Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף TRENDLINE 2018 - סקירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר חודשיים של שימוש וכמעט 7000 קילומטר (אני בחריגה ממכסת הליסינג ): ) הגיע הזמן לסקירה על הרכב החדש.

את הרכב קיבלתי לפני חודשיים בעסקת ליסינג פרטי מאופרייט ליס, אחרי שהוא היווה את הדיל הכי טוב דאז בין המתחרות שלו בהתחשב ברמת המחיר ובצרכים שהצבתי.

עכשיו כשגמעתי מספיק קילומטרים, התוודעתי לכל הפיצ'רים וגיבשתי דעה, הדבר החשוב ביותר ברכב חדש הגיע. זמן הסקירה לפורום.

העסקה:

פנו אליי מספר חברי פורום בעניין הזה ולכן אני חושב שראוי שאציין את זה גם. עברתי בכל חברות הליסינג הגדולות (וגם בקטנות יותר) בחיפוש אחרי עסקה משתלמת, כאשר המחיר החודשי הוא לא העיקר. בחישוב שלי נכנסו גם התוספות (מה אני מקבל) וקנס היציאה. בסוף נחתמה עסקה עם אופרייט ליס שכוללת: את הרכב (:roll:),מגבלת 30 אק"מ שנתית , אגרות הרישוי (אצל האחרים נוהגים להשאיר זאת בידי הלקוח), טיפולים במוסך מורשה לפי הצורך והעיקר, היעדר קנס יציאה המותנה בהודעה על ביטול העסקה חודש מראש.

המחיר לתענוג: מקדמה של 8400 ש"ח ועוד 2550 ש"ח לחודש. אין ספק שזה לא הכי זול בנמצא, אבל עבורי היעדר קנס יציאה הטה את הכף לטובתם.

מבחינת שירות קיבלתי שירות מצוין לכל אורך הדרך. התקשורת בינינו מתבצעת במיילים. סה"כ חוויה חיובית.

מבחוץ:

על העיצוב אין טעם שארחיב הרבה. מדובר בגרסא החדשה עם תאורת לד מאחור וDRL לד מקדימה. זו גם הדרך להבדיל בין הגולף הזאת (7.5) לזו שקדמה לה. סה"כ אני אוהב מאוד את העיצוב הפשוט והשמרני של הגולף לכל אורך השנים. הוא פרקטי מאוד, נראה טוב אבל לא מנקר עיניים ולא מוגזם ובעיקר פנים הרכב יוצא נשכר ממנו.

הרכב שלקחתי הגיע בלבן, אע"פ שהסכמתי להוסיף תשלום עבור צבע מטאלי. כשנודע לי שרק במרץ/אפריל אוכל לקבל גולף בכל צבע אחר חוץ מלבן. החלטתי לחסוך את הכסף ואת הזמן. סה"כ הצבע הלבן מחמיא לאוטו ואני לא מרגיש החמצה.

מבפנים:

הגולף שחורה. שחורה מאוד מבפנים. רמת הגימור הנוכחית (הנמוכה מבין השניים, בלי שום תוספות) מגיעה עם ריפודים שחורים פשוטים. דיפוני דלתות שחורים. דשבורד שחור. הכל שחור בעצם.

לי אישית זה לא כלכך מפריע, וכמו"כ עיטורי הכסף (פלסטיקה אפורה בשפה פשוטה) מקלים על כל העיצוב השחור. גם ריפוד הגג בהיר וזה שובר את סכמת הצבעים האחידה מאוד.

מבחינת איכות חומרים, בסביבת הנהג והיושב מקדימה הכל מאוד נעים למגע. הפלסטיקה רכה, המתגים "לטיפים" כצפוי, אך לא ברמה של הרכבים האלו מדורות קודמים, דהיינו, אני לא מצפה למתגים מתקלפים בקרוב. איכות ההרכבה מרגישה מצוינת ואין קרקושים או חלקים זזים.

המושבים נוחים מאוד ותומכים ועבור הנהג קל מאוד למצוא תנוחת ישיבה נוחה.

מאחור הסיפור הולך ומצטמצם עם פלסטיקה קשיחה בדלתות אך לא מעבר לכך.

מבחינת מקום מאחורה. כבר נסעו ברכב 3 מבוגרים מאחור יותר מפעם אחת. חוץ מחוסר הנוחות הרגיל שיש בזה (מעטים הרכבים היום שמסיעים 3 מבוגרים מאחור בנוחות מוחלטת) הנוסעים דווקא מדווחים על נוחות יחסית.

הודות לעיצוב הקופסאתי של הגולף, מרווח הראש יוצא נשכר וגם כשחברים גבוהים מצטרפים לנסיעה מאחור, אף אחד לא מגרד את פדחתו בתקרה. המרווח לרגליים ליושבים מאחור מניח את הדעת וסה"כ אין תלונות.

נוספת לכך העובדה שיש פתח מיזוג ליושבים מאחור מאחורי משענת היד.

מבחינת אכזבות:

היעדר כיסים בגב המושבים הקדמיים דווקא מאכזב מאוד והאפוד הזוהר תופס בדרך קבע מקום בתא האחסון בדלת הנוסע.

כמו"כ היעדר משענת יד נפתחת במושב האחורי גם היא קצת מאכזבת. אבל זה עוד הדבר הכי פחות מאכזב.

האכזבה הגדולה ביותר עבורי מהבחינה הזאת היא נוחות הנסיעה לנוסע שלצד הנהג. גובה מושב הנוסע הוא יחסית נמוך ולא ניתן לכוון אותו, מה שגורר תלונות באופן קבוע מחלק מהנוסעים שמצטרפים אליי באופן קבוע. בהתחשב בזה שזו פעם ראשונה שאני נתקל בתלונה כזאת באי אלו מהרכבים שהיו לי, מדובר באכזבה של ממש.

אבזור:

דווקא בנושא האבזור אני חצוי בדעתי. בחלק מהדברים האבזור נדיב, בחלקם, מאובזר בקמצנות.

בתור התחלה, הגולף המדוברת מגיעה עם "שלל" מערכות בטיחות אקטיביות חשובות כמו שמירה על מרחק וניטור מרחק מהרכב שמלפנים ובלימה בעת הצורך (קרה לי פעם אחת), בקרת שיוט אדפטיבית ו..זהו.

בזמן שבסקודה (שהיא בערך המתחרה מבית אותו יצרן וגם בקטגוריית המחיר) בחרו להוסיף לאבזור הבטיחות גם בקרת סטיה מנתיב, מראות מתכהות אוטומטית ועוד כהנה וכהנה תוספת. את הגולף השאירו ערומה מהדברים האלו בכל רמות הגימור. מה שהופך את העסקה, מבחינת אבזור בטיחותי, למפוקפקת משהו. אם אבזור בטיחותי עשיר היה בראש מעייניי (או אם היונדאי I30 הייתה משווקת בטווח המתנה סביר) יייתכן בהחלט שלא הייתי לוקח את הגולף.

בגזרת הקמצנות ניתן למצוא גם את היעדר המגירה בצד הנוסע שמגיעה באירופה כסטנדרט (עפ"י הזכור לי). היעדר תא אכסון למשקפיים. היעדר תאורה בסוכך השמש, היעדר כיס אחורי בגב המושבים הקדמיים (כן, זה מאוד מפריע לי) ואחד הדברים שקצת מוציאים אותי מדעתי (כי זו קמצנות יבואן שקשה לי מאוד להסביר) הוא ביטול האופציה לשליטה קולית על מערכת המולטימדיה, שלמעשה קיימת במערכת המולטימדיה. מדובר בפיצ'ר שנמצא איתי ברכב בדרך קבע, אבל נחסם ע"י היבואן.

יש לו כפתור על ההגה, הוא קיים במערכת, אבל ניסיון להגיע אליו יעלה הודעה שבה כתוב שעליך לפנות לדילר שמכר לך את הרכב על מנת לפתוח את האופציה.

עוד חסרון מורגש (אני כרגע מסתדר בלי, ממש כמו פעם) הוא היעדר כל כלי עזר כלשהו למה שהולך מאחור. לא חיישני רוורס, לא מצלמה. כלום. נאדה. עבור התענוג הסטנדרטי החל משלהי העשור השני של המילניום, יידרש הלקוח להוסיף לא פחות מ3000 ש"ח. ויתרתי.

בגזרת הלא קמצנות ניתן למצוא מערכת מולטימדיה מצוינת שמשתלבת מצוין גם בבלוטות' עם ממשק טלפוני נוח, וגם עם carplay/android auto (האנדרואיד אוטו פתוח ועובד מהיום הראשון, בדקתי).

על כל הפונקציונליות החשובה במערכת (טלפון ומוזיקה) ניתן לשלוט בקלות מההגה באופן אינטואיטיבי וזורם, מה שהופך אותה לכלי שמבצע את תפקידו בנאמנות: למנוע מהנהג את הצורך להגיע לטלפון בזמן הנהיגה.

נוסף על אופציית הטלפון והמוזיקה ישנן שלל אופציות למידע על הרכב, הנהיגה, צריכת הדלק, לחץ האוויר בצמיגים ועוד כל מיני דברים נחמדים.

מערכת בקרת השיוט נוחה וקלה לתפעול, אולי הקלה והמובנת שנתקלתי בה. כל מה שצריך מהבחינה הזאת נמצא על ההגה (ומסתבר שזה לא מובן מאליו עבור יצרנים אחרים) ואין שום צורך בהורדת העיניים מהכביש. מצוין!

הצג הקטן בלוח השעונים נותן מידע מפורט על כל מה שצריך, רוב המידע הזה זמין גם במערכת המולטימדיה. החל משליטה בטלפון, נתוני נהיגה, נתוני רכב (טמפרטורת שמן, נניח) ואפילו תצוגה של "מה המערכת לניתור מרחק רואה כרגע".

מבחינת מערכות נוספות, הרכב מגיע עם בלם יד חשמלי ומערכת auto hold שמחזיקה את הרכב (קצת כמו להרים את בלם היד בעצמך) בכל עצירה כדי שהנהג לא יצטרך להחזיק את הרגל על דוושת הבלמים. בצירוף עם הSTART AND STOP שכולנו אוהבים מתקבלת מערכת מאוד נוחה וקלה לתפעול. במקום הרמת הבלמים על מנת להתחיל נסיעה, יש לתת נגיעה קלילה בדוושת הגז שמעירה את הרכב. בנגיעה השניה גם אותה מערכת בלימה מופסקת וניתן לסוע.

לגבי מערכת העצור וסע, היא דווקא הנוחה ביותר שהשתמשתי בה ואצלי היא פועלת בדרך קבע (יחד עם הAUTO HOLD). היא נוהגת להדלק כשהרכב שמלפניך (או כל גוף אחר. נסו לעמוד עם גולף בחניון עמוס ונראה אם הרכב יצליח להשאר כבוי) מתחיל לסוע, מה שעוזר בהשתהות מיותרת ברמזורים.

מתחילים לסוע:

הגולף המדוברת מצוידת בצימוד מנוע 1.4 המפיק 125 כ"ס (למה לא 140-150? תשאלו את היבואן) וגיר רובוטי כפול מצמדים בעל 7 הילוכים. כל אלו מצליחים לייצר איכות נסיעה מצוינת. צריכת דלק מופתית וזמינות כוח פושרת מאוד.

כמי שרגיל לאסטרה (2012, 1400 טורבו) הירידה בכוח מורגשת לי, בעיקר הירידה במומנט. יש צורך לסחוט עוד סנטימטר מהדוושה כדי להגיע לאותו הכוח, אבל אם נסתכל על הרכב כאינדיבידואל ולא בהשוואה לרכב חזק ממנו:

מדובר סה"כ ברכב שמספק כוח סביר בכמות זמן סבירה בהחלט. הכוח בהחלט זמין לעקיפות והאצות שנדרשות בכביש הציבורי (כלומר כל מה שלא נופל בקטגוריה של התגרזנות). הגיר לא מרגיש עצל ולא משתהה והשיוט במהירות בין עירונית נינוח ובסל"ד סביר.

הרכב אמנם חדש מאוד ולכן זה נתון די צפוי, אך הגיר מתנהג ומגיב מצוין. אין התבלבלות בהחלפת הילוכים, או הילוכים שלא מתאימים למהירות הנוכחית. כל זה כמובן ביחס ישיר ל"מצב הנהיגה" שאותו מכוונים במערכת המולטימדיה. אצלי הוא מכוון למצב חסכון ולכן אני בהחלט מוצא את עצמי בהילוך שישי ב50 קמ"ש. עבור נהג סופר סבלני כמוני זה סבבה. לא לכולם זה יתאים.

מבחינת נוחות נסיעה, מדובר באחת החוזקות המרכזיות של הרכב הזה. נוחות הנסיעה מופתית לכל אורך הדרך, בין אם מדובר בכביש עירוני במהירות עירונית או בכביש בין עירוני במהירות גבוהה. שיכוך המהמורות מצוין והגולף משתדלת מאוד שלא לדווח לנהג על הבורות שבדרך. בידוד הרעשים מצוין (אפילו חברה שלי ציינה לטובה! שזה משהו מיוחד, באמת!) וההפרש במה שנשמע עם חלון פתוח וסגור הוא פשוט סוריאליסטי. רעשי רוח נכנסים לתא הנוסעים רק במהירויות גבוהות מאוד (120 ומעלה) וגם אז בקמצנות רבה. את המנוע ממעטים לשמוע לכל אורך הנסיעה. ובסה"כ בתא הנוסעים שורר שקט יחסי באופן קבוע.

עבורי זו אחת הדרישות המרכזיות מרכב, ולכן בפאן הזה אני מאוד מרוצה.

צריכת דלק:

תמהיל הנסיעות שלי כלל בהתחלה נסיעות בוקר לצפון ת"א (פקקים של מעל לשעה) והיום באזור אחר במרכז פקקים של בערך חצי שעה בבוקר. ונסיעות מרובות (3 פעמים בשבוע, הלוך חזור) מראשל"צ לקריות על כביש שש עם רגל לא כבדה במיוחד. בהתחשב בתמהיל הזה, ביצעתי חישוב צריכת דלק מרגע קבלת הרכב (מבלי להפריד נסיעות) ולכלל התמהיל מתקבלת תמיד אותה התמונה. הרכב צורך 1 ל - 20, או בשפה פשוטה, ליטר על כל 20 קילומטר.

מבחינת נפח מיכל הדלק, אני לא זוכר בדיוק כמה, אבל איפשהוא באזור ה50 ליטר. מדובר במיכל ענק שמספיק לי ל1000 ק"מ של נסיעה.

סיכום:

סה"כ הגולף היא דיל שעבורי לפחות משתלם (אם כי המחיר עדיין שנוי במחלוקת עבורי). אין בה ייחודיות ותחכום מיוחדים והיא באה לתת תמורה נאה בדוגמת איכות חומרים נוחות נסיעה, ודווקא כאן מדובר בחבילה מובילה בתחומה.

אני באמת מאמין שהרכב הזה לא נועד עבור כל אחד, שכן הקמצנות של היבואן והההפרשים מול המתחרות עלולים להרגיש להרבה אנשים מאוד לא משתלמים.

אני סה"כ די מרוצה וחושב שמדובר בבחירה סולידית שקולעת לטעמי ועם מנוע יותר בשרני/קצת יותר אבזור בטיחותי הייתה מתקבלת פה חבילה מנצחת בכל פרמטר.

וכמובן, הכלה בלבן (התמונה השלישית מתהפכת לי משום מה, במחשב היא במצב רגיל, עמכם הסליחה):

IMG-0963.jpg

IMG-0964.jpg

IMG-0965.jpg

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תודה רבה על הסקירה המקיפה.

התחושה שלי היא שתמחרו את גרסת הכניסה ביוקר ובעירום, כדי להצדיק את מחיר הגרסה הבאה. הרי ההפרש לא באמת מצדיק גג, כסאות שונים, ואת יתר ההבדלים. ככה אולי הם גם שומרים מחיר לגרסת ה"ליסינג", למרות שלא ראיתי הרבה בליסינג.

אבל, זו גם הרעה החולה של יבואן אחד מרובה מותגים, שמתחרה בעצמו בהיעדר פיקוח. רוצה רכב נוח יחסית? שלם על גולף. אגב, גם עבורי היא נוחה יותר מאחיותיה, למרות שספציפית את מושבי הטרנדליין לא אהבתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם לי יש את הרכב הנ"ל בליסינג.

שני הדברים שהכי מפריעים לי בו:

1. המנוע מרגיש לי מעט חלש (לעומת 1.4 עם 150 כ"ס ו-25 קג"מ שהיו לי באוקטביה)

2. אין חיישן תאורה (שזה לדעתי כבר סוג של בזיון).

מעבר לזה, הייתי מצפה שלפחות ברמת הגימור הגבוהה יהיו פנסי FULL LED, אבל נראה שאצל היבואן דווקא המותג הזול יותר הוא המאובזר יותר (מבחינת השלישיה העממית - סיאט, סקודה ופולקסווגן).

פורסם
שלום לכולם.

האכזבה הגדולה ביותר עבורי מהבחינה הזאת היא נוחות הנסיעה לנוסע שלצד הנהג. גובה מושב הנוסע

הוא יחסית נמוך ולא ניתן לכוון אותו, מה שגורר תלונות באופן קבוע

מחלק מהנוסעים שמצטרפים אליי באופן קבוע.

בהתחשב בזה שזו פעם ראשונה שאני נתקל בתלונה כזאת באי אלו מהרכבים שהיו לי, מדובר באכזבה של ממש.

עוד חסרון מורגש (אני כרגע מסתדר בלי, ממש כמו פעם) הוא היעדר כל כלי עזר כלשהו למה שהולך מאחור.

לא חיישני רוורס, לא מצלמה. כלום. נאדה.

עבור התענוג הסטנדרטי החל משלהי העשור השני של המילניום, יידרש הלקוח להוסיף לא פחות מ3000 ש"ח. ויתרתי.

לדעתי - אתה חייב להתקין חיישני רוורס, אפשר גם פשוטים שישתלבו עם הפגוש.

(בצע בדיקה מול מספר מתקינים)

אתה די תתאכזב אם תשפשף או בטעות תפגוש עמוד או קיר קטן.

ואחרים :wink: יתאכזבו אם תפגע בהם או ברכב.

- חובה בחוק חיישני רוורס כאביזר בטיחות - כבקרה והתראה לפני פגיעה בהולכי רגל -

זה אביזר בטיחות היכול למנוע פגיעות ומציל חיי הולכי רגל.

העיקר כולם דואגים לבטיחות קדימה - ומה עם הביטחון.. מאחור.

והמושב נוסע, זו צרה אשר עוד רכבים חולקים, פשוט ביזיון.

יש מושבי נוסע, ממש נמוכים ולא נוחים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כשאתה כותב חובה בחוק, אתה מתכוון שכבר יש חוק כזה? או שרצוי שיהיה?

כרגע יש תכנון להתקנת מצלמת רוורס (מעדיף על חיישנים, גם אם אין צפצוף) אבל זה לא ממוקם בראש סדר העדיפויות שלי מבחינה כלכלית ולכן זה ייאלץ להמתין.

כרגע כל החניות שאני חונה בהן שמורות עבורי (חניה מסודרת בעבודה ובבית, חניה מסודרת באזור הבילוי הכמעט יחיד שאני נוסע אליו) אז אני עוד לא מרגיש שיש לי צורך ממשי.

פורסם

יופי של ביקורת. נהנתי לקרוא.

גם לי יש את הגולף החדשה אבל את הקומפורטליין.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

הכוונה- חובה לחוקק בחוק, התקנת חיישני רוורס להתראה מפני מכשולים ובעיות.

לספק הגנה לנהג ולהולכי הרגל מכלי-רכב, הנוסעים לאחור.

מוזר כי יש התראות רק לנסיעה קדימה, כאשר אזור כיסוי חלש, הנסיעה לאחור פרוץ ולא חשבו עליו.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה על הסקירה המקיפה, סהכ רכב מאוד מוצלח (תמיד היה אגב עד כמה שזכור לי, למעט אולי ה MK4).

בהחלט מבאס חוסר האבזור.

2017 Type R

פורסם

תוכל בבקשה לפרט כיצד התקנת android auto על הפלאפון שלך? אצלי הוא תומך (סופרב) אבל לא מצליח להתקין על הנייד שלי

פורסם

מפתיע מה שאתה אומר בהשוואה לאסטרה.

כל מה ששמעתי עד היום בפורום זה אסטרה עצלה,הגיר מסרס, וואגית עם 1.2 עדיפה עליה וכו' וכו'.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

סקירה מצויינת. תודה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

בקירה מקיפה שמותירה אותי תוהה - למה לקחת את הרכב הזה? סקודה, או אסרה או רכבים אחרים היו נותנים לך יותר תמורת הרבה פחות.

זה נראה לי חלק מתופעה של סטיגמה-גולף שווה איכות ותמורה, האמנם?

בכל מקרה תהנה מהרכב.

פורסם

,,,

אבל זה לא ממוקם בראש סדר העדיפויות שלי מבחינה כלכלית ולכן זה ייאלץ להמתין.

כרגע כל החניות שאני חונה בהן שמורות עבורי

(חניה מסודרת בעבודה ובבית, חניה מסודרת באזור הבילוי הכמעט יחיד שאני נוסע אליו)

אז אני עוד לא מרגיש שיש לי צורך ממשי.

הבעיה זה ההפתעות בחיים, ואז נכנסים להוצאה כלכלית יותר גדולה לא מתוכננת.

ראה סתם דיון שנפתח, :wink:.. טפו טפו..

[h=1]מיסב גלגל שהשמיע רעשים והפסיק[/h]

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה לכולם על התגובות. אענה:

יוסי - על מנת לקבל אנדרואיד אוטו יש להתקין את האפליקציה שלהם על הטלפון שלך. מהזכור לי היא לא זמינה בחנות האפליקציות של גוגל (לי אישית אין מכשיר אנדרואיד, הפעלתי עם המכשיר של אחותי) ולכן חיפשנו apk ברשת. יש את האתר הגדול והמוכר הזה להורדת APK שלא מהחנות של גוגל. נסה אותו. יש שם. לא צפויות בעיות.

GABIUBOGI - הניסיון שלי עם האסטרה (1.4 טורבו, גרסאת האצ'בק אנג'וי פלוס) דווקא חיובי מאוד. מדובר ברכב עם המון כוח שזמין כבר בטווחים נמוכים של הסל"ד ומאובזר באופן סביר לרכב מהשנתון הזה (אצלי אישית אפילו הייתה מערכת מולטימדיה!). הגיר לא מתוחכם במיוחד אבל עושה את העבודה (קצת משתהה לפעמים או סוג של נתקע, אבל לא משהו שקורה רק באסטרה) ובטח שלא מסרס (שוב, לא מדובר פה על נהיגה ספורטיבית). הבעיה היחידה עם הרכב הזה הייתה צריכת דלק די גבוהה, בעוד שהוואגיות אליהן השוואת הציגו (ומציגות) צריכת דלק טובה יותר.

llaavvii - הבחירה הייתה בין רכבים שעלותם עד 130 אש"ח במת האבזור הנמוכה ביותר (אלא אם רמות האבזור הבכירות מגיעות ל130) ללאון הייתה גרסא ברמה הזאת אבל היא לא הייתה זמינה באף חברת ליסינג.

בגזרת האוקטביה עוד נמכרו הישנות ומעט מאוד החדשות. כשאני בדקתי לא היה אבזור בטיחותי כמו שיש היום וההצעה באוקטביה הייתה למנוע 1.0 באותו המחיר של הגולף. העדפתי לוותר.

כנ"ל לגבי ההונדה סיוויק האצ'בק החדשה (מנוע 1.0).

דווקא האסטרה עניינה אותי מכולם, הבעיה היא שבמגבלת המחיר שציינתי מדובר בדיוק באותו רכב שהיה לי. רק שהוא חדש יותר ונראה אחרת מבחוץ ומבפנים.

אם תרכוש אסטרה חדשה ב130 אש"ח (שוב, לא הגרסא השניה שחוצה כבר את הרף) אתה תקבל בדיוק את אותו מנוע 1.4, גיר אוטומטי 6 הילוכים. מערכת מולטימדיה בסיסית והיעדר מערכות בטיחות (הנקראות אצלם opel eye).

את הגרסא הבכירה יותר (שעד היום מציגה לפי דעתי חבילה כוללת מהמשתלמות בשוק) לא מביאים בליסינג.

כמו"כ נאמר ע"י נציגת הליסינג שהיה וארצה משהו ש"לא מביאים בליסינג" (נניח הגרסא הבכירה יותר של הגולף, גרסאות אחרות של האוקטביה וכו') אאלץ לשלם הרבה יותר מכיוון שלחברות הליסינג הן עולות משמעותית יותר. חברות הליסינג מקבלות הנחות על דגמי הבסיס שבעזרתם הן יכולות לתמחר את העלות החודשית בתמחור הנוכחי.

פורסם (נערך)
תוכל בבקשה לפרט כיצד התקנת android auto על הפלאפון שלך? אצלי הוא תומך (סופרב) אבל לא מצליח להתקין על הנייד שלי

אפשר להתקין גם דרך גוגל פליי.

ראשית, צריך להתקין אפליקציית VPN כגון tunnelbear.

לאחר מכן יש להפעיל אותה ולהשאירה ברקע.

לנסות להיכנס לגוגל פליי ולרשום בחיפוש android auto.

אם זה לא עוזר להכנס לדפדפן ושם לרשום בחיפוש ״android auto״ ולהיכנס לדף הרשמי של האפליקציה

בדף הרשמי אמור להיות כפתור download שיפתח שוב את גוגל פליי והפעם תוכל להוריד את האפליקציה.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי kobi_lo

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...