Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המתים המהלכים עונה 8 פרק 14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק למי שראה- כי יש ספויילר...

.

.

.

מה זה לעזאזל המסוק שהגיח שם פתאום?

האם יש סוף סוף בשורות טובות לסדרה הזאת? האם זאת יחידה מיוחדת שמחפשת אנשים חיים?

והשאלה הכי חשובה- מתי הסדרה הזאת תיגמר כבר??

כפיר הג'ינג'י

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך לעשות לסדרה הזאת המתת חסד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסצנה שהנרי (הילד הקטן) משיג AR15 ומתחיל לאיים על האסירים הצחיק אותי. האסירים היו ללא השגחה גם, מה שעוד יותר צועק שלכותב אין כוח כבר לסדרה הזאת

פורסם

הסדרה הפכה לשעמום טוטאלי עוד בעונה ה-6. אבל אני ממשיך לצפות רק בתקווה שהעלילה תתקדם לאנשהו ואולי יגלו לנו את מקור המגפה.

פורסם

הסדרה נהייתה משעממת בטירוף, בכל פרק יש איזה קטע מותח שנגמר אחרי דקה ועוד 40 דקות של שיעמום טוטאלי.

ממשיך לראות רק כי הגעתי עד פה :roll:

פורסם
הסדרה הפכה לשעמום טוטאלי עוד בעונה ה-6. אבל אני ממשיך לצפות רק בתקווה שהעלילה תתקדם לאנשהו ואולי יגלו לנו את מקור המגפה.
זה בערך מתי שהפסקתי (או בעונה 5, לא זוכר).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אני ממשיך מכוח האינרציה. יותר מהשעמום מפריע לי הזלזול בצופים. בשנים האחרונות נראה שהכותבים מחליטים שמשהו צריך לקרות, אבל לא טורחים להסביר איך ולמה הוא קרה (אולי כי הוא לא רציונלי בעליל). במקום זאת הם פשוט עושים איזה "קסם" וזה קורה.

דוגמאות מהפרק האחרון (ספוילר אלרט!):

* ריק ומורגן עומדים ביער אחד ליד השני, ריק חוטף מכה בראש, שתי שניות אח"כ ריק ומורגן כבולים על הרצפה באיזה חדר.

* האסירים עומדים וחושבים מה לעשות עם ריק ומורגן, פתאום עדר ענק של זומבים נכנס לחדר (כי הדלתות פתוחות ואין שומרים בחוץ. ברור...), שני אסירים משתכנעים שזה הזמן להתיר את ריק ומורגן, כל האסירים מתים ורק ריק ומורגן נשארים בחיים.

* אשת הזבל כובלת את ניגן ומחכה למסוק (שלחלוטין לא מוסבר בפרק וניגן אפילו לא שואל עליו אח"כ, WTF...), אבל שנייה לפני שהיא שורפת לו את מחבט הבייסבול (והוא מתחנן כמו ילד קטן שלא תשרוף את המחבט תוך כדי שהוא פאקינג כבול. ב-א-מ-ת), היא מחליטה לשחרר אותו. גם אני הייתי משחרר מישהו שאני שונא ושהתעלל והרג אנשים שלי במשך חודשים.

בכלל, המסוק הזה היה צריך להיות איזה רגע מכונן בסדרה, אבל הכותבים התעלמו ממנו כמעט לחלוטין. פאתטי...

שתי הערות נוספות:

1. נמאס כבר לגמרי איך שכל האנשים בסדרה תמיד מופתעים. או אחד מהשני (כמו הקטע שריק ומורגן עומדים ופתאום נתפסים ע"י ה-saviors - איך לעזאזל הם לא ראו אותם מגיעים?), או, וזה הכי מגוחך - מהזומבים. לילה, שקט, מישהי שומעת קול מוזר, הולכת לכיוון בזהירות, המצלמה משנה זווית ובום - זומבי מופיע מאחוריה בהפתעה גמורה ובמהירות שיא נושך אותה. בדר"כ הזומבים האלה זזים כמו צב ועושים קולות איומים - למה הכותבים חושבים שאנחנו מטומטמים?

2. כל פעם מחדש הורגת אותי הצביעות האמריקאית המתחסדת והניגודית הזאת, שבה מותר להראות כמויות אדירות של דם, גועל ואברים פנימיים, אבל במקום להגיד What the fuck כמו בנאדם נורמלי, ניגן יכול רק לחזור על what the shit עשרים פעם, ולהגיד shit בצורות אחרות עוד עשרות פעמים נוספות. עלוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...