Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו גרים במוצקין והמטרה העיקרית של הרכב היא להתנייד מהקריות לאוניברסיטת חיפה ובתוך העיר.

מדובר בכ- 40 ק" ליום בערך, 3-5 פעמים בשבוע בעליות תלולות.

בתקציב כזה אין הרבה דרישות, עדיפות לחסוכניות, זה יהיה רכב שני רק לאישה אז עדיף שיהיה קטן לחניות.

הדרישה היחידה היא שיוכל להתמודד עם העליות של חיפה בחמסין עם מזגן בלי למות בצד הדרך..

בגלל שהיא סבבה עם ידני אז אני מאמין שאפשר להסתדר עם התקציב הזה.

מה שיש ביד 2 זה אלטו ואי 10 וספארק שנים 2010, האם כדאי לרדת בשנתון ולחפש משהו יותר טוב?

פורסם

אם מיני זריזה אז הספארק, יש לה מנוע החזק בקטגוריה, אמנם לא גמיש אבל עדיף מאשר מנועי ה 1.0.

פיאט גרנדה פונטו עם מנוע 1.4 גם אופציה טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם תמצאו פיאט פנדה שמורה.. בהחלט יכולה לעשות את העבודה. אני עולה ויורד בעליות חיפה כל יום עם פנדה (אמנם 2014) ומזגן שעובד נון סטופ וללא שום בעיה או תקלה.

בכל מקרה בגזרת התקציב הנ"ל הכי חשוב למצוא רכב מטופל עם קילומטרז' סביר ושלא עבר התעללות רבה בחייו...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כבעל אלטו לשעבר איני ממליץ עליה לנסיעה עירונית בחיפה.

למרות שהיה לי כבר נסיון של שנים על ידני, מצאתי את הזינוק בעליה כפעולה מאוד מאתגרת באלטו עקב המומנט הנמוך.

אני מאמין שהמצב יהיה דומה בכל רכבי המיני צנומי הנפח.

פורסם

אני בעלים של פיג'ו 107 שנת 2011 ומאוד ממליץ על האוטו הוא מאוד אמין גיר ומנוע של טויטה ומאוד חסכוני , תאכלס לא שונה מהאלטו מבחינת ההספק אבל אני לא מסכים עם זה שמעלי שיש בעיות עם זינוק בעיה אלו שטויות במיץ

פורסם
אני בעלים של פיג'ו 107 שנת 2011 ומאוד ממליץ על האוטו הוא מאוד אמין גיר ומנוע של טויטה ומאוד חסכוני , תאכלס לא שונה מהאלטו מבחינת ההספק אבל אני לא מסכים עם זה שמעלי שיש בעיות עם זינוק בעיה אלו שטויות במיץ

ידני?

פורסם

לאלטו יש בעיות עם הכבל מצמד ממה שאני יודע, במחיר כזה עדיף למצוא פנדה בת 8 10... או כמו שהמליצו פונטו גרנדה.

פורסם (נערך)

נצלו״ש קצר אבל אתם חושבים שקליאו 0.9 ידנית תתמודד יפה עם העליות של חיפה עם מזגן דולק והכל?

יש לי נסיעה בקרוב לעיר והמון שנים לא הייתי שם, גם מעולם לא נהגתי עם ידני (או בכלל כשאני חושב על זה בעצם) בחיפה, חושבים שיהיו לי בעיות? אנחנו נהיה 3 אנשים ברכב ואני לא רוצה בושות :oops:

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

הכי טובה זו הפנדה.

מנוע 1.2 חזק מאוד ונמרץ. רכב סופר חסכוני, 1:13 עם מזגן בעליות של חיפה בלי למצמץ. בקריות 1:15 בלי בעיה.

קל מאוד לאחזקה, חלקי חילוף זולים - מנוע מוכר וידוע שרץ בפונטו כבר 20 שנה עם שדרוגים ושיפורים.

תנוחת נהיגה גבוהה על הכביש, מרגיש ג'יפי למרות גודלו הצנום. אין תחושת קלסטרופוביה אפילו שזה רכב פצפון.

חסרונות - רכב מכוער יחסית, עיצוב מרובע ודי מוזר לעומת המכוניות האחרות, מרגיש מיושן.

יש כמה דגמים - כולל כאלה שעברו שדרוג כלפי מטה מבחינת אבזור - אפשר לזהות אותם עם גריל בצבע שחור - חסר שם תא מכסה לתא כפפות, אין ריפוד לדלת וכו' וכו'.

הרבה מהפנדות היו בליסינג והשכרה - צריך לברר מה המקוריות ולשלם בהתאם.

פורסם

לא הייתי מגדיר את הפנדה כבעלת מנוע חזק או בטח לא חזק מאוד.

ל0.9 איןמשום בעיה בעליות של חיפה עם מזגן, המנוע האבה יותר חזק מאשר למנועי המיני אבל היא עולה האבה יותר מאשר 15 אלף.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הצעתי לה 0.9 כמובן, יודע שזה מעל התקציב שלה, שאלתי לגבי עצמי כי בכל זאת נפח המנוע קטן מאוד ולא הייתי בטוח אם הרכב יכול להתמודד יפה עם העליות התלולות יותר בחיפה.

פורסם

אל תשכח שזה מנוע טורבו.

מנסיון שלי איתו הוא אין לו בעיות בעליות.

• תוכן חדש...