Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוכל במתחם הבורסה (מגדל משה אביב)

cfir71
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,אני עובר בקרוב לעבוד במתחם הנל.כיום אני עובד באיזור שיש בו הרבה אפשרויות לאוכל זול (סביב 20-40 ש"ח)האם יש מקומות כאלה גם באיזור הבורסה?

כפיר הג'ינג'י

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת מוזר שאתה מעלה את השאלה לפורום. ואם יגידו שאין לך? תבחר עבודה אחרת?

תגיע לעבודה, תצא עם החבר'ה לכמה ארוחות צהריים (או פלאפלים) ותוך שבוע תדע בדיוק מי נגד מי.

עבדתי באזור לפני כמה שנים, ב-20₪ לא תמצא אבל בקצת יותר יש. כל מיני חתוליות/פלאפליות/שניצליות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת מוזר שאתה מעלה את השאלה לפורום. ואם יגידו שאין לך? תבחר עבודה אחרת?תגיע לעבודה, תצא עם החבר'ה לכמה ארוחות צהריים (או פלאפלים) ותוך שבוע תדע בדיוק מי נגד מי.עבדתי באזור לפני כמה שנים, ב-20₪ לא תמצא אבל בקצת יותר יש. כל מיני חתוליות/פלאפליות/שניצליות.
ברור שזאת לא הסיבה שאבחר עבודה אחרת.סהכ רציתי לדעת קצת מידע מקדים. אם אין זה גם בסדר. פשוט משיטוט קצר בגוגל מפס לא מצאתי. הכל באיזור ה 45 שח ומעלה.אפילו קינג גורג לא עושים עסקיות דווקא בסניף הזה (קצת חוצפה אגב)אשמח לשם של פלאפל/סביח/שניצל טעימים במחירים טובים.

כפיר הג'ינג'י

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש את דומיניק בשרים שהוא אחלה מקום, אוכל מצויין טרי וטעים.

יש אולי 7 חומוסיות מסביב, כאשר יש את בהדונס המקורי במרחק הליכה ואת חומוס חמסה חמסה שהוא מצויין.

הבעלים של חומוס חמסה חמסה הוא גם הבעלים של צ'יקן סטיישן שמוכרים שם עוף בגריל הכי טעים באזור במחיר מעולה.

יש גם את סאבור שמגישים טורטיות נחמדות עם מנה ראשונה מפוצצת.

מקדנולדס - אין צורך להרחיב.

מטבח רחוב, אחלה אוכל של אחלה אנשים, מפנקים בטירוף.

אלה בגדול ההיילייטים שיש באזור.

בתיאבון ובהצלחה.

Polo 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי מה אתם רוצים ממנו.

ביקש המלצות למקומות זולים וטעימים ממי שמכיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש סביח פרישמן, ולידו חומוס אליהו. שניהם ישאירו עודף מ-30.

ברור שזאת לא הסיבה שאבחר עבודה אחרת.סהכ רציתי לדעת קצת מידע מקדים. אם אין זה גם בסדר. פשוט משיטוט קצר בגוגל מפס לא מצאתי. הכל באיזור ה 45 שח ומעלה.אפילו קינג גורג לא עושים עסקיות דווקא בסניף הזה (קצת חוצפה אגב)אשמח לשם של פלאפל/סביח/שניצל טעימים במחירים טובים.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במינון הנכון? שום בעיה. לא בריאותית ולא אחרת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שם באזור מקום שנקרא מנזה. מגישים אוכל ביתי בסגנון המנזות שבאוניברסיטאות (קח מגש, תבחר עיקרית, תוספות וכו'). כלומר אתה מקבל ארוחה מלאה ומאוזנת. המחיר קצת יותר יקר ממה שציינת. לדעתי ב-40 זה רק עם עקרית צמחונית. בשרית ב-50 וקצת. בכמה פעמים שאכלתי שם, היה מפוצץ בשעות הצהריים (צריך להקדים קצת אם לא רוצים לעמוד בתור ארוך).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במינון הנכון? שום בעיה. לא בריאותית ולא אחרת.

מה זה מינון נכון? הוא מדבר על "מינון" יום יומי, אני מניח שגם ארוחת בוקר מסודרת הוא לא אוכל כלומר כמעט 24 שעות שמה שנכנס לך לגוף זה סביח ופלאפל. שום בעיה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שם באזור מקום שנקרא מנזה. מגישים אוכל ביתי בסגנון המנזות שבאוניברסיטאות (קח מגש, תבחר עיקרית, תוספות וכו'). כלומר אתה מקבל ארוחה מלאה ומאוזנת. המחיר קצת יותר יקר ממה שציינת. לדעתי ב-40 זה רק עם עקרית צמחונית. בשרית ב-50 וקצת. בכמה פעמים שאכלתי שם, היה מפוצץ בשעות הצהריים (צריך להקדים קצת אם לא רוצים לעמוד בתור ארוך).
בתקציב הזה, אם הוא מעוניין באוכל מזין ובריא, דווקא הייתי ממליץ על "גוטה".

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...