Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

אני ואישתי מעוניינים לקנות רכב בהקדם.

התקציב הוא 60K.

שיהיה אוטומט, לא זולל יותר מידי דלק (שיתן לפחות 1:12), עדיפות ליפני, והכי חשוב שנוכל למכור אותו עוד 3 שנים בלי לשבור יותר מידי את הראש (לא פחות מ 7000 ש"ח מהמחירון).

האם הבלנו היא אופציה? אני בדקתי וקראתי על הבלנו והחסרון המשמועתי הוא הבטיחות, אבל המחיר טוב. מצאתי 2016 יד 00 עם פחת מ 30K קילומטר באזור 59K ש"ח, כמעט רכב חדש עם הרבה תוספות ובתקווה אמינות של הבלנו הקודמות.

כמו כן בדקתי כאופציה נוספת את המאזדה 3/ סיוויק האצבק, שנתון 2014 ההבדל הוא שהקילומטר הוא גובהה יותר ובדרך כלל במחיר שאני מחפש אז הרכב הוא יד ראשונה ליסינג.

אשמח קבל חוות דעת.

עריכה אחרונה על ידי slavikik
פורסם
האם הנאה מנהיגה חשובה לכם ? הבלנו הרבה יותר עצלה מהמאזדה.
גם הרבה יותר חסכונית (באחוזים)

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

תשים לב שהבלנו צר יחסית, בכללי הוא חצי דרגה פחות ממשפחתית 'רגילה', זה הסיבה שהוא גם זול יחסית.

לא שלא כדאי לקנות אותו אם הוא עונה לצרכים שלך.

פורסם
תשים לב שהבלנו צר יחסית, בכללי הוא חצי דרגה פחות ממשפחתית 'רגילה', זה הסיבה שהוא גם זול יחסית.

לא שלא כדאי לקנות אותו אם הוא עונה לצרכים שלך.

קודם כל תודה על התגובות.

אנחנו אוהבים חווית נהיגה וזה חשוב, אבל בגלל שרוב השבוע אנחנו בנסיעות עירוניות ושנינו בלימודים חשוב לנו גם לשים את החיסכון בעדיפות עליונה (ביטוח, דלק).

מבחינת מקום אנחנו לא נוסעים עם אוטו מלא בדרך כלל גג 4 אנשים באוטו.

אני מאמין שכרגע ניקח רכב ל 3 שנים. בע"ה עוד שנה שנתיים יהיה תינוק ואחרי זה גם נסתדר עם משכורות יותר גבוהות ונחליף רכב.

אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע.

פורסם

הבלנו אמינה ובגלל שהיא יפנית בעלת תדמית טובה,

היא לא זריזה אבל סך הכול תהיה בסדר, מה שכן לפי כול המבחנים חיסכונית ומרווחת מאחור.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני די בספק לגבי רמת הבטיחות של הבלנו לעומת המאזדה וההונדה.

גילוי נאות- העניין בלט לרעה ונחשף לפחות אלי לתודעה כאשר ביציאה מקרית אתא לכיוון נשר - כביש 772 אאל"ט היתה תאונה חזיתית עם הרוגים שנגרמה עקב סטייה מנתיב והבלנו פשוט נמעכה- לא יודע באיזו מהירות התרחשה התאונה אבל הבלנו נראתה בערך כמצו פחית קולה שאחרי שמסיימים לשתות מוחצים אותה עם הרגל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...