Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מתלבט לגבי קניית באלנו החדשה.

הביקורות לא מהללות את חוויית הנהיגה, אבל לקחתי אותה לנסיעת מבחן ולא קלטתי שום דבר נוראי. לא הייתה לי באמת הזדמנות לבדוק אותה בעליות/עקיפות וכו'.

אני לא חובב נהיגה גדול, רק רוצה שהרכב ייסע סבבה ושלא ארגיש שהוא לא סוחב, גם עם 4 אנשים. מישהו כאן יכול לתת חוות דעת מניסיון?

בנוסף, אני מבין שהיא קיבלה 3 כוכבים במבחני ריסוק, אם כי לא יודע איך להתייחס לזה.

תודה :)

פורסם

זה לא רכב למירוצים, מנוע 1.25 עם 90 כ"ס נגמר האוויר די מהר נתון יבש ונמוך של 12.5 למאה, עם 4 אנשים ומזגן היא די תזחל.

רוצה בטחון בעקיפות וכאלה חפש אלטרנטיבה עם טורבו לדעתי. כח לא תמצא שם,

מאידך - חסכונית מאוד, אמינה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אף סופרמיני עממית היא לא רכב למירוצים, להתנהלות יומיומית הכוח יספיק.

ציוני הריסוק אכן נמוכים ,חלק מהציון הנמוך נובע מחוסר במערכות בטיחות.

אמורה להיות חסכונית.

Sent from my MX5 using Tapatalk

פורסם

רכב חסכוני בדלק ואמין. לא צריך יותר מזה בנסיעה יומיומית בעיר וגם מחוץ לעיר, הרכב עם שוק נהדר. מרווח והחסרון היחיד הוא שהיבואן הביא לארץ רכבים בלי מערכת בטיחות אקטיבית.

פורסם

תודה רבה לכל מי שענה.

מישהו יכול לומר אולי איך היא מבחינת ביצועים ביחס ל-i20 מהדור הקודם?

זה יעזור לי להבין.

תודה

פורסם

הI20 מהדור הקודם חזקה יותר, בעיקר גרסת ה1600, אבל הסוזוקי קלה יותר ב100 קילו והגיר שלה יעיל יותר. מאמין שהם יהיו דיי דומים כשהסוזוקי

תהיה נעימה יותר בשיוט.

פורסם (נערך)

נהגתי על הבלנו לפני שבוע, הבלנו מרווחת בציר האורך ברמה של רכב משפחתי גדול (ממש כך לא ייאמן פשוט, מרווח הרגליים במושב האחורי גדול יותר באופן משמעותי לצורך העניין מכל שאר רכבי סוזוקי הנמצאים באולם התצוגה לידה).

אבזור הנוחות שלה גם מפתיע מאד, כניסה ויציאה ללא מפתח + כפתור הנעה+ מערכת מולטימדיה עם וייז בעברית, בקרת אקלים.

גם תא המטען גדול מאד לרכב בגודל הזה.

תנוחת הנהיגה גם די טובה.

אין אבזור בטיחותי אקטיבי, אבל יש מובילאי, אי אפשר לקבל הכל במחיר הזה.

העקב אכילס הוא יחידת ההנעה, במישור היא בסדר, בעליות ממש לא. סחיבה איטית, הרבה רעש מהמנוע עקב פעולת הגיר הרציף.

יחסית לרכבים כמו היאריס והג'אז כנראה שהביצועים דומים, בשביל מישהו שרגיל ל"ביצועים מקובלים" ברכב משפחתי ואופי יחידת הנעה שקט ומעודן יותר, יהיה קשה עד בלתי אפשרי לחיות עם זה (כאמור למי שנוסע באופן שוטף באזור הררי).

לגבי סחיבה עם 4 אנשים אני לא יודע, אבל קח נסיעת מבחן נוספת.

למי שגר באזור מישורי ומחפש תחליף לרכב משפחתי מאובזר בזול זאת בהחלט אופציה מעניינת לדעתי.

דרך אגב בניגוד לתדמית של שמירת ערך של רכבי סוזוקי, המחירים של לוי יצחק מצביעים על ירידת ערך חזקה דווקא. מוזר.

שנת 2018 חדשה: 94,000 ₪.

שנת 2018 משומשת: 83,000 ₪.

שנת 2017: 70 אלף ₪.

שנת 2016: 59 אלף ₪.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אם רוצים עדיין יפנית, עדיף להשקיע מעט יותר ברכישה של יאריס חדשה או ג'אז חדשה, הן לפחות מגיעות עם אבזור בטיחות אקטיבי.

כמובן שיש אופציות אירופאיות במסגרת התקציב שגם מציעות אבזור בטיחותי טוב, כמו ה-C3, שבנוסף גם מציעה ביצועים טובים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה מרבה בנסיעות עם רכב מלא, 4+ציוד, הייתי מחפש אופציה 'שרירית' יותר. מצד שני, הביקורות ששמעתי ממי שמחזיק ברכב, היו חיוביות ברובן והרכב מרגיש זריז מהנתונים היבשים על הנייר. לטעמי האישי למעט הניקלים, הוא אחד הרכבים היפים בקטגוריה, חבל באמת שאין גרסה עתירת סוסים.

פורסם

חבל שאף אחד לא הזכיר שהוא קיבל 3 כוכבים במבחן ריסוק...על הפנים,לא הייתי מתקרב לרכב עם רמה בטיחותית כלכך נמוכה.

פורסם
אם רוצים עדיין יפנית, עדיף להשקיע מעט יותר ברכישה של יאריס חדשה או ג'אז חדשה, הן לפחות מגיעות עם אבזור בטיחות אקטיבי.

כמובן שיש אופציות אירופאיות במסגרת התקציב שגם מציעות אבזור בטיחותי טוב, כמו ה-C3, שבנוסף גם מציעה ביצועים טובים.

החל משנת 2018, סיטרואן סי 3 מגיעה גם עם בלימה אוטונומית.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אם לא היה ברור, הכוונה שגם ה-C3 מגיעה עם אבזור בטיחותי מקורי ובנוסף ביצועים טובים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פחות מכיר אבל מה עם הריו החדשה? היא לא עדיפה מבחינת האבזור שלה והאמינות שלה על הכביש? אולי זאת רק דעתי אבל שווה לבדוק גם את זה

פורסם

ריו החדשה מרווחת אך בזה בערך מסתכמים היתרונות שלה.

יחידת ההנעה חלשה וגם גיר עם 6 הילוכים לא ממש מסייע לה.

אבזור הבטיחות לוקה בחסר עם מובילאיי בלבד ללא מערכות בטיחות אקטיביות מקוריות.

מעבר לזה מדובר במכונית דיי אפורה, מתחרות כמו מאזדה 2, סיאט איביזה וסיטרואן C3 מציעות עסקאות הרבה יותר אטרקטיביות.

• תוכן חדש...