Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המצלמות החדשות של המשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איך המצלמות החדשות של המשטרה עובדות? אלה שמצלמות את פנים הרכב.

האם זה מצלם את השמשה הקדמית? את החלון בצד? והכי חשוב כמה זה אמין? במידה ויש לי חפץ אחר ביד (כוס קפה,שקית במבה) האם זה יצלם?

פורסם

למיטב הבנתי אלה לסתם מצלמות תיעוד, ולצורך הפקת דו״ח יש שוטר שבוהה בסרט וכשהוא מבחין בעבירה מפיק דו״ח על בסיס הצילום.

כך שאין פה עניין של אמינות כי המצלמות לא מודדות ולא עושות דבר, רק מתעדות.

יש פה עניין של איכות התמונה ואפשר אולי להטיל ספק בפרשנות השוטר, אבל זה נכון לכל דו״ח ששוטר מבחין בעבירה בעיניו.

לגבי החזקת חפצים ביד, החוק מחייב דתי ידיים על ההגה, זה אולי לא נאכף לעיתים קרובות, אבל בהחלט אפשרי לתת דו״ח לנהג שמחזיק כוס קפה.

פורסם

לאחרונה שמעתי גם שאסור לגעת במערכת המולטימדיה,קצת הזוי לי אבל מה שאומר שיתחילו לאסור מערכות מולטימדיה ברכבים?

כאילו לאן עוד נגיע במדינה...

פורסם

למה בחינם, אתה לא משלם ארנונה ואגרת רישוי?

EcoLine, תפעול מולטימדיה בזמן נהיגה מסיט תשומת לב. אני בהחלט מצדיק את ההיגיון שעומד מאחורי זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא רק לשוטרים על אופנוע?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל איפה זה ממוקם? בניידות? אופנועי משטרה? על עמודי תאורה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שני עמודים בצבע כתום גאטסו, הראשון עבור נצנץ/צ'קלקה בצבעים כחול ואדום, השני עם המצלמה.

המצלמה היתה שם לפני כמה שבועות למשך כמה ימים ואז נעלמה. העמודים נשארו.

Coke.jpg

פורסם
לאחרונה שמעתי גם שאסור לגעת במערכת המולטימדיה,קצת הזוי לי אבל מה שאומר שיתחילו לאסור מערכות מולטימדיה ברכבים?

כאילו לאן עוד נגיע במדינה...

עוד מעט יצא איסור להעביר הילוכים ואז יתאפשר רק לשלב 1 ולתת הרבה גז :?

פורסם

בקרוב, דומיין לכל מכונית לצפיה אונליין על הנעשה בפנים הרכב, חטפתי גירודים בביצים מהשטויות האלה, רק שלא אקבל דו"ח.

פורסם
בקרוב, דומיין לכל מכונית לצפיה אונליין על הנעשה בפנים הרכב, חטפתי גירודים בביצים מהשטויות האלה, רק שלא אקבל דו"ח.

תגרד - תקבל דו"ח :roflmao:

מישהו עדיין לא קם והתחיל לדבר על "חדירה לפרטיות" דבר שהמצלמות האלה כן עושות :roll:

קובי

:-)

פורסם

מי שם לב מקטע ראשון לציון - אלוף שדה בכביש 4 מפוצץ בהם, באזור הכל 500 מטר יש אחת, ספרתי 10 ככה.

שמתי לב אליהם החל מתחילת השבוע ביום ראשון.

פורסם

אני גם אשמח לדעת איך בדיוק המצלמות האלה עובדות והם בכלל תקפות כי צריך למיטב ידעתי ששוטר יצפה בך עושה את העברה פיזית..

• תוכן חדש...