Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהיה על זה פעם דיון בפורום אבל אני לא מצליח למצוא לי אותו אז אם מישהו זוכר איפה זה..

יש לי סובארו ליאונה אוטומט, והבעיה שלא תמיד הוא בורר את ההילוכים לפי המצב כי אין עדיין תוכנה לקשר בין מוח הנהג לבין בורר ההילוכים.

אני יודע שלהכניס ל-N מזיק, כי יש שם חלקים שלא משומנים כראוי או משהו כזה, מאחר וזה לא מיועד לזה. אני לא יודע בוודאות איך מתבצעת ההעברה או השהיה של 1ו-2 כדי לדעת אם הוא מזיק. כמובן כל עוד ששומרים על הגיון ב-סל"ד.

כרגע אני אוחז בפירוק הגיר הידני של הסקודה שהיתה לי, אולי אלמד בזה משהו לגבי הידני..

אגב, בעמידה ברמזור ארוך אפשר להכניס ל-P מאחר שמזיק להכניס ל-N? הרי זה חייב להיות מיועד לכך כשמתניעים, לא? או אולי ברמזור אפשר להכניס ל-N? היו בפורום שאמרו שזה גרם להם לתקלות, אם כן, אז למה יש בכלל את ה-N???

פורסם

הרי כידוע אסור לגרור מכונית אוטומטית – ונסיעה במורד בהילוך Nכמוה כגרירה.

-אדוארד אטלר.

הנה שאין גוררים מכונית אוטומטית במצב N אז שאלתי עדיין קיימת.

קניתי גיר אוטומט למרות שאיני סובל אוטומט, כדי שיהיה מתאים גם לנשים לנהוג בה.

פורסם

בעצם גם לא ענית על השאלה, האם זה מזיק ליסוע ב-1ו-2? או אתה באמת לא יודע יותר?

תודה בכל אופן.

פורסם

למרות שניתן, מי שיודע אומר שאסור לעשות זאת.

כשאתה בעליה על 40 והוא מעביר לך להילוך השלישי והגבוה, ההילוך הבריא יותר הוא השני.

כשאתה נוסע ברחוב רצוף פסי-האטה כל פעם שאתה עוזב רגל מהגז הוא מעביר הילוך, ואז המצב הבריא יותר הוא 1 או 2.

תשובתך האחרונה לא מדויקת, וגם תלוי מי, אבל זה גם לא הנושא,

עדיין לא קיבלתי תשובה: האם מזיק לתיבה האוטומטית לשלב ל-1 ו-2 כמו שמזיק לשלב ל-N? או שמבחינת התיבה אין נזק?

תודה שניסית בכל אופן.

פורסם

בואנ'ה אני לא מבין אותך. אתה שואל שאלות, עונה, מקשה, מפריך, ובסוף עונה לעצמך תשובה...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
שאני אבין... אתה גם שואל, גם עונה, גם מנתח את התשובות...

מה יהיה?

אכן כך, אתה צודק, הוא ממלא 2 תפקידים בשרשור זה... :-P:screwy:

פורסם

מתנצל, היה פה איזה לא יודע מי שכתב דברים לא נכונים ובסוף מחק את הודעותיו כי הבין שהוא כותב שטויות...

עכשיו שהוא ירד, מישהו יכול לתת לי תשובה לשאלה האם מזיק להשתמש באופן קבוע ב1ו-2 באוטומט?

תודה מראש.

נ.ב. האם אני אמור למחוק את הודעותי אחרי שהוא מחק את שלו ונותרתי כאילו מדבר לעצמי?

פורסם
מתנצל, היה פה איזה לא יודע מי שכתב דברים לא נכונים ובסוף מחק את הודעותיו כי הבין שהוא כותב שטויות...

עכשיו שהוא ירד, מישהו יכול לתת לי תשובה לשאלה האם מזיק להשתמש באופן קבוע ב1ו-2 באוטומט?

תודה מראש.

נ.ב. האם אני אמור למחוק את הודעותי אחרי שהוא מחק את שלו ונותרתי כאילו מדבר לעצמי?

אל תדאג בשביל זה יש מנהלים, אם הם ימצאו לנכון למחוק את ההודעות הם ימחקו :loco:

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אבל לאף אחד אין תשובה לדבר שאמור להיות כזה פשוט?

ואין מה לעשות על זה שמישהו כותב לי שטויות ואח"כ מוחק? חבל שלא צוטטתי חלק מהזיותיו כך שלפחות השרשור היה נראה הגיוני ולא עושה את מעצמי כזה ליצן.

פורסם

אצטרך לשאול בהודעה נוספת בזמן אחר אולי אז אקבל תשובה מקצועית לשאלתי.

יום נעים לכולם.

פורסם

פשוט מאוד אין צורך לשחק בהילוכים.

הילוך 1 ו-2 באוטומט נועדו או לבלימה במצב ירידה, או ליותר כוח במצב עליה.

אם אתה לא במצבים אלו אין צורך לשחק בהילוכים.

והתשובה היא כן זה הורס את התיבה.

פורסם
והתשובה היא כן זה הורס את התיבה.
תודה!

אחרי כ"כ הרבה קריאות ביניים נחמד לראות אחד שיודע מה הוא מדבר..

האם אתה יודע, במה זה מזיק לתיבה?

• תוכן חדש...