Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בבוקר גיליתי שמישהו החליט "לפנק" אותי, להיכנס לי במראה (כנראה היה קצת תקוע שם המנגנון של הקיפול) ופשוט שבר לי אותה. אישתי גילתה אותה תלויה על הכבל של החשמל ומתנדנדת. לפחות השאיר אותה במקום...(מיותר לציין שפתק לא היה).

בבדיקה קצרה שערכתי יוצא שלהחליף את המראה עולה לפחות 200-250₪. ובכל זאת, אם אני יכול גם את זה אשמח לחסוך. לעניות דעתי, אפשר להדביק את המראה איכשהו למקום, ולתקן את חוטי החשמל.

אלא שאין לי כל-כך את האמצעים לעשות את זה ואשמח לדעת קודם כל

א. אם אתם חושבים שזה בר תיקון מהסוג הזה (לא מעוניין בקידוחים למיניהם).

ב. האם יש מקום במרכז שיכול לעשות זאת במחיר סביר?

מצרף פה תמונות להתרשמות.

אני מתנצל מראש על הגודל, ניסיתי להעלות תמונות מוקטנות, לא הצלחתי.

3388895.jpg

7266326.jpg

IMG_20180828_131813.jpg

פורסם

היה לי מקרה דומה באחד הרכבים וכן הצלחתי לסדר את המראה.

למראית עין נראה לי שהפינים (היכן שנכנסים הברגים) נשברו או חלקם.

מה שאני עשיתי זה דבר "פשוט" הצלחתי להדביק את הפלסטיקים השבורים

ובעדינות הברגתי את הברגים בחזרה. אומנם זה לא היה ממש יציב (לא ברמה של טלטול)

אבל החזיק כמה שנים.

לא בטוח שזה המצב אצלך? אני רק משער - כי חייבים לראות אותו פיזית.

מעבר לזה אפשר להדביק כמו שעשיתי ברכב נוסף שהמראות שלו היו נושרות פעם בחודש חודשיים. (פגם ידוע) אבל לא הייתי עושה את זה ברכב חדיש.

פורסם
הרקולס בסלמה בתל-אביב מומלצים בחום מנסיון. זולים, אמינים, ויעילים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בס"ד

מנסיון, המראה תווברץ ברמה מציקה.

עדיף לדעתי ללכת לפירוקיה או חדש תחליפי.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
היה לי מקרה דומה באחד הרכבים וכן הצלחתי לסדר את המראה.

למראית עין נראה לי שהפינים (היכן שנכנסים הברגים) נשברו או חלקם.

מה שאני עשיתי זה דבר "פשוט" הצלחתי להדביק את הפלסטיקים השבורים

ובעדינות הברגתי את הברגים בחזרה. אומנם זה לא היה ממש יציב (לא ברמה של טלטול)

אבל החזיק כמה שנים.

לא בטוח שזה המצב אצלך? אני רק משער - כי חייבים לראות אותו פיזית.

מעבר לזה אפשר להדביק כמו שעשיתי ברכב נוסף שהמראות שלו היו נושרות פעם בחודש חודשיים. (פגם ידוע) אבל לא הייתי עושה את זה ברכב חדיש.

עם מה הדבקת? בכל מוסך שעברתי (שניים בינתיים ועוד אחד בטלפון) אמרו לי שאפשר רק לקדוח ברגים ואי אפשר להדביק..בעיקרון הדבקה פה נראית לי רעיון קלאסי כי לא יראו שום דבר. לגבי להדביק את החלקים, לא חושב שזה אפשרי הם די התפזרו ונעלמו ומי יודע אם לא נדרסו על ידי מכוניות עד שראיתי את זה ככה...

הרקולס בסלמה בתל-אביב מומלצים בחום מנסיון. זולים, אמינים, ויעילים.

בדקתי אצלם, אמרו שיעלה 400₪ להחליף (קיבלתי כבר בפחות גם) ושאם לתקן אז צריך להגיע לשם ולראות (אני מפתח תקווה). מאמין שמה שהוא יציע זה לקדוח ברגים ופחות בא לי..אבל נבדוק, תודה :)

פורסם

שהיה לבן משפחה שלי רכב ממש ישן, קדחתי ברגים לתוך המראות מבחוץ.

אסתטי זה בוודאי שלא.

אני כן הצלחתי להדביק כמה פעמים מראות צד, זה לא תמיד מחזיק מעמד

לפעמים כן. אבל אם אמרו לך "בעלי מקצוע" שאי אפשר? אז מי אני בכלל.

פורסם
שהיה לבן משפחה שלי רכב ממש ישן, קדחתי ברגים לתוך המראות מבחוץ.

אסתטי זה בוודאי שלא.

אני כן הצלחתי להדביק כמה פעמים מראות צד, זה לא תמיד מחזיק מעמד

לפעמים כן. אבל אם אמרו לך "בעלי מקצוע" שאי אפשר? אז מי אני בכלל.

באיזה חומר השתמשת להדבקה? בעיקרון הבסיס של המראה נשבר (חלק יצא עם המראה וחלק נשאר מחובר לאוטו בברגים.

תאמת,אני לא מתכוון לוותר מהר. פירקתי את המראה,ניקיתי קצת וכרגע מחכה שתתייבש ובינתיים בודק איזה חומר הכי טוב להשתמש בו. ברגע שאמצא אותו, אדביק את המראה, אחבר חזרה ויאללה לאוטו. כרגע האופציה להחליף מראה (גם בעלות של 200-250₪ ירדה לגמרי מבחינתי :) )

פורסם (נערך)

ניסיתי כמה פעמים דבק מהיר לא הלך כי אין לו "בשר"

אפוקסי הכי טוב ומחזיק מעמד במידה ותופסים את החלק באופן הדוק.

אני הידקתי ביד ועל הדרך השתזפתי בשמש. אחר כך ניסיתי אזיקונים למרות שהיה קשה למצוא תפיסה ראויה, בסוף הצלחתי.

אבל אתה חייב להוציא את החלק השבור ולהדביק אותו בבית.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
ניסיתי כמה פעמים דבק מהיר לא הלך כי אין לו "בשר"

אפוקסי הכי טוב ומחזיק מעמד במידה ותופסים את החלק באופן הדוק.

אני הידקתי ביד ועל הדרך השתזפתי בשמש. אחר כך ניסיתי אזיקונים למרות שהיה קשה למצוא תפיסה ראויה, בסוף הצלחתי.

אבל אתה חייב להוציא את החלק השבור ולהדביק אותו בבית.

פירקתי את כל המראה מהרכב, על הדרך סידרתי את המנגנון החשמלי (שמזיז את הזכוכית, יצא שם איזה קונקטור) ועכשיו יש לי ממש בידיים את שתי חתיכות הפלסטיק. נשאר רק להדביק,לחכות שיתייבש,וחזרה לרכב.

אבל יש לי בעיה קטנטונת. המנגנון של הקיפול של המראה, (זה שבעצם "מצמיד" אותה לאוטו וגורם לה להתקפל בזמן של מכה), לא עובד. המראה פשוט מסרבת להתקפל, ואני מפחד ללחוץ חזק מדי. ניסיתי לשים wd40, פתחתי את הברגים הכנסתי טוב טוב ועדיין מסרב להתקפל, כשזה מה שגרם למכה מלכתחילה (מאמין שאם החלק היה מסתובב כמו שצריך המראה היתה נסגרת בתוספת סימן יפה על הצבע(שגם בזה אני מטפל) וזהו...בגלל שהמראה לא הצליחה להתקפל היא פשוט נשברה.) יש רעיון?

פורסם

תמורת 200 ש"ח כנראה שתוכל לסדר המראה עם השלמות אצל "שרותי רכב, פנסים ומראות"

שברח' משה בקר 31 א.ת ישן (מזרח) ראשון לציון, טל' 03-9042222 או 054-6251605

(ושמו עופר).

בברכה - רפי לין

פורסם
בס"ד

חבל על המאמץ, תקנה מפירוק.

אולי..תלוי מה המחיר מפירוק, אני לא ראיתי בזול יותר מ250-300 וגם זה היה בטלפון, מי יודע מה יגידו לי כשאני מגיע למוסך (אולי הם ינסו להגיד לי שמדובר רק בזכוכית)

תמורת 200 ש"ח כנראה שתוכל לסדר המראה עם השלמות אצל "שרותי רכב, פנסים ומראות"

שברח' משה בקר 31 א.ת ישן (מזרח) ראשון לציון, טל' 03-9042222 או 054-6251605

(ושמו עופר).

בברכה - רפי לין

את כל המראה? מה הכוונה לסדר עם השלמות? אני שואף להגיע למצב שהמראה נראתה בדיוק כמו לפני המכה.. (לא רוצה ברגים וכאלה, זה אני יכול לעשות גם לבד אבל איך אמר לי אחד המוסכניקים היום? "האוטו שלך יראה אלטעזאכן" ולכל אני נמנע מזה). בינתיים קיבלתי דבק אפוקסי של bosin או משהו כזה, על פניו נראה איכותי מאוד, אשאיר את זה ללילה להתייבש, מחר בבוקר אתן חיזוק קל ונראה מה המצב. נעדכן גם פה.

במקביל אני עדיין בודק מוסכים למקרה ויש איזו יצירה תודה לכולם :)

פורסם

בס"ד

הדבק לא יגיע לרמה של מקורי, המראה תרעד במהירויות גבוהות, וגם על במפרים ושברים בכביש.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

המראה הודבקה אתמול וחוזקה היום בבוקר באמצעות דבק אפוקסי של BISON (זה עם שני החומרים שמערבבים) על פניו מרגיש טוב,מרגיש רציני. לאחר מכן היום בצהריים הרכבתי,נסעתי טיפה עם הרכב,לא זיהיתי רעידות כלשהן (למעט זה שלא חיזקתי שם כראוי כמה ברגים שלא קשורים לנושא ולא שייכים לחלק שנשבר וזה יטופל).

ניתן לזה כמה ימים,במקביל אבדוק עוד אפשרויות לתיקון,מקסימום אשמור את המראה שתהיה ספייר, סכום של 200 ש"ח אני מוכן להשקיע.

תודה לכולם על העזרה.

• תוכן חדש...