Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לטעמי, הפיצ'רים של קארוק באקסלוסיב לא שוים הפרש של מעל 20,000 ש"ח לאטקה אקסלנס שניתן להוציא ב167,000 על הכביש.

לדעתי הפיצ'רים של האקסלוסיב בקארוק לא שווים 25,000 ש"ח יותר מהסטייל (בקארוק)

הפער בין הגירסאות באוקטביה למשל עומד על 10K ופה זה 25,000 משום מה...

פורסם
באטקה הזמנתי אקסלנס.......

בקארוק הזמנתי 1.5 אקסלוסיב רמת גימור הכי גבוהה

רק שאקרוק יקרה ב5 אלף יותר

ע"פ המחירים באתרים שלהם (וגם משיחה עמם), הפער עומד על סביבות ה-16,000 ש"ח.

איך הגעת לזה שהפער הוא 5 אלף?

פורסם
ע"פ המחירים באתרים שלהם (וגם משיחה עמם), הפער עומד על סביבות ה-16,000 ש"ח.

איך הגעת לזה שהפער הוא 5 אלף?

דווקא אני לא יודע איך אתה הגעת לזה.

באתר של סיאט אטקה אקסלנס עולה 168.900

ולזה תוסיף עוד 22,000 לדגם אקסלנס פלוס

יוצא לך 190,900 ואחרי הנחה שלהם יצא 185,000

הקארוק עולה 185,000 תוסיף לזה איתורן פעיל אגרה וכו׳ יצא לך 190,000

אז איך הגעת למה שהגעת אני לא יודע.

ואני מדבר איתך מנסיון כי היה לי הזמנה על אטקה

ואני יודע מה המחיר שקיבלתי

ככה שלא מהאתר שלהם ולא מהראש

הכל על הניר!!

פורסם

אטקה אקסלנס פלוס מגיעה למיטב זכרוני עם ג'נט 19 וחתך 40, תוסיף את זה לביקורת על נוחות המתלים של הגרסאות הרגילות ונראה לי שבאקסלנס פלוס אתה נוסע על קרש גיהוץ (שלא לדבר על עלות החלפת צמיגים).

לפי הביקורות הקראוק רכב נוח מאד ברמת המתלים כך שעם צמיגים בחתך נמוך המצב יכול להיות עדיין טוב, אילו צמיגים מגיעים ברמת האקסלוסיב?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

חזרתי עכשיו מנסיעת מבחן בקארוק מנוע 1 ליטר. הופתעתי לטובה מנוחות הנסיעה, המתלים עשו עבודה טובה לטעמי. המנוע 1 ליטר הפתיע לטובה ביכולת שלו לשנע מרכב יחסית גדול.....המנוע היה עם 2000 קמ כך שאני מניח שבהמשך יסע טוב יותר. בדקתי גם את האטקה באולם התצוגה, אבל גם אני וגם זוגתי התחברנו יותר לקארוק......

פורסם
באטקה הזמנתי אקסלנס למרות שרציתי אקסלנס פלוס אבל לא היה בצבע שרציתי עם בקרת שיוט אדפטיבית וגם קוקפיט.

בקארוק הזמנתי 1.5 אקסלוסיב רמת גימור הכי גבוהה

בשניהם עשיתי נסיעת מבחן והרגשתי אותו דבר בנהיגה.

רק שאקרוק יקרה ב5 אלף יותר

ההשואה היתה בין מה שהזמנת בפועל לקארוק 1.5 אקסלוסיב

פורסם
חזרתי עכשיו מנסיעת מבחן בקארוק מנוע 1 ליטר. הופתעתי לטובה מנוחות הנסיעה, המתלים עשו עבודה טובה לטעמי. המנוע 1 ליטר הפתיע לטובה ביכולת שלו לשנע מרכב יחסית גדול.....המנוע היה עם 2000 קמ כך שאני מניח שבהמשך יסע טוב יותר. בדקתי גם את האטקה באולם התצוגה, אבל גם אני וגם זוגתי התחברנו יותר לקארוק......

אשמח לדעת אם נסעת בתוואי הררי ואם כן איך הרכב משך?

• תוכן חדש...