Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קראתי את ההערות ואני מסכים שמיותר היה לציין את פרטי המוסך.

אין לי טענות לבעלי המוסך שבסופו של דבר פתרו את העניין איתי לשביעות רצוני ומטרתי היתה לשתף בהתנהלות של מנהל העבודה.

אמנם זה אמור להיות מובן מההודעה הפותחת אך כדי למנוע ספק אשמח אם אפשר לערוך.

אתה צריך להבין שאכן לך נגרם נזק שסודר בסוף אך הנזק שאתה גורם בשיימינג לבעל המוסך שאין לך כלפיו טענה היא ענקית לעין שיעור מול הנזק שלך.

לדעתי להוריד את שם המוסך מהשרשור

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לטענך התנהלות המוסך לאחר גילוי נסיון הטיוח היתה תקינה. מאחדך אתה מפרסם את שם המוסך וגורם לו נזק תדמיתי בלתי הפיך.

ההתנהלות הייתה תקינה אך ורק כי לפות"ש במקרה היו הוכחות מצולמות.

מחר מישהו מבני משפחתך או משפחתי יכניסו את הרכב שלהם לטיפול במוסך הנ"ל וכנראה שעובדים ידעו קודם כל לבדוק אם ישנה מצלמת דרך ברכב ולנתק אותה. אני כותבת את השורות האלו ממה שיצא לנו לקרוא בפורום הזה ממש, לא מעט מוסכים שנתפסו "על חם" בזכות מצלמות של לקוחות הכניסו נהלים חדשים וחלקם אף השקיעו בשילוט.

למען הסר ספק, אין לי חצי טענה לכפי העובד שגרם לנזק, לפעמים בעבודה טועים, זה קורה וזה טבעי, הרי שום דבר לא נעשה בזדון. יש לי בעיה עם אי לקיחת האחריות מצד הצוות. כמו שניקו כתב, אם המוסך היה פועל בשקיפות לא היה צורך בכלל להגיע למצלמת הדרך של הלקוח, אלא פשוט לבדוק במצלמות אבטחה של המקום יחד עם הלקוח.

כיוון שההתנהלות היתה לא תקינה עד שלא הוצג הסרטון הפרטי, אני חושבת שפרסום השם בכותרת הינו במקום.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אם פות"ש היה מפרסם את הסרטון - הצדק איתך. כל עוד הוא בחר שלא לעשות זאת, כל מה שהוא מספר/טוען - על הקרח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בגלל בעיות דומות לזו שמתוארת בשרשור החלטתי כבר לפני שנים לא להתרחק מהרכב שלי כשהוא במוסך, זה מתבטא בחצי יום חופש פעם בשנה כשהרכב עובר טיפול. השקעה קטנה יחסית כדי לשמור על השקעה גדולה יחסית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

פותח השירשור- פשוט תצלם את מסך המחשב בזמן ניגון הסירטון ותחזיק ניייר באיזור של הפנים ותעלה לDRIVE או שלח לוואטאפס למישהו והוא יעלה לכאן, הכי פשוט וככה לפחות הצדק יצא לאור.

נ.ב גם אני תמיד נישאר במוסך, והיום לאחר 8 שנות ניסיון עם המוסך עם 3 רכבים של המשפחה אני כן יכול לישלוח את אחותי שתטפל ותשאיר את הרכב בלי לידאוג יותר מידי כי כבר מכיר מניסיון את כולם.

אני לא יודע איך אצליח לטפל בעתיד במוסכים הגדולים שלא מרשים להיכנס, יש לי ממש בעיה עם זה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מחזק לגבי המצאות במוסך, אני למשל תמיד שומר על קשר עין אם המטפל ברכב נשאר בקרבת מקום.

לפעמים זה לא תמיד ריאלי ואפשרי אם הרכב דורש יותר מיום אחד ונשאר במוסך.

בסופו של דבר ל*חלק* מהעובדים לא באמת אכפת מהרכבים של אחרים, זה פשוט רוטינה בשבילהם ועוד רכב, וחבל.

פורסם

1. לפי התנהגות האחראי, הייתה פה עקיצה ותרמית.

2. המוסך עקץ. לא רק העובד, גם המוסך. בתור עסק, אתה מרוויח מפעילות עובדיך. בדיוק כמו שהמוסך מרוויח כסף מפעילות עובדיו -- ועושה מהם רווח יפה -- כך גם הוא אחראי על שגיות עובדיו במהלך עבודתם. ואכן, המוסך נושא באחריות מלאה. לא מתאים לך? אל תפתח עסק.

3. שתי נקודות אלו יוצאות מנקודת הנחה שהסיפור של פות"ש נכון. כרגע, זהו רק סיפור. אין על פות"ש "חובה" להביע עובדות, אך גם הפורום לא חייב להיות מקום שבו אנשים מאשימים עסקים בעבירות פליליות ללא שום עובדות, אם בכלל.

פורסם

אני לא רואה סיבה מדוע שם המוסך לא יתנוסס בכותרת.

אם לא היה נתפס על חם, פותח השרשור היה סופג את הנזק. אין לדעת כמה לקוחות שילמו כספים לחינם במוסך שעובדיו מתנהגים, בצורה כזו.

כפי שפותח השרשור קיבל כאן במה לפרוש את טענותיו היה יכול המוסך להגיע לכאן, להכות על חטא ולספר מה בוצע כדי שלא ישנה מקרה כזה.

אני בטוח שתגובה אמיתית מתוך רצון לשפר היתה מקטינה את נזקו לעין שיעור.

פורסם

האם כשלוקחים את האוטו לא מסמנים אם יש דפיקות איפשהו? ובמידה ולא סימנו, זה לא עובר להיות אוטומטית באחריות המוסך?

מעבר לכך, זה שתיקנו את המצב אחרי שגילו שיש תיעוד, ממש לא הופך אותם לבסדר כי הם כבר עשו כל מה שיכלו כדי להתחמק מאחריות. תודה לפותח השרשור על המידע החשוב!

פורסם

פות"ש אמנם בחר שלא לפרסם את הסרטון בפורום - אבל שלח לי אותו בפרטי - להלן התרשמותי:

- הפגיעה עצמה לא מצולמת (המצלמה מצלמת קדימה - הפכיעה מאחור)

- הסרטון אילם (אין קול ולכן לא שמועים את הפגיעה)

- מנהל העבודה בוודאות היה מודע לפגיעה (נמצא בפריים - עם הגב לרכב בעת הפגיעה, וניגש לנהג אחריה)

- רואים את ארון הכיבוי בכניסה למוסך מצד ימין כשהרכב נכנס בנסיעה קדימה, ורואים שהרכב נצמד לימין ונוסע לאחור, כך שניתן להסיק לכאורה שהרכב "פגש" את הארון בנסיעה לאחור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

- בסרטון רואים את הרכב גולש למוסך כשמימין קיר עם ארון כיבוי.

- מנהל העבודה שנמצא במוסך מסמן לנהג ליסוע לאחור ולהצמד לקיר.

- הרכב בנסיעה לאחור בצמוד לקיר ונעצר בפתאומיות בדיוק היכן שאמור לפגוע בארון הכיבוי. בו זמנית מנהל העבודה קופץ ומסתכל לכיוון ומיד מגיע, נעלם לכמה שניות מהפריים (ברור שהלך אחורה לראות את הנזק), חוזר קדימה תוך סימון תנועות כעס ויאוש בידיו מספר פעמים.

- עוד עובד מוסך ועוברת אורח (?) מסתכלים בסקרנות על הארוע.

- הרכב נוסע מעט קדימה כדי להתרחק מהקיר ומשלים את הנסיעה לאחור אותה התכוון לבצע מלכתחילה.

- בשיחה עם הנהג הוא לא הכחיש שפגע בארון, טען שהתפטר ושלח אותי לדבר עם מנהלי המוסך.

- בשיחה עם מנהל העבודה הוא הכחיש שנכח בארוע (כי לא ידע על הצילום שמראה אחרת) ושכביכול הנהג "טען" שלא פגע בארון אך "הודה" בזה לאחר שהוא ברוב טובו ומתוך כך שהוא דואג לי חקר אותו לעומק. הבטיח שיסדר הכל וביקש לקחת את הפנס השבור כדי להראות כביכול לנהג. (להבנתי כדי לטשטש ראיות)

פורסם

מי שמשאיר מצלמה כשהרכב במוסך, לא מפחיד אותכם שאחד העובדים יפרק אותה ויקח אותה לעצמו?

או, שאחד העובדים יוריד אותה וישים אותה בצד\ בתא הכפפות בשביל שלא יהיה תיעוד?

פורסם
מי שמשאיר מצלמה כשהרכב במוסך, לא מפחיד אותכם שאחד העובדים יפרק אותה ויקח אותה לעצמו?

או, שאחד העובדים יוריד אותה וישים אותה בצד\ בתא הכפפות בשביל שלא יהיה תיעוד?

לא.

אם זה יקרה, ההשלכות יהיו גדולות מאוד כלפי אותו עובד והמוסך.

כמו כן, הרבה רכבים/מצלמות מתחילות לצלם עם פתיחת הרכב (מהשלט, חשמל מגיע למצת/פיוז) וניתן יהיה לזהות בקלות אם הסירו את המצלמה (לחלק יש קבלים לכמה שנים או סוללות לעשרות שניות) לכן, קל יהיה לזהות אם הסירו במכוון.

פורסם
האם כשלוקחים את האוטו לא מסמנים אם יש דפיקות איפשהו? ובמידה ולא סימנו, זה לא עובר להיות אוטומטית באחריות המוסך?

מעבר לכך, זה שתיקנו את המצב אחרי שגילו שיש תיעוד, ממש לא הופך אותם לבסדר כי הם כבר עשו כל מה שיכלו כדי להתחמק מאחריות. תודה לפותח השרשור על המידע החשוב!

כבר בהודעתי הראשונה ,(אפשר להסתכל למעלה) ובלי לראות כמובן את הסרטון ,כתבתי שמנהל המוסך ידע על הפגיעה לפני שהתקשר לפות"ש ,לא שאני רוצה להשתחצן ,אבל זה המציאות העגומה ,גם לי ניסה מנהל מוסך בנתניה לשקר במצח נחושה (ועוד דתי עם כיפה)

• תוכן חדש...