Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד תודה שהוא בכלל עונה לגיבוב השטויות שלך .

למה? כי הוא מטפל ברכבים בהתנדבות? אולי יכול לטפל גם ברכב שלי אגיד לו תודה בהחלט.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
למען הפרופורציות, מציע לך לחפש באתר משרד התחבורה את היסטוריית הריקולים של כל כלי הרכב בישראל.

איתי, מחזיק נירו, רמת לחץ - אפס.

אני שמח לדעת מה רמת הלחץ שלך, אבל כנראה שלא קראת את המשפט הראשון שכתוב בתגובה שלי שציטטת.

למען הפרופורציות, ובלי קשר לנירו, אני מכיר מספר אנשים שבחרו שלא לקחת איוניק מליסינג בגלל התביעה שהוגשה ובוטלה/לא בוטלה.

עריכה אחרונה על ידי Liran3331
פורסם

לירן, בדקת קרינה באוטו שלך?

כל כבל חשמלי שהעובר בו זרם יוצר קרינה ובכל רכב יש קילומטרים של חוטי חשמל. אתה היסטרי מתוספת קרינה קטנה מאוד ביחס לקרינה שאתה סופג כל היום בהתנדבות (טלפון, טלויזיה, מחשב וכל קיר שעובר בו כבל חשמל) ומתעלם ממה שמקרין אותך 24/7.

לגבי הריקול אין כמעט דגם בלי ריקולים. אין מה להתרגש מזה שמגלים שיש פאק בתכנון/ייצור וקוראים לך לתקן אותו בחינם.

קצת פרופורציות לא מזיק בחיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היה הרבה יותר גרוע אם הם היו פועלים לפי נוסחת "אם עלות הריקול גבוהה יותר מעלות תביעות משוערת, אז אין ריקול".

בעצם לך תדע אם זה לא היה השיקול שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחרי שבמיליוני רכבים מותקנות כריות שעלולות להרוג אותך במקום להציל אותך, לא נראה לי שיש סיבה מיוחדת לרדת על הנירו. כשלים בתכנון קורים לכל היצרנים, כל הכבוד לאלה לשלוקחים אחריות בזמן.

אשמח לשמוע אם מישהו פה שמע על נירו שהתלקח.

• אחראי פורום
פורסם
אני שמח לדעת מה רמת הלחץ שלך, אבל כנראה שלא קראת את המשפט הראשון שכתוב בתגובה שלי שציטטת.

למען הפרופורציות, ובלי קשר לנירו, אני מכיר מספר אנשים שבחרו שלא לקחת איוניק מליסינג בגלל התביעה שהוגשה ובוטלה/לא בוטלה.

קראתי את הטוקבק בעיון.

אתה מאשים חברי פורום תמימים בקשרים עם יונדאי, בנתיים אתה סימנת פה רכב שקיבל ריקול, כאילו הוא איזה שק של תקלות מתלקחות וכאילו שמעולם רכב צעיר לא קיבל ריקול.

"בגלל שהרכבים האלה חדשים, עדיין לא רואים/לא יודעים מה המחלות שלהם, אבל כבר הנירו מקבל Recall...".

אם היה לי זמן הייתי ממשיך ומצטט את המגמה, אבל זה כולה שרשור בעל שני דפים, לא קשה לחזור אחורה.

לכן הצעתי לך לבדוק את היסטוריית הריקולים בארץ, היא גדולה ומסועפת ולא כוללת רק את VAG, עם כמה שכולנו נהנים לעקוץ.

מי שמבטל הזמנה של רכב טוב בגלל לחץ שהופעל לא ביושר, חבל לי בשבילו ועוד יותר מעצבן אותי ששרלטנים משיגים את מטרתם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני ממש לא "מאשים", אתה שוב לא קורא את התגובות שלי לעומק. אם תשים לב תראה שיש שם סימן שאלה, זה נקרא לשאול, לא להאשים, בשביל זה יש סימן קריאה.

"אם יש ספק, אין ספק"

פורסם

לירן, אתה נוסע במסחרית בלי חלונות? או שאתה מתעלם בכוונה מהקרינה שבוודאות מסרטנת שמגיעה מהחלונות?

או אולי אתה נוהד רק בלילה?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מה עם קרינה מכל הרכיבים החשמליים/אלקטרוניים בדשבורד או רכיבי מתח גבוה (מערכת הצתה) במנוע?

לכל זה יש שדה אלקטרומגנטי לא קטן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רכבים היברידיים מפיצים קרינה גבוהה יותר מרכבי בנזין ודיזל,על זה אין עוררין.

העניין פה שיש להם פאק רציני במערכת ההנעה ההיברידית,מצב בהחלט יכול לגרום להתלקחות של הרכב,זה בסדר גמור שקיה לקחו אחריות אבל יש להם פאשלה רצינית בתכנון המערכת.

פורסם

פאשלה יותר גדולה מדוושת גז נתקעת או כריות אויר שהורגות אנשים?

יש פאשלה והם מתקנים אותה. לא מדובר על כשל תכנוני אקוטי אלא על נזילת שמן. זה הכל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
רכבים היברידיים מפיצים קרינה גבוהה יותר מרכבי בנזין ודיזל,על זה אין עוררין.

.

בהחלט "יש עוררין", הקרינה האלקרטו-מגנטית ברכבים היברידיים לא שונה מהותית מרכבים עם מנועי בנזין/דיזל:

https://www.consumerreports.org/cro/news/2010/08/mythbuster-emf-levels-in-hybrids/index.htm

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

יש רכבים עם הנעה "רגילה" ששברו שיאים בקרינה (במדידה רגעית באזורים ספציפיים) כמו השברולט טראוורס.

כמו שVADIM כתב מוקדם יותר היום, זה עניין של תכן רכיבים אלקטרונים ורכיבי הצתה ובעיקר המיקום שלהם...

בחזרה לדיון - אל תעשו עניין מהריקול, טוב שקיה עושים אותו, הכל בסדר :wink:

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...