Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן:)

אז ככה- רכב ראשון שאני קונה, חשוב לי שהוא יהיה יחסית אמין וחסכוני, חלקי חילוף לא יקרים מידי. המטרה היא בתכלס רכב שיחזיק 4-5 שנים עם מינימום התעסקות. תקציב של 20-30K.

כרגע הההתלבטות היא בין איביזה 2011/2010 ל-i20 אותן שנים, אני פשוט שומע המון ביקורות סותרות קצת על שניהם. פתוח לשמוע הצעות לדגמים וחברות אחרות (פיקנטו, i10 - קטנות לי מידי).

פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בקשר ל I20 רכב שיש לו בעיה מוכרת במערכת ה ESP ת בקשר לסיאט אני הייתי נמנע ממנועי VAG

לך על משהו יפני ואם ידני אז פיג'ו 107 ותיהיה מבסוט , אם משהו יותר גדול אז מאזדה 3 .

פורסם

דייהטסו סיריון עם מנוע 1,300.

יש כזו לאחי הקטן הסטודנט והוא מברך אותי כל בוקר על השידוך המדהים.

רכב שלמעט טיפול שנתי במוסך באמת לא רואה מוסך אחרי שנקנה מיד 1 פרטית עם 56,000 ק"מ- צריך להיות סבלני ולדוג מציאה (לא אחת שהיתה בליסינג/השכרה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...