Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מהמצת איזה בעיות היו ברכבים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא תמיד מגיב ככה בכל נושא שקשור לרנו, ברור לי שאין לו ניסיון טוב עם רכבי רנו (ומי לא מכיר מישהו שהיה לו ניסיון רע עם מותג מסויים?) אבל משום מה הוא החליט שלכולם יש חוויות דומות לשלו.

הייתי שמח שהיה מגבה בסטטיסטיקה למה רנו (ואולי צרפתי בכלל לשיטתו) זה גוועלד אבל משום מה עם רכבי VAG למיניהם שידועים באמינותם המופלגת לא ראיתי ממש הסתייגויות קשות מצידו.

פורסם
הוא תמיד מגיב ככה בכל נושא שקשור לרנו, ברור לי שאין לו ניסיון טוב עם רכבי רנו (ומי לא מכיר מישהו שהיה לו ניסיון רע עם מותג מסויים?) אבל משום מה הוא החליט שלכולם יש חוויות דומות לשלו.

הייתי שמח שהיה מגבה בסטטיסטיקה למה רנו (ואולי צרפתי בכלל לשיטתו) זה גוועלד אבל משום מה עם רכבי VAG למיניהם שידועים באמינותם המופלגת לא ראיתי ממש הסתייגויות קשות מצידו.

כי אני מגיב רק מניסיון אישי. רכבי ואג לא היו לקרובים שלי בחיים אז אני לא סתם אכתוב.

בכל אופן כל מה שכתבתי פה ובשרשורים קודמים הכל מניסיון אישי. 5 רכבי רנו בשנים האחרונות. 4 מהם חדשים מהניילון, בכולם היו בעיות כלשהן באופן גורף.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

ועדיין לא הסברת חוץ מהקטע של המצת מה הבעיות שחווית עם קליאו ספציפית - חשוב לתת אמירות קונקרטיות ומבוססות על הרכב שאדם שואל לגביו ולא אמירות כלליות כמו "היו לי רנו עם תקלות", אם חווית תקלות עם קליאו מהדגם שפותח השרשור מחפש אנא ציין מה חווית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

צודק. ברנו קליאו מאותו דור רק דיזל קרה שהתערבב השמן עם הנוסל קירור וקפץ החוצה מהמיכל עיבוי. לא התעסקתי עם הגורם כי הרכב נגרר למוסך והוא מליסינג.

שאר הבעיות היו עם מגאן 3 בנזין, פלואנס דיזל ומגאן 2 בנזין.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

כמו שנאמר, מחשב גיר שמתפגר (יש שרשור שלם על זה) אחרי כ 40,000 ק"מ, שלי התפגר אחרי 80,000 ק"מ.

רפידות בלמים קדמיות שנגמרות מאוד מהר, הצלחתי לשרוד איתם 45,000 ק"מ.

חוץ מזה אין בעיות מיוחדות.

בעבר קליאו 1.2 טורבו-3 שנים.

כיום קליאו 0.9 טורבו- שנה וקצת.

פורסם

כמה עלה לך המחשב?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רפידות קדמיות נגמרות מהר כנראה בגלל שלמנוע יש מעט מאוד כח בלימה תלוי כמה אתה ממהר ללחוץ על הבלם.

בקליאו 0.9 שאצלי כרגע:

14,350 בעלים קודם: רפידות

28,630 בעלים קודם: רפידות וצלחות

53,720 הרכב אצלי: רפידות

מאז, בטיפול האחרון הייתי עם 83 לא היה צורך בהחלפה.

פורסם

תראה בגרסא שהיא לא ליסינג הוא מאובזר טוב, ויחסית לקטגוריה איכות חומרים לא רעה.

ההגה מרגיש איכותי, ידית ההילוכים, תריסי המזגן, הדלת וכל מה שקשור אליה, המושבים, בכלל המולטימדיה וסביבת הנהג נחמדה וכיף להיות שם.

מרגישים את החסכון בכל מני דברים קטנים,סך השמש, שמרגיש כמו לוח קרטון שעליו מורכבת מראה אגב לנוסע אין מראה רק לנהג (אולי רק אצלי לא יודע) המתגים של הבקרת שיוט, start&stop, המשענת ליד ימין שמחוברת לכסא בבורג, מרגישה מאוד זול אבל נראית כמו הרכבה מקומית ולא משהו שמגיע סטנדרט, ואין אפשרות לכוון את זווית גב הנהג. רק קדימה אחורה למעלה למטה.

מזכיר שהרכב כחדש מאובזר נמכר פה ב69 במבצעים, לא הוגן יהיה להשוות אותו עם משפחתיות של 130 אלף.

במחיר שלו הוא מהווה תמורה גבוה מאוד למחיר. כיד שנייה אין מה לדבר בכלל.

פורסם

אבא שלי עם קליאו סטיישן ו24 אלף בדרכים הרריות ולא עבר החלפת רפידות.

לגבי בלימת מנוע לדעתי דווקא יש לא רעה, בירידות הרכב מוריד הילוך לפי זיכרוני גם שאלתי את אבא שלי עכשיו ואכן הגיר מוריד הילוך.

• תוכן חדש...