,עולה שוב ל-8.3 יורד חזרה ל-7.9 בסוף נעצר על 10 שקלים אני מאמין תוך שנה בעזרת השם..

חג שמח

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
הקפצה כואבת :)

אאוץ'... מאוד כואבת.

כך הדלק עולה ל-8 יורד ל-7.5 ,עולה שוב ל-8.3 יורד חזרה ל-7.9 בסוף נעצר על 10 שקלים אני מאמין תוך שנה בעזרת השם..

אמן. :-D

פורסם
זה בדיוק כמו דיאטה..

בנאדם שוקל 100 ק"ג ויורד 20 ק"ג ל-80 ק"ג.

נשבר ועולה הכל חזרה +7ק"ג ואז הוא שוקל 107 ק"ג

לוקח את עצמו בידיים ויורד 30 ק"ג ל-77 ק"ג..נשבר ועולה חזרה את ה-30+9 ק"ג ומגיע ל 116 ק"ג וכך יורד ומוסיף למשקלו..

חג שמח

יכול להיות בעזרת ביבי את שטייניץ?

לא זכור לי שהשם העלה את מחירי הדלק לאחרונה .. או מתישהוא.

• תוכן חדש...