Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב,

בסוף יוני אני והאישה טסים לארצות הברית, אנחנו כבר סגורים על קטגוריית הרכב (קונברטיבל) שאנחנו רוצים לבחור אך יש עניין כלשהו שלא סגרנו עדיין - חברת ההשכרה.

מהסתכלות בחברות הגדולות והמוכרות (HERTZ,BUDGET, AVIS וכו') - המחירים די דומים, עם חריגות של כמה עשרות דולרים לפה או לשם.

ואז הסתכלנו על SIXT- המחירים זולים בכמעט 250 דולר (!) לכל התקופה לעומת השאר.

עכשיו נשאלת השאלה - למה? האם SIXT גרועים? השירות שלהם גרוע? או שסתם הם רוצים לעשות תחרות או משהו?

זה נראה מוזר וכאילו יש איזשהו קאץ'. אם מישהו ישפוך קצת אור על השאלה זה יעזור מאוד.

לדוגמה השוואת מחירים של priceline:

Capture.JPG

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

~

סיקסט נכנסו לשוק האמריקאי רק לפני מספר שנים, ולבסס מוניטין לוקח הרבה זמן, לכן הם פועלים למשוך לקוחות באמצעות מחיר נמוך ומסלולים משתלמים לעסקים (כפי שאחד מחברי הפורום בקליפורניה יכול להעיד). המגבלה העיקרית שלהם היא זה שהם עדיין לא פרוסים בכל ארה"ב, מה שמגביל את יכולת התנועה בסטייטים מסויימים.

ב-2015 למשל שכרתי מהם בקליפורניה, אבל לא יכולתי להמשיך צפונה לוושינגטון או מזרחה לאריזונה - כי לא היו להם שם סניפים ולכן גם לא כיסוי ביטוחי או שירותי דרך. היום המצב הרבה יותר טוב, אני נתקל בהם כמעט בכל שדה תעופה שאני טס אליו (ג'ורג'יה, אורגון, פנסילבניה, ניו יורק ועוד), ולכן סביר להניח שאפשר להזמין בראש שקט. רק תוודאו מראש שאתם מכוסים לאורך כל המסלול המתוכנן, ושאין איסורים או הגבלות על יציאה מגבולות הגזרה.

פורסם

תבדוק את המחיר כולל כל הביטוחים. אתה עשוי לחשוב שעלות הביטוח די דומה בין רכבים שונים באותה חברה, או בין רכבים דומים בחברות שונות, וזה לא המצב. ההשוואות האלו מאוד מטעות.

בנוסף, לא יודע אם זו תופעה גורפת, אבל כשחיפשתי לאחרונה לשכור רכב ב-LA (ב-LAX ספציפית), הביקורות הכי גרועות היו על סיקסט, ממש מהחודשים האחרונים. לא יודע אם זו תופעה נקודתית או כללית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ממליץ לשכור את הרכב מהארץ. במידה ואתה עושה זאת שם, יש לוודא שאתה מבוטח על הרכב והמחיר אכן כולל ביטוח.כשהייתי בירח דבש שלי שכרתי מהארץ דרך אלאמו קאמרו קונברטיבל ל10 ימים במשהו כמו 400 דולר(לא זוכר את הסכום המדוייק) כולל ביטול השתתפות והחזרה במקום אחר.

מעבר לזה, בחודש האחרון יצא לי לשכור פעמיים רכב מסיקסט,אמנם דרך המעסיק שהוא אזרח ארהב.למחיר אני לא יכול להתייחס כי אני אפילו לא יודע אותו, אבל בשני הפעמים קיבלתי את הרכב חדש(15000 ו8000 מייל) נקי ומצוחצח.אני מתאר שזה די סטנדרטי בארה"ב אבל עדיין, הפתעה ביחס למה שאני רגיל בארץ.

פורסם

מחזק את העניין לגבי לוודא את עניין הביטוח.

רוב האמריקאים מחזיקים כרטיסי אשראי שמכסים ביטוח רכב שכור אז זה לא תמיד נוסף למחיר פה בגלל זה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...