Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי השם אני מבין שהבדיקה שלך, אין משהו חריג, בדיקה תקינה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן, בדיקה טובה סה"כ.

אם אתה לא רוצה את הצמיגים שהם מציעים אז תנסה להוריד כמה שיותר במחיר ותקח את הרכב as is . תחליף אחכ לצמיגים שאתה רוצה.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

V5

פורסם

הבדיקה היא שלי, הבוחן במקום אמר לי שהרכב נראה במצב ממש טוב.

בסוף הצלחתי להגיע איתם לפשרה שהם יורידו עוד אלף ואני אחליף את הצמיגים האחוריים.. את הקדמיים אשאיר בנתיים כמה שבועות ואז אחליף ליותר איכותי.

פורסם

למה הוא רשם שהמנוע לקוי? הוא ציין שמצורף דוח קומפרסיה. אם הקומפרסיה תקינה - אז הוא היה צריך לסמן כתקין, אחרת הוא בעצם מגן על עצמו לכל מקרה שלא יקרה.

פורסם

כסת"ח, אחרת היה רשום בדוח הפרשי קומפרסיה/לחץ דחיסה אם באמת היו בעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למה הוא רשם שהמנוע לקוי? הוא ציין שמצורף דוח קומפרסיה. אם הקומפרסיה תקינה - אז הוא היה צריך לסמן כתקין, אחרת הוא בעצם מגן על עצמו לכל מקרה שלא יקרה.

הוא רשם בביצועי מנוע פעמיים מאה אחוז באחד 98 ובאחד 95...

• תוכן חדש...