Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיעצות לגבי סטרימר Xiaomi mi box

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התחלתי לחפש סטרימר אנדרואיד...

השימושים שלי יהיו בעיקר יוטיוב, וסרטי 4k שאני מתכוון להוריד לדיסק און קי ולחבר אלו.

רוב האנשים ממליצים על שיאומי אבל ראיתי כמה סקירות ביוטיוב שמצינות שהוא חלש מידי לסרטי 4k שהם יותר מ30fps ויש כאלה שאומרים שהוא בכלל לא מסוגל להריץ יותר 1080p..

אולי יש פה משהו שמשמתמש בסטרימר הנ"ל, הוא יציב?

הוא מצליח לסחוב סרטי 4k שהם 30fps?

תודה!

פורסם

אני משתמש בו כשנה, האמת אני לא צופה ב4K כי זה פחות נחוץ לי אבל מוכן לנסות להוריד סרט באיכות שאתה רוצה לבדוק ולעדכן איך עבד.. או לחילופין להסביר לי איך אני מפעיל סרטים באיכות כזאת בנטפליקס

* נקודה חשובה: יש שם מערכת הפעלה Androit TV ולא אנדרואיד רגיל, משמע אפליקציות מותאמות למערכת ולא כל האפליקציות שאתה מכיר זמינות שם.

פורסם

זה ממיר האנדרואיד היחיד שתומך בסלקום tv, יש לו מערכת אנדרואיד ייעודית לטלוויזיות שהיא עדיפה על אנדרואיד רגיל שמוצאים בממירים סינים בד"כ,

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

אם הייתי יודע איך מורידים הייתי בודק

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...