Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המונדיאו סטיישן 2008 ששירתה אותנו היטב (חוץ מבימים חמים, המזגן היה החולשה העיקרית שלה) סיימה את חייה, ואני מחפש רכב בעל תכונות חיוביות דומות:

-ישיבה נוחה ל-3 ילדים עם בוסטרים במושב האחורי

-בגאז' גדול

-מזגן חזק

-הנאה לנהג כמו שהיתה לי במונדיאו.

יש רעיונות (גם רכבי כבישטח יתקבלו בברכה)?

הערה: אני מחפש רכב משומש, לא חדש. התקציב בסביבות 70,000 ש"ח.

פורסם

סיטרואן c4 ,פיקאסו קצרה מ-2016. עשויה להיות קצת (אבל ממש קצת) מעל התקציב.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

האוטו המתאים ביותר לשלושה ילדים עם בוסטרים, הוא הפיקאסו הקצר שנזכר כאן למעלה. כבונוס תקבל גם מנוע חזק, נסיעה נוחה ומפנקת, המון מקום למטען, בפנים וגם בחוץ, ואפילו לא נעדרת לגמרי חדוות הנהיגה, גם אם לא ממש ברמה שקיבלת במונדיאו. היתה לי כזו כרכב חילופי למשך סופשבוע, יופי של אוטו.

פורסם

יונדאי I40 סטיישן תשאיר עודף מהתקציב.

אמנם לא מהנה לנהג כמו המונדאו אבל מאוד מהנה לנוסעים עם מרווח פנימי מעולה ונוחות נסיעה טובה.

על אותו רעיון אפשר גם סובארו B4 סטיישן אבל היא פחות נעימה לנסיעה לטעמי ותא הנוסעים כהה וקצת קודר.

פורסם

יהיה קצת קשה לעבור מ מונדאו לרכבים הרגילים..

ועוד עם הדרישות, ועם בוסטרים ושלושה ילדים.

נסה לחפש ולבדוק דגמים דומים ל מונדאו, שנתון יותר מתקדם.

כגון, מאזדה 6 CX5 מונדאו סונטה - רכבים הדורשים תחזוקה סבירה.

ומאחר ויש לך כבר ניסיון במונדאו כולל תחזוקה ומוסכים - כדאי לבדוק אותה כראשונה כתמורה לתקציב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...