Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבטת בין 2 רכבים חדשים (2018:

- פיגו 1.2 208 אוט ACCESS PLUS

- רנו קליאו אקספרסיון

לנסיעות עירוניות ובין עירוניות, בממוצע 50 ק"מ ביום.

חשובים לי בטיחות ונוחות.

אשמח לשמוע דעתכם, תודה

פורסם

לפיג'ו ברמת הגימור הזאת האבזור מאוד דל, אין מראות מתכוונות חשמלית,אין שליטה על המערכת מההגה, אין בקרת שיוט ואין חלונות חשמל מאחורה.

לקליאו ברמת הגימור הנ"ל יש מערכת מולטימדיה מקורית, 4 חלונות חשמל, הנעה ללא מפתח.

מבחינת הנוחות הפיג'ו לוקחת את הקליאו.

אני אישית כבר שנה וקצת עם קליאו ומרוצה ממנה מאוד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

שניהם זריזים אך בעיר פחות אהבתי את פעולת הגיר של רנו, מבחינת נוחות בעיר לפיגו יש יתרון.

אבל מחוץ לעיר הרנו מרגישה יציבה במיוחד בכביש מפותל.

מאחור כמו גן לפיגו יש עדיפות מבחינת מרווח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לרנו יש גיר רובוטי עם סימני שאלה לגבי אמינותו לתווך רחוק.

אם יש כוונה להחזיק את הרכב מעבר לתקופת האחריות, הייתי בוחר בפיג'ו עם גיר אוטומטי פלנטרי.

אולי כבר כדאי לשלם תוספת בשביל רמת גימור יותר נורמלית ב 208.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נוחות ובטיחות - 208.

המושבים נוחים יותר והיא סופגת שיבושים טוב יותר.

מבחינת בטיחות הפיג'ו עדיפה , 6 כריות אוויר ובלימה אוטונומית לעומת 4 כריות אוויר ובלי מערכות אקטיביות בכלל.

הייתי מעדיף את ה208 גם מבחינת אחזקה, עקב הגיר ברנו.

פורסם

לא נהגתי ב 208, מודע לזה שאומרים שהוא יותר נוח מהקליאו, יכול רק להעיד בתור בעלים של קליאו ידנית שאני מאוד מרוצה מהרכב, נראית פצצה, מאובזרת, זריזה יחסית ולי הנוחות של הנסיעה בסדר גמור אבל זה אינדיבידואלי וגם ה 208 נחשבת לאחלה רכב, תעשי סיבוב על שני הרכבים ותחליטי בעצמך.

פורסם

הייתי בוחר בפיג'ו, הן בגלל נוחות הנסיעה העדיפה על פני זו של הקליאו וגם בגלל גיר אוטומטי רגיל לפיגו לעומת רובוטי לקליאו (שלא הוכיח את עצמו כאמין). יתרה מכך, תקופת האחריות של הפיגו מבטיחה לך עוד שנתיים של שקט נפשי לעומת הרנו.

באופן עקרוני לרנו אין הרבה מה להציע על פני הפיגו מלבד האבזור, כך שאם הסתכלת על האבזור בפיגו והוא מתאים לך אז ההחלטה נראית די קלה.

פורסם

תודה רבה על המידע לגבי הגימור, לא הייתי מודעת לזה וזה אכן חשוב מאוד ואקח זאת בחשבון. אני בשלוש השנים האחרונות עם הקליאו ומרוצה בהחלט, אבל הציעו לי את הפיג'ו במחיר מעט נמוך יותר (עסקת ליסינג)

פורסם

תודה רבה לכולם על המידע, זה מאוד עזר לי. נראה שאכן הפיג'ו עדיפה מבחינת הנוחות והבטיחות. את הקליאו אני מכירה היטב (יש לי בשלוש השנים האחרונות), אעשה נסיעת מבחן בפיג'ו ואקבע כנראה לאחר מכן.

פורסם
חשבת לבדוק את האיביזה החדשה ? (נראה לי עדיפה על שתיהן גם במחיר גם באבזור...)

זו עסקת ליסינג ואילו 2 האפשרויות הזולות ביותר בקטגוריה של הסופרמיני אצלם

פורסם

אם מדובר בליסינג תפעולי /פרטי ( הרכב לא יהיה בבעלותך בשום שלב), הדבר היחיד שמשנה בבחירה, לאיזה רכב את מתחברת יותר מבחינת הנוחות, איכות הנסיעה, ראות, בידוד רעשים , אבזור וכו..

חבל שלא ציינת את עניין הליסינג בהתחלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם מדובר בליסינג תפעולי /פרטי ( הרכב לא יהיה בבעלותך בשום שלב), הדבר היחיד שמשנה בבחירה, לאיזה רכב את מתחברת יותר מבחינת הנוחות, איכות הנסיעה, ראות, בידוד רעשים , אבזור וכו..

חבל שלא ציינת את עניין הליסינג בהתחלה.

אכן, מדובר בליסינג פרטי ועניין הנוחות והבטיחות הוא המרכזי ביותר עבורי. תודה!

• תוכן חדש...