Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה משרד התחבורה קשור?

תביעה יצוגית מוגשת לבית משפט. בית המשפט ראה שהמדידות שבוצעו כהכנה לתביעה הזו לא בוצעו כהלכה והתוצאות לא רלוונטיות לכלום, והפיל את התביעה.

אם המחשבה הזאת גורמת לך לישון טוב יותר...אז אני בעד.

בית המשפט לא "ראה" שום דבר, הוא הסתמך על משרד התחבורה....

משרד התחבורה אמר "הכל בסדר", אז בית המשפט אמר "הכל בסדר" ועולם כמנהגו נוהג.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין ; עד כמה שידוע לי יחידת ההנעה (לרבות הגיר) בנירו ובאיוניק אמורה להיות זהה, אז אני תוהה אם גם היונדאי לא זקוקות לריקול דומה.

פורסם

זה דווקא סבבה, אני אוהב דיזלים חזקים ומזהמים.

אבל להוציא קמפיין ריקול, בשביל לגלות שהוא לא מספיק וצריך עוד ריקול לאותו חלק בדיוק בהפרש של חודשיים, זה במקרה הטוב זלזול בזמן של הלקוחות

יום טוב גם לך

פורסם
בהחלט "יש עוררין", הקרינה האלקרטו-מגנטית ברכבים היברידיים לא שונה מהותית מרכבים עם מנועי בנזין/דיזל:

https://www.consumerreports.org/cro/news/2010/08/mythbuster-emf-levels-in-hybrids/index.htm

בוא נגיד את זה ככה..מיקום ההצתה או לא,אני לא הייתי נותן לילדים שלי לשבת על מצבר/ים בגודל של ארגז.

פורסם
בוא נגיד את זה ככה..מיקום ההצתה או לא,אני לא הייתי נותן לילדים שלי לשבת על מצבר/ים בגודל של ארגז.

בחזרה לאנלוגיה על פלאפונים.

בתחילת שנות האלפיים רוב ההורים אמרו את אותו הדבר על הפלאפונים. ותראה לי היום ילד אחד בלי פלאפון בכיס..

יום טוב גם לך

פורסם

זו זכותך המלאה להרעיל אותם בגזים מסרטנים במקום להקרין אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם לא הבנת את הציניות אז אנחנו לא יכולים לחיות בצמר גפן. לקדמה ולנוחות יש מחירים ואתה בוחר אם אתה מעדיף לדפוק את הזרת בפינה של השולחן או בפינה של המשקוף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

או לבחור בין giant douche לturd sandwich

באיוניק, למשל, מרוב הקרינה זה מטעין פלאפונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עושים רעש יותר מדי גדול לדעתי סביב כל העניין של ההיברידיות באופן כללי, אני חושב שקיה יטפלו בתקלה הנקודתית הזאת. מעניין אותי לדעת למה לא מסתכלים על הצד שהרכבים ההיברידיים יותר ידידותיים לסביבה מאשר הדיזל המזהם..

• תוכן חדש...