Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו XC40 בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום השיקה וולוו ישראל את ה-XC40 שלה, ממשיך דרכו של ה-V40 קרוס קאנטרי הלא-ממש-ג'יפוני.

המחירים מתחילים ב-240,000 ש"ח ועולים עד 300,000.

כל הפרטים בכתבה.

וולוו-XC40-1.jpgוולוו-XC40-4.jpgוולוו-XC40-5.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

נראה לי שהיבואן קצת התבלבל, חימום מושבים יש כבר בדגם הבסיס, בקרת שיוט אדפטיבית - רק בדגם היקר יותר...לי נראה יותר הגיוני שבדגם הבסיס יהיו כל הדברים שנותנים המתחרים שעולים 100 אלף פחות, במיוחד אביזרי בטיחות, ואת פריטי היוקרה להוסיף לדגם היקר.

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם

את חבילות אבזור קובע היצרן - לא היבואן. באירופה חימום מושבים נחשב יותר. אגב גם בוולוו 740 שנת 1991 שהיתה לי היה חימום מושבים, למרות שאפילו רדיו לא נכלל בחבלית האבזור ברכב ההוא.

(והכי מעצבן היה שהכפתורים של החימום היו במיקום כזה שהיה ניתן ללחוץ עליהם בטעות - די בקלות. היית נוסע באמצע הקיץ עם מיזוג אוויר ומרגיש שהת*ת שלך נשרף ואז מגלה שחימום המושבים עובד...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
את חבילות אבזור קובע היצרן - לא היבואן.

נשמע לי מוזר. אתה בטוח שמנהל המותג המקומי (בין השאר) לא קובע עם איזה איבזור הרכבים יגיעו לכאן? כך זה לפחות בחלק מהמותגי רכב שאני מכיר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

קובע - עד גבול מסוים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צריך לבחון כדי לקבוע אם הרכב מתאים לי אישית, אבל שני דברים לא הבנתי:

איך הוא ״מהזולים בקטגוריה״ כשכל הקטגןריה היא ארבעה-חמישה רכבים, וזול ביותר הוא לא...

יכול להיות שאין פנסי ערפל קדמיים?? מה שיש בכל סובארו שעולה חצי ומטה מהרכב הזה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
קובע - עד גבול מסוים.

אגב, חבילות האיבזור פה ובחו״ל שונות מאוד למרות שספציפית בוולוו השמות דומים. יצא לי לשכור XC90 מומנטום ללא Keyless מלא או סאנרוף ואני מניח שעוד כמה דברים שפה דווקא מגיעים כסטנדרט. הXC60 הדנדשה (400 מיילים על השעון) ששכרתי לפני שבועיים בגרסת R Design גג הגיע ללא סאנרוף ואני מניח שגם עוד כמה פיצ׳רים שונים/חברים מהגרסה המקומית.

ספציפית לגבי הXC40 מאוד מאכזב שהגרסה הבסיסית מגיעה ללא בקרת שיוט אקטיבית. זה בהחלט עלול להיות דיל ברייקר היום.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
איך הוא ״מהזולים בקטגוריה״ כשכל הקטגןריה היא ארבעה-חמישה רכבים, וזול ביותר הוא לא...

הקטגוריה היא 7 רכבים אם לא כוללים את ה-V40CC, הקאנטרימן, ה-Q2 והקומפאס (שאמור להגיע בקרוב), וכשזה הרכב השני הכי זול (כאמור, להוציא ה-Q3) אז הוא "מהזולים בקטגוריה".

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לא הבנתי. לפי המחירונים הרשמיים:

קאנטרימן יותר זול

Q2 יותר זול

X1 יותר זול (מתחיל מ-235).

Q3 מתחיל מאותו מחיר

רק ה-gla יותר יקר

(לקומפאס אין מחיר עדיין).

והוא "אחד הזולים"?

פורסם

להבנתי אם ה- e-pace בקטגוריה אז גם המאזדה cx5, הפורסטר והראב 4.

הפרש המחירים הוא כזה שזו לא יכולה להיות אותה קטגוריה. הוא אפילו גדול יותר מאשר הפער לרכבים שהזכרתי.

הגירסא היקרה ביותר של ה-xc40 זולה מהזולה ביותר של היגואר.

בקיצור הוא "אחד הזולים" וגם השני הכי יקר :-).

פורסם
להבנתי אם ה- e-pace בקטגוריה אז גם המאזדה cx5, הפורסטר והראב 4.

הפרש המחירים הוא כזה שזו לא יכולה להיות אותה קטגוריה. הוא אפילו גדול יותר מאשר הפער לרכבים שהזכרתי.

הגירסא היקרה ביותר של ה-xc40 זולה מהזולה ביותר של היגואר.

בקיצור הוא "אחד הזולים" וגם השני הכי יקר :-).

מאזדה, סובארו וטויוטה לא באותה קטגוריה מבחינת מיצוב וקהל יעד.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם
לא הבנתי. לפי המחירונים הרשמיים:

קאנטרימן יותר זול

Q2 יותר זול

X1 יותר זול (מתחיל מ-235).

Q3 מתחיל מאותו מחיר

רק ה-gla יותר יקר

(לקומפאס אין מחיר עדיין).

והוא "אחד הזולים"?

תשווה תפוחים לתפוחים.

באודי וב-bmw אתה מקבל רכבים עם מנוע קטן וחלש יותר, כשמערכות הבטיחות הן בד״כ מובילאיי.

תשווה את רשימת האבזור שיש בכל אחד מהרכבים ותגלה שהוא בין הזולים בקטגוריה.

• תוכן חדש...