Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי הרגע את המכשיר הנ"ל. טרם נמצא אצלי, כמובן.

משיטוט באיביי לא הצלחתי למצוא התייחסות ספיציפית לדגם הנ"ל. מקסימום לשיאומי מסוג זה או אחר, אבל כאמור לא הדגם הזה במדויק.

כמו כן מָטען: כנ"ל אותה הבעיה, פשוט כי הדגם הספציפי הזה לא נמצא במאגר שם. אני מניח שכל מטען קיר אחר לשיאומי יתאים גם הוא?

חן חן.

פורסם

כל מטען יתאים. אישית אני ממליץ מאד על המטענים של Aukey, קנה מטען עם לפחות חריץ אחד של QC3.0, וגם כבלים מאותה תוצרת - יש להם חנות רשמית בעליאקספרס. המטען הבסיסי ביותר עולה בסד"ג של 10-15 דולר. המטענים לא קטנים, אבל, מניסיון של כמה שנים מעולים. אם אתה רוצה מטען עם יותר מיציאה אחת אני ממליץ לך לרכוש את אחד השולחניים (5-6 יציאות) ולא את בעל 3 היציאות הנתקע בקיר, כיון שהוא כבד מאד ולא יחזיק טוב בכל שקע.

גם לגבי מטען לרכב אני ממליץ על אותו יצרן.

יצרן נוסף שמספק מטענים מצויינים הוא Tronsmart, יש לי מתוצרת זו בשתי מכוניות (מטען בעל 4 יציאות, אם כי עוד מדור ה-QC2) וכן אחד או שני מטעני קיר. כל אלה בני 2.5-3 שנים, לא רכשתי דומים להם לאחרונה.

גם לשיומי עצמם יש כבלים טובים, ומוצר שאני ממליץ לך לרכוש כמה ממנו הוא מעביר מ-micro USB ל-type C, מדובר ברכיב בגודל 3X3 מ"מ בערך (שהולך לאבוד בקלות) שים כזה בארנק, בתיק וכו' למקרה שתזקק לטעינה ממטען micro USB.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף להמלצה על מטענים של Tronsmart וממליץ גם על Blitzwolf.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

קשה לי להמליץ לך. לרדמי שלי קניתי ב"בסט מובייל" כאשר קניתי את המכשיר, היה יקר מאד אבל לא רציתי להשאר בלי מגן, והטלפון היה צריך להכנס לשימוש מיידי. קניתי מגן נוסף בעליאקספרס, שהגיע פגום. לא פתחתי קייס בגלל קייס של 2 דולר.

מה שהיה מעניין הוא שהיתה בעיה בתאימות של מגן הזכוכית הרשון שהמוכר פתח, היה צריך לפתוח אחד אחר כדי שהחורים יתאימו למכשיר. כנראה שיש 2 גרסאות או איזו וריאביליות אחרת במכשירים האלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אאל"ט אמור להגיע מגן סיליקון בקופסא .

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ירח ה A2 חולק חומרה זהה ל xiaomi mi 6x

פשוט מערכת הפעלה שונה ה A2 חלק מפרויקט אנדרואיד 1

ה X6 מגיע עם MIUI

זה כל ההבדל,

• תוכן חדש...