Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם מסד נתונים של ציטה c550

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עם אייפון אז אני מוגבל רק לוויז ממה שאני יודע. מבחינת שימוש, הוויז בהרבה יותר טוב כי יש דיווחים מהשטח ממשתמשים. הקטע הוא שזה מטרד שזה תופס את הפלאפון וגם זה מציק כל פעם להדליק את הוויז למטרה הזאת, אז לכן קונים מכשיר ייעודי. אם הוא כושל במשימה אחת, רק אחת, שעליה הוא נבנה, זה כשלון קריטי עבורי.

דרך אגב, אם אתה רוצה להשתמש בוויז נטו למצלמות, יש אפשרות להסתיר את כל האייקונים על המפה (דיווחים על משהו מסוכן בכביש, תאונות, וכו') אז יש לך באפשרויות לבחור את מה אתה רוצה להחביא ומה לא, ככה שאם תבחר רק שוטרים\מצלמות, השימוש לא יהיה מסורבל.

לפסול מוצר רק בגלל תקלה אחת לדעתי זו טעות.

על אותו עיקרון אני יכול לפסול את הוויז, לא פעם סירבל לי את הנסיעה באופן מיותר, ובנוסף הייתה פעם שעברתי ליד גאטסו פעילה שבכלל לא הייתה מסומנת על המפה.

לציטה יש מוניטין טוב אחרי מספר שנים בארץ, לדעתי מדובר משהו חד פעמי שיתוקן. לציין לחיוב את השירות לקוחות שמגיב מהר ומנסה למצוא פתרונות. הבטיחו שבימים הקרובים ייצא עדכון שיתקן את זה

פורסם

חברים יקרים.

רכשתי את ה C550I לאחר שימוש באיירוד אונו שהחליף את קודמו, צ'יטה C50, כך שיש לי נסיון עם שלושתם.

ואדגיש, יש לי את שלושת המכשירים.

חזרתי להשתמש באיירוד אונו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

KRD, אני לא פוסל, אבל אתה לוקח את זה בקלות ראש. זה שהציטה נכשל בלדווח על 2 מצלמות שאתה מכיר שפועלות, זה מספיק כדי להפוך את חווית המשתמש משגר ושכח, לחוויה שהיא תתקין ותהיה פרנויד. כאילו, you had one job...

כל מי שקונה את הציטה זה בגלל שזה התקנה קבועה, משמע שאתה לא צריך לגעת במכשיר יותר, לא מסתמך על פלאפון \ בטריה, קליטת GPS, או איזה חבר שמתקשר אליך בדיוק שאתה רוצה לראות שיש מצלמה. דרך אגב, לא יצא לי לראות שוויז לא דיווח על מצלמה + יש התראות על שוטרים, שזה בונוס בעצמו על הציטה.

איציק, להשתמש בוויז ובציטה זה מוגזם.. קנית מכשיר שנועד לבצע מטרה אחת ואתה משתמש בעוד אחד? רק לי זה נראה הזוי לבזבז כסף ואז להשתמש במשהו שהוא בחינם כי יכול להיות שהוא יותר טוב?

פורסם

זה שבאיירוד לא נתקלת בתקלה עדיין לא אומר שלא תהיה כזאת-אין שום מוצר שמבטיח 100% הצלחה.

ומי שמבטיח טועה ומטעה.

הרעיון של להפעיל את שניהיים במקביל בא לתת מענה למארבי לייזר ודיווחים על משטרה-שם הציטה לא רלוונטי.

לפיכך אם אתה רוצה למקסם את ההגנה שלך תשתמש בהם במקביל.

פורסם
מה היתרונות של האיירוד אונו על פני הציטה c550?

קרה לי פעמיים שבמקומות שהאיירוד מתריע על מצלמות בהשתלבות מכביש צידי, ה C550I לא התריעה, וזה הספיק לי על מנת שאאבד בטחון בשימוש בצ'יטה.

איפוסים ועדכונים לצ'יטה לא עזרו.

מעבר לכך, עוצמת הקול של ה C550I חלשה מאוד, אבל את זה אפשר לפתור עם רמקול חיצוני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
KRD, אני לא פוסל, אבל אתה לוקח את זה בקלות ראש. זה שהציטה נכשל בלדווח על 2 מצלמות שאתה מכיר שפועלות, זה מספיק כדי להפוך את חווית המשתמש משגר ושכח, לחוויה שהיא תתקין ותהיה פרנויד. כאילו, you had one job...

כל מי שקונה את הציטה זה בגלל שזה התקנה קבועה, משמע שאתה לא צריך לגעת במכשיר יותר, לא מסתמך על פלאפון \ בטריה, קליטת GPS, או איזה חבר שמתקשר אליך בדיוק שאתה רוצה לראות שיש מצלמה. דרך אגב, לא יצא לי לראות שוויז לא דיווח על מצלמה + יש התראות על שוטרים, שזה בונוס בעצמו על הציטה.

איציק, להשתמש בוויז ובציטה זה מוגזם.. קנית מכשיר שנועד לבצע מטרה אחת ואתה משתמש בעוד אחד? רק לי זה נראה הזוי לבזבז כסף ואז להשתמש במשהו שהוא בחינם כי יכול להיות שהוא יותר טוב?

לא לוקח בקלות ראש, אני מסתמך על זה שהציטה מתפקדת מספר שנים בארץ ללא בעיות, תקלה יכולה להיות בכל מכשיר ןבמידה ומדובר בתקלה חד פעמית אני לא רואה סיבה לפסול . אם התערער הביטחון במכשיר? בהחלט, אני מתכנן לעשות תקופת הרצה לציטה במקביל לשימוש בוויז (מה שהייתי עושה בלי קשר לתקלה )ולראות מה הממצאים, מאמין שלא תהיה בעיה. במידה ואתקל בעוד משהו שכולל אי התראה הציטה מבחינתי נפסלה

פורסם

אתה יכול לברר אם חברת ציטה הייתה מודעת לבעיה, או הדיווח שלך גרם לבעיה? נראה לי קצת מצחיק שהם הגיבו ב"נסדר את זה" ללא שום מידע על התקלה.

בשבילי זה קריטי כי אם הוא פעם אחד פישל אז אני עכשיו תמיד יחשוש שהוא לא ידווח. יכול להיות שאני פרנויד אבל עבורי הקונספט של "שגר ושכח" מאוד חשוב. במיוחד שאני משלם $220 עבור מכשיר שיש לו תפקיד אחד.

פורסם

אני דיווחתי, לפני זה לא היה להם מושג.

אם תחשוב על זה אי אפשר להיות בראש שקט ב 100% עם אף אחד מהגלאים מהסוג הזה. המכשירים האלו מבוססים על עדכונים שהחברות מוציאות, ותמיד יש סיכוי (בכל חברה) שאותו אחד שאחראי על זה יפספס מצלמה\ לא ידווח \או בכלל ידע על קיומה במשך זמן מה

פורסם

אני לא מאשים אותם על מצלמה חדשה שהם לא עידכנו. אתה אמרת בהודעה שהציטה לא דיווחה על מצלמה שהיא שם שנתיים, מה שאומר לי שיש באג בתוכנה ומעניין לדעת מה עוד יצוץ עם הזמן. מה שגם נראה לי מגוחך שהם היו צריכים את הפידבק שלך כדי לתקן את הבעיה הזאת. זה סוג של גורם לך לעבור מלהתקין ולהיות בטוח, ללהתקין ולהיות פראנויד.

דרך אגב אני חושב שיש פה מישהו בישראל שאחרי לדווח לציטה\וויז על המצלמות. אני חושב שזה Mitsu או משהו כזה.

• תוכן חדש...