Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי סוזוקי קרוסאובר 2014 שמטופל מאז ומתמיד במוסך מורשה יבואן. כל הטיפוליפ בזמן לפי הספר כמו שעון.

תמיד סמכתי עליהם ונתתי להם לבצע ולהחליף את כל הדרוש בעיניים עצומות. המוסך שולח נציג לקחת ממני את הרכב לטיפול ולהחזירו בסיום.

בטיפול השגרתי האחרון התקשר מנהל העבודה וטען כי יש "סדק" בפנס האחורי ועלי להחליפו - עלות פנס חדש כאלף ש"ח והציע "להקל" עלי בכך שיחפש פנס זול יותר מפירוק וכך יחסוך לי במחיר, כמובן שאישרתי זאת והודיתי על טוב ליבו... רק ביקשתי שישאיר לי את הפנס המפורק כי לא הייתי שלם עם העובדה שלפתע יש סדק בפנס שכביכול לא שמתי אליו לב.

כשהרכב חזר בדקתי את הפנס "הסדוק" ונוכחתי לדעת שיש בו שבר גדול - פשוט חור שנוצר ממכה שבוודאות לא היתה לפני הכניסה למוסך. בשיחה עם מנהל העבודה הוא הכחיש כל מעורבות בעניין וטען שכך מסרתי את הרכב.

אז בדקתי את הצילומים ממצלמת הדרך שברכב, וגיליתי שכאשר העובד הכניס את הרכב למוסך הוא נסע לאחור והתנגש בארון כיבוי אש שריסק את הפנס האחורי וגרם לנזק שניתן לראות בתמונה המצ"ב.

IMG_20180829_235815_407.jpg

בשיחה עם הנהג הוא היה בלחץ וסירב לשתף פעולה אך לא הכחיש שפגע בארון הכיבוי. בשיחה עם מנהל העבודה המשיך להכחיש ולשקר כאילו אינו יודע שהנזק נגרם על ידיהם, וכשהבין שהכל כבר ידוע החל להאשים את הנהג...

לאחר שפניתי במשוב שלילי לשרות הלקוחות חזרו אלי בעלי המוסך ולאחר שהבהרתי להם חד משמעית את הסיפור שלחו לי עובד שהחליף את הפנס לחדש והחזר של עלות הפנס.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדרך כלל אני לא מתחבר לכותרות דרמטיות

אבל ללא ספק במקרה הזה אתה צודק, מדובר פה בנוכלות מדרגה ראשונה.

מעניין יהיה לשמוע את תגובת המוסך והרשת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
בדרך כלל אני לא מתחבר לכותרות דרמטיות

אבל ללא ספק במקרה הזה אתה צודק, מדובר פה בנוכלות מדרגה ראשונה.

מעניין יהיה לשמוע את תגובת המוסך והרשת.

תגובה מצטדקת כלשהי שמאשימה את העובד ומסירה אחריות מהחברה..

המוסך הזה צריך ללקק את הלקוח הזה עכשיו ואני לא צוחק שלפחות כמה טיפולים בחינם בשביל להחזיר את האמון.

אבל תהיה בטוח שחמדת הכסף חזקה מהצדק וחוץ מלהחזיר לו את הכסף עבור הפנס לא יהיה שום ניסיון לכפר את הטעות.

פורסם

איזה ביזיון, להאשים אותך בנזק שהם עשו! ועוד באו לקראתך עלק...

מה היה קורה אם לא הייתה לך מצלמה?

מכשיר תיעוד ברכב פשוט הפך למוצר שהוא חובה.

פורסם

יש פער גדול בין הכותרת שנתת, "ניסיון עקיצה שערוריתי" לבין הסיפור שאותו אתה סיפרת.

יש פה עובד שסרח, מוסך שהתנהל באופן סביר ביותר, זיהה את הפנס השבור ואף התאמץ לצמצם את העלויות עבורך בחיפוש פנס משומש. בזכות הערנות שלך, ובזכות התיעוד שסיפקת, העובד "נתפס" והמוסך נשא בעלות הפנס.

משהו לא נכון פה?

:turn-l:
פורסם

עובד שסרח? מה מעניין את הלקוח אם עובד ניסה לעקוץ אותו או המוסך?

המוסך שכר את העובד, המוסך משלם לעובד והמוסך מנהל את העובד. בתור לקוח אני מתנהל מול המוסך מה איכפת לי אם בעל המוסך ניסה לרמות אותי או עובד הניקיון.

ויותר מזה ניסיון מנהל העבודה להתנער מאחריות (שהוא ממש מיצג את המוסך) הוא עוד יותר נורא.

טסלה 3 2022

פורסם
יש פער גדול בין הכותרת שנתת, "ניסיון עקיצה שערוריתי" לבין הסיפור שאותו אתה סיפרת.

יש פה עובד שסרח, מוסך שהתנהל באופן סביר ביותר, זיהה את הפנס השבור ואף התאמץ לצמצם את העלויות עבורך בחיפוש פנס משומש. בזכות הערנות שלך, ובזכות התיעוד שסיפקת, העובד "נתפס" והמוסך נשא בעלות הפנס.

משהו לא נכון פה?

אין שום פער.

המוסך ומנהל העבודה ניסו להתנער מזה.

גם לאחר טענות בעל הרכב.

למעשה רק לאחר התערבות היבואן (סקר שירות) הם נאותו להחליף את הפנס.

זה באמת ניסיון עקיצה.

אני כבר העברתי את הפוסט לכל מי שזה יכול לעניין אותו.

פורסם

זה כמו שכתבו כאן, עובד שסרח, ויותר נכון - חוסר אחריות של העובד. אין ספק שהמוסך צריך לפצות אותך ואתה לא צריך לשלם על הטיפול ותיקון הפנס.

פורסם

עובד שסרח זה קורה אבל כשמוסך מריח את הסירחון וממשיך להתחמק זה כבר ממש לא דבר שצריך לקרות.

משהו לא נכון פה?

כשהמןסך הריח שזה יכול להיות העובד שלו הוא היה צתריך להתנצל, לזכות את הלקוח, להתקים פנס מקורי וחדש על חשבונו ולזרוק את העובד מכל המדרגות (לא על שפגע אלא כי הסתיר נזק שגרם ללקוח ועוד האשים בכך את הלקוח).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בהנחה ומה שרשם זה בדיוק מה שקרה - זה שלא יחוייב על הפנס זה ברור.

טרם ראיתי פה פיצוי ולקיחת אחריות מלאה מצד המוסך לצורך החזרת האמון של הלקוח.

שכן אם היה מפוצה, סביר שהפוסט הזה לא היה נפתח.

לקוח מרוצה מספר לחברים - לקוח לא מרוצה מספר לכל השכונה.

פורסם

משהו לא נכון פה?

אני מקווה שהתגובה שלך סרקאסטית.

בהנחה והפרטים כפי שנכתבו ע"י פות"ש נכונים, הרי שמראש שיקרו לו לגבי ה"סדק". כביכול הוא מסתובב עם סדק בפנס (שיתכן ולא שם לב אליו). אבל הפנס שבור לחלוטין - בוא נניח שפות"ש שבר אותו - הוא לא יודע את זה? "גילו" לו?

אני מתקשה להאמין שעובד שבר פנס ואף אחד לא ראה \ לא שמע, לא שמו לב לשברים שלו מסביב. יכול להיות, אבל לא סביר. אם כבר, זה לא רק העובד אלא מנהל העבודה שנתן יד למרמה הזו ("סידרנו לך פנס בזול"). תכל'ס, אם הם היו יצירתיים היו צריכים להעלים את הפנס השבור ואז פות"ש לא היה חושד בכלל שמישהו שיקר.

ולגבי פיצוי; בואו נגיד שאותי לא היו רואים יותר במקום הזה, לא משנה כמה היו משלמים לי.

ושוב אני כותב, למען הסר ספק - מה שרשמתי בנ"ל זה אך ורק לאור ההודעה של פות"ש, ותו לאו.

פורסם
כשהמןסך הריח שזה יכול להיות העובד שלו הוא היה צתריך להתנצל, לזכות את הלקוח, להתקים פנס מקורי וחדש על חשבונו ולזרוק את העובד מכל המדרגות (לא על שפגע אלא כי הסתיר נזק שגרם ללקוח ועוד האשים בכך את הלקוח).

מסכים.

ועדיין, איפה העקיצה פה?

האם המוסך (או העובד) בכוונה שברו את הפנס ע"מ לגנוב מפות"ש כסף?

:turn-l:
פורסם

ברור שמנהל העבודה ניסה להתנער מאחריות, למרות שבשלב מסוים הבין שבעל הרכב צודק.

נראה מוזר שבשיחה אמר סדק ולא שבר, אם היה שבר בעל הרכב ישר היה חושד, הדבר נראה כמו רצון לטשטש את האמת.

אני גם תוהה, למה העובד חושש להודות שקרה משהו, למדתי שרק מי שלא עובד לא טועה, טעיות קורות מודים בהם וממשיכים הלאה.

• תוכן חדש...