Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז אני בדרך לבדוק רנו קליאו שנת 2016, גרסת EX PACK, מנוע 1.2 טורבו.

יש משהו מיוחד שאני צריך לשים לב אליו בזמן שאני נוהג על הרכב?

בעיות מסוימות שכדאי לי לבדוק עליהן?

אשמח להמלצות, חוות דעת וכדומה!

שנה טובה!

פורסם

אישתי קיבלה רכב כזה מהעבודה, הבעיות שהיו לה- מזגן חלש שמתנתק כל כמה דקות, צלחות בלם עקומות, 2 הבעיות צצו לאחר מספר חודשים ולא משנה כמה ניסו לתקן לא הצליחו, חוץ מזה רכב טוב ונעים.

פורסם

בעיקר את הגיר הרובוטי , היו בפורום כמה מקרים שהמוח שלו התפגר באזור 40-50 אלף קמ.

תבדוק את המזגן שם , הוא לא ידוע כעוצמתי.

פורסם
אישתי קיבלה רכב כזה מהעבודה, הבעיות שהיו לה- מזגן חלש שמתנתק כל כמה דקות, צלחות בלם עקומות, 2 הבעיות צצו לאחר מספר חודשים ולא משנה כמה ניסו לתקן לא הצליחו, חוץ מזה רכב טוב ונעים.

מתנתק בלי קשר לסטרט סטופ? לא שמתי לב לתופעה הזו בקליאו שלי.

אבל כן המזגן חלש והגיר הרובוטי לא נחשב לשיא האמינות, חוץ מזה אחלה רכב.

פורסם

הברקסים בקליאו דורשים החלפה יחסית תכופה(מצד שני בקיה החלפתי אפילו מוקדם יותר רפידות) - אבל מפה ועד בעיה קבועה של עיוות בצלחות לא נשמע כמו משהו שנתקלתי בו.

המזגן חלש ויכול להתנתק בפקקים ארוכים, זה משהו יודע בקליאו.

והבעיה המוכרת של הגיר, אם אתה קונה רכב פרטי תנסה לחפש אחד עם 5 שנות אחריות ותהיה בסדר עם זה.

אני עוד מעט סוגר שנה וחצי עם קליאו וממש נהנה מהרכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מתעלק רגע על הפוסט, האם המזגן חלש גם במגאן עם מנוע 1.2?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

את האמת אני לא כזה רגיש לחום (אני מאלה שנוטים להיות חולים הרבה בחורף אבל בקיץ מרגישים מעולה) והמזגן בסדר לי אבל אני יכול להבין את התלונות, אין שום שלב שהרכב מרגיש כמו מקפיא לא משנה מה וכמה זמן הוא עובד, זה מרגיש כמו רוח די חלשה וקרירה שעוזרת נקודתית, לא באמת מקרר את כל הרכב.

פורסם

לאבא שלי י קליאו 2015 אמנם הק״מ נמוך מ30 אלף אבל אין בעיות.

חברים שלו רכשו קליאו גם 2015 או 2014 לא זוכר בדיוק עם 80 אלף ומרוצים, אצלם לא הייתה בעיה בגיר וגם אצל אבא שלי לא.

אבל כן היו פה דיווחים על הבעיות בגיר בעלות של 4 אלך בערך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
המזגן ממש גרוע, בקיץ בפקק בצהריים, אחרי כמה דקות שהמנוע בסרק, ממש נהיה לא נעים בתוך האוטו.
לא כזה נורא, לוקח למזגן זמן לקרר והוא לא חזק אבל אף פעם לא הגעתי למצב שממש לא נעים בפקק ואני נוהג בפקקי המרכז נונסטופ.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא ממליץ בשום צורה. לאבא שלי בשנים האחרונות היו שניים כאלה (מהעבודה, בפרטי בחיים לא הייתי נותן לו להוציא כסף על רנו). הייתה יותר מבעיה אחת.

לדוגמא כרגע יש בעיה שאם יש מטען מחובר למצת הרכב לא מניע (ושללנו בעיה במטען הוחלפו כמה). אני ממש לא מבין למה שדבר כזה ישפיע על הנעה של הרכב ראבאק. אבל צרפתים לך תבין. והרכב בן 3 חודשים כן ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...