Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מאז ומתמיד היו לי שיניים צהובות. וזאת למרות שאני מקפיד לצחצח אותם פעמיים ביום.

בזמן האחרון זה התחיל להפריע לי ממש, ולכן אני מחפש פתרון לבעיה זו.

מה השיטה הכי מומלצת? מה השיטה הכי פחות מזיקה לשיניים? מה המחירים?

אשמח להמלצות, תודה.

פורסם

+1 על מה שנכתב למעלה.

ביקור אצל שיננית טובה (רמז: לא זאת שזורקים לך חינם מהקופה) יכול להועיל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

Crest 3D white.

פתרון המדף היחיד שבאמת עובד אפשר למצוא באייבי ובאמאזון גם זול יחסית הוא מכיל את אותו החומר שיש אצל רופאים להלבנת שיניים פשוט בכמויות ממש קטנות.

בעיה יחידה שזה גורם לרגישות יתר בשיניים לכן אם יש לך שיניים רגישות ממליץ לך קודם לבדוק את הgentle routine.

אני השתמשתי במוצר במשך שבוע והוא באמת עשה לי כתמים לבנים בשיניים אך בגלל שיש לי שיניים היפר רגישות (ברמה שאני לא יכול לשתות מיץ תפוזים ואחרי פחית אקסל כואבות לי השיניים יומיים) הפסקתי להשתמש בו והשלמתי עם השיניים התהובות שלי.

פורסם
Crest 3D white.

פתרון המדף היחיד שבאמת עובד אפשר למצוא באייבי ובאמאזון גם זול יחסית הוא מכיל את אותו החומר שיש אצל רופאים להלבנת שיניים פשוט בכמויות ממש קטנות.

בעיה יחידה שזה גורם לרגישות יתר בשיניים לכן אם יש לך שיניים רגישות ממליץ לך קודם לבדוק את הgentle routine.

אני השתמשתי במוצר במשך שבוע והוא באמת עשה לי כתמים לבנים בשיניים אך בגלל שיש לי שיניים היפר רגישות (ברמה שאני לא יכול לשתות מיץ תפוזים ואחרי פחית אקסל כואבות לי השיניים יומיים) הפסקתי להשתמש בו והשלמתי עם השיניים התהובות שלי.

בגלל שהמשחה כנראה מכילה חומרים משייפים חזקים, אני לא בעד משחות שיניים מלבינות כי הן לא ממש כאלה.

אין פתרון מלבד הלבנה בלייזר וכדומה, לגבי האם זה כדאי, אומרים שזה מוסיף על הרגישות בשיניים.

אין כמו להתייעץ עם מומחה..אני גם בעצמי רוצה לעשות, אבל מפחד כי יש כבר רגישות קלה.

Opel Adam S 2017

פורסם
בגלל שהמשחה כנראה מכילה חומרים משייפים חזקים, אני לא בעד משחות שיניים מלבינות כי הן לא ממש כאלה.

אין פתרון מלבד הלבנה בלייזר וכדומה, לגבי האם זה כדאי, אומרים שזה מוסיף על הרגישות בשיניים.

אין כמו להתייעץ עם מומחה..אני גם בעצמי רוצה לעשות, אבל מפחד כי יש כבר רגישות קלה.

המשחה מכילה מי חמצן שזה אותו החומר שמשתמשים בו להלבנת שיניים בלייזר ההבדל היחיד בין הלבנה בלייזר להלבנה ביתית עם התכשיר הנ"ל היא שהלייזר מזרז את החדרת המי חמצן לתוך השן ומשתמשים ב% גבוהה של מי חמצן כדי להגיע לתוצאה מידית בטיפול אחד.

פורסם

יש לcrest את הwhitestrips. אלו מעין פסים שמדביקים על השיניים לחצי שעה ביום, למשך עשרה ימים. יש כמה סוגים. על אחד מהם כתוב שהוא מאושר על ידי איגוד רופאי השיניים האמריקאי.

חמותי משתמשת בהם ואני מביא לה כל פעם שאני טס לארה"ב. העלות שם לחבילה זה כ-35$. היא עושה כזה טיפול כל שלושה חודשים, כך שיוצא כ-500₪ בשנה.

פורסם
יש לcrest את הwhitestrips. אלו מעין פסים שמדביקים על השיניים לחצי שעה ביום, למשך עשרה ימים. יש כמה סוגים. על אחד מהם כתוב שהוא מאושר על ידי איגוד רופאי השיניים האמריקאי.

חמותי משתמשת בהם ואני מביא לה כל פעם שאני טס לארה"ב. העלות שם לחבילה זה כ-35$. היא עושה כזה טיפול כל שלושה חודשים, כך שיוצא כ-500₪ בשנה.

וזה עובד?

יום טוב גם לך

פורסם

כן פתרון של הלבנת שיניים חייב להוריד את השכבה העליונה של מה שלא יהיה שם. בין אם זה מכאנית (שיננית, משחה מלבינה) או בצורה כימית (מימן על חמצני) תמיד תהיה רגישות.

פורסם
וזה עובד?

אני השתמשתי בזה פעם אחת ( 10 ימים לא ברצף, חבילת מדבקות, הזמנתי מאיביי ב100+ למיטב זכרוני) וראיתי הבדל משמעותי.

מצד שני איפה שלא הדבקתי את המדבקה טוב נשאר לי פס קטן של צהוב ליד החניכיים.

פורסם

היו הרבה פוסטים בנושא הזה בעבר. לא הרבה השתנה, אם אתה מעוניין אתה יכול להציץ בפוסט שלי מ-פה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?488285-%D7%94%D7%9C%D7%91%D7%A0%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9F-%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%90%D7%99&p=3970818&viewfull=1#post3970818

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קניתי את זה מאיביי (ככל הנראה) ומאשר כי זה עובד נפלא.

גם עלי וגם על אחותי. השתמשתי בזה אחת ליום ל-20 דקות למשך 3-5 ימים וזה עשה את הטריק.

לא הייתי צריך 10 ימים (אולי המצב שלי לא היה כזה גרוע) אבל ההבדל - וואו!

• תוכן חדש...