Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להגיע מחר לקראת השעה 14:00 לאוניברסיטת חיפה, בניין הפקולטה למדעי החברה, לשם פסיכומטרי.

 

איפה אפשר למצוא חניה באיזור בחינם או בתשלום?

 

גם לא אכפת לי לחנות במקום אחר ולהגיע עם אוטובוס/מונית אם זה עדיף.

 

תודה לעונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אין לך חניה בתשלום במקום.

 

היות ולא התחילו הלימודים אז אני מאמין שאם תגיע מוקדם תוכל למצוא חניה לאורך שדרות אבא חושי או במשטח העפר שם מול האוניברסיטה (פחות או יותר מול הגשר להולכי רגל), או אפילו בכניסה לפארק הכרמל.

 

https://goo.gl/maps/8jFLWiHA1L22

 

 

אם אתה הולך על בטוח ורוצה לחסוך לך הליכה, יש חניה חינמית לאורך שדרות אבא חושי החל מצומת דניה עד לבית בירם. משם אוטובוס בתדירות טובה יכניס אותך לתוך הקמפוס.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

אוניברסיטתחיפה סובלת ממחסור חור במקומותחניה, בודאי לאורחים.

 

הקדם מאד וחנה בפארק הכרמל, ואז מדובר בהליכה קלה של כמה מאות מטרים. האופציה השניה היא לחנות בסביוני דניה או לאורך שד' אבא חושי, מצומת אוסקר שינדלר ומטה עד בית בירם טהגעה באוטובוס לאוניברסיטה.

 

אופציה שלישית היא לחנות בתחנת הרכבת בחוף הכרמל ולהגיע לאוניברסיטה באוטובוס 46/146. נוסע כל 20 דקות, זמן נסיעה כ-30 דקות (אבל בשעות האמורות הייתי חושש מפקקים ולוקח מקדם היסטריה די היסטרי). עוד יותר טוב - להגיע ברכבת, ואפילו להשקיע במונית (סיפור של 30 ש"ח, אולי קצת יותר במקרה של פקקים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...