Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באיוניק רק קרינה, בנירו גם קרינה וגם התלקחות. יפה מאוד, ועדיין הכבישים פשוט מפוצצים ברכבים האלה ברמות לא הגיונית.

פורסם
באיוניק רק קרינה, בנירו גם קרינה וגם התלקחות. יפה מאוד, ועדיין הכבישים פשוט מפוצצים ברכבים האלה ברמות לא הגיונית.

לא תאמין כמה פלאפונים יש בארץ, חוסר אחריות!! איפה הממשלה?!

יום טוב גם לך

פורסם

זה ניסיון להיות מצחיק/ציני? כי לא הבנתי מה הקשר בין מחט לת**

פורסם

זה נסיון להראות לך שאתה מתעסק בטפל.

כולם מתעסקים בקרינה, מבלי להבין בגרוש במה מדובר ומה המשמעות, ובמקביל לא מוציאים את הסלולארי מהידיים, מה שלאורך זמן חושף אותם למשמעותית הרבה יותר קרינה.

לגבי התלקחות, כמה מקרים של התלקחות היו בארץ? בעצמיך אמרת שהכבישים מלאים בהם, ועדיין אף אחד לא נשרף. כניראה שהמצב לא כזה נורא, והיצרן פשוט נוהג בצורה אחראית וממזער סיכונים.

אז מה הטיעון שלך בעצם?

יום טוב גם לך

פורסם

אז מה הטיעון שלך בעצם?

בגלל שהרכבים האלו חדשים, עדיין לא רואים/לא יודעים מה המחלות שלהם, אבל כבר הנירו מקבלת Recall והוגשה תביעה ייצוגית על האיוניק.

אז מה הטיעון שלך בעצם? אתה עובד ביונדאי?

פורסם
בגלל שהרכבים האלו חדשים, עדיין לא רואים/לא יודעים מה המחלות שלהם, אבל כבר הנירו מקבלת Recall והוגשה תביעה ייצוגית על האיוניק.

נו באמת, התביעה היצוגית הייתה לא יותר מפרובוקציה, והיא נפלה באותה מהירות שהיא קמה.

ריקול של יצרן הוא דבר חיובי, זה לקיחת אחריות לפני שהאסון קורה. למיטב היצרנים יש ריקולים כל הזמן על דגמים חדשים.

אתה מעדיף שקיה יתנהגו כמו ואג ולא יקחו אחריות על התקלות שלהם?!

הטיעון שלי שאתה עושה פיל מזבוב, ולא משקיע שניה בדיקה או מחשבה לפני שאתה יורה שטויות לפורום.

לדוגמא אם היית משקיע שניה בדיקה בהסטוריית ההודעות שלי, היית מיד מגלה שאני מהנדס תוכנה, נוסע על סיטרואן, וזה ההודעה הראשונה שלי (מתוך כמעט 4.5K) "לזכות" יונדאי\קיה (או יותר נכון נגד ההכפשה המיותרת שלך עליהם)

יום טוב גם לך

פורסם

התביעה הייצוגית לא "נפלה". הפילו אותה!

על ידי אינטרסנטים שפעלו מול משרד התחבורה והציגו כאילו "הכל תקין"

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
התביעה הייצוגית לא "נפלה". הפילו אותה!

על ידי אינטרסנטים שפעלו מול משרד התחבורה והציגו כאילו "הכל תקין"

מה משרד התחבורה קשור?

תביעה יצוגית מוגשת לבית משפט. בית המשפט ראה שהמדידות שבוצעו כהכנה לתביעה הזו לא בוצעו כהלכה והתוצאות לא רלוונטיות לכלום, והפיל את התביעה.

יום טוב גם לך

פורסם
נו באמת, התביעה היצוגית הייתה לא יותר מפרובוקציה, והיא נפלה באותה מהירות שהיא קמה.

ריקול של יצרן הוא דבר חיובי, זה לקיחת אחריות לפני שהאסון קורה. למיטב היצרנים יש ריקולים כל הזמן על דגמים חדשים.

אתה מעדיף שקיה יתנהגו כמו ואג ולא יקחו אחריות על התקלות שלהם?!

הטיעון שלי שאתה עושה פיל מזבוב, ולא משקיע שניה בדיקה או מחשבה לפני שאתה יורה שטויות לפורום.

לדוגמא אם היית משקיע שניה בדיקה בהסטוריית ההודעות שלי, היית מיד מגלה שאני מהנדס תוכנה, נוסע על סיטרואן, וזה ההודעה הראשונה שלי (מתוך כמעט 4.5K) "לזכות" יונדאי\קיה (או יותר נכון נגד ההכפשה המיותרת שלך עליהם)

אני מהמר שיהיו עוד ריקולים. ועוד תקלות. ועוד תביעות.

אתה מוזמן לשמור צילום מסך ולחזור אלי בהודעה פרטית, כשתראה שצדקתי... (אגב, לגבי שאר הרכבים של יונדאי וקיה באמת שאין שום מילה רעה להגיד, וגם הטכנולוגיה שיש באיוניק ובנירו בטח תשתפר בשנים הבאות).

• אחראי פורום
פורסם

למען הפרופורציות, מציע לך לחפש באתר משרד התחבורה את היסטוריית הריקולים של כל כלי הרכב בישראל.

איתי, מחזיק נירו, רמת לחץ - אפס.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש הבדל בין טלפון שמתלקח באופן ספוטני לבין רכב שאתה נמצא בתוכו בזמן נסיעה והרכב מתלקח.

יחי ההבדל הקטן לצערינו.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
יש הבדל בין טלפון שמתלקח באופן ספוטני לבין רכב שאתה נמצא בתוכו בזמן נסיעה והרכב מתלקח.

יחי ההבדל הקטן לצערינו.

לצערי רכבים מכל הסוגים מתלקחים. ראיתי מזדות וטויוטות נשרפות לצידי הכביש (טוב נו אני מוקף בדואים). לפיאט פונטו דור ראשון יש נטייה להתלקח, זה קרה פעם על כביש 6 לקולגה שלי למשרד, גם לפני חודשיים ראיתי אחת כזו שרופה בעליות סדום. אבל לא שמעתי שמשהו מת מזה בארץ.

בכל מקרה אין ספק שזה חמור וכל הכבוד ליונדאי שהשכילו לראות מראש את הכשל ולטפל בו.

לעומת זאת, אם הפלאפון שלי יחליט להתלקח באמצע הלילה, תוך כדי שהוא נמצא על שידת עץ, ליד מיטת העץ שלי, בזמן שאני ישן שינה עמוקה, זה נשמע לי מתכון לאסון לא קטן.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...