Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"פירמידה של עבדות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Full me once, shame on you

Full me twice, shame on me

אם לבזבז את הזמן שלך ולשתות קפה עם אנשים כי "לא נעים לך", סבבה.

מציע לך להתחיל לדעת איזה אנשים לסנן. נשמע שיש לך ראש. תפעיל אותו.

בהצלחה

מלא אותי פעם אחת - אשמתך, מלא אותי פעמיים, אשמתי?

חושב שהתבלבלת עם fool

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נורא קל ליפול בזה. חברתי לשעבר לפני הרבה שנים נפלה בזה בקטנה, ומדובר בבחורה סופר אינטיליגנטית. היא הלכה למפגשים של הרבלייף (אני חושב שזה היה הרבלייף, אולי חברה אחרת), קנתה מוצרים שלהם במאות שקלים לשימושה האישי וניסתה למכור אותם לאנשים. אחרי כמה שבועות ללא הצלחה היא הפסיקה, כך שלמזלה ההפסד היה רק כמה מאות שקלים.

אני אפילו ישבתי איתה פעם באחד ממפגשי הבית האלה שבהן כל מיני אנשים (בעיקר נשים) סיפרו על המוצרים וניסו ללמד את החדשים איך למכור. אצלי סימני האזהרה צלצלו בעוצמה כשראיתי את מחירי המוצרים. עד היום אני זוכר את משחת השיניים שעלתה 70 שקלים, וכששאלתי למה זה כ"כ יקר הם אמרו שצריך להשתמש בממש מעט כך שזה יוצא משתלם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם פות"ש נשמע כמו אדם אינטליגנטי, והוא עדיין מתלבט אם לסרב או להסכים רק כדי לא להעליב את ה"חבר" (למרות שלדעתי הוא הפסיק להיות חבר ברגע שהתחיל לדחוף את השטות הזאת), כאשר ברור לו שזאת פירמידה והוא לא יראה בחזרה שקל מהכסף שהוא עומד "להשקיע" בזה.

נורא קל להסתכל על זה מהצד ולגחך, אבל מאחורי הדברים האלה עומדים אנשים מאוד חכמים, שישתמשו בכל טריק שיש ואין בספרי פסיכולוגיה כדי להיכנס לך לראש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רק מבהיר שאני לא לא מתלבט ואני יודע שאני לא אשים שקל על דבר כזה. ההתלבטות היחידה שלי היא איך אני ממשיך את היחסים שלי איתו מכאן והאם כדאי "לצאת עליו" על כך שמנסה להפיל אותי בפח, אך פה עולה השאלה האם הוא בכלל יודע שהוא טומן לי מלכודת או שהוא באמת מאמין בזה בלב שלם וכך יוצא שהוא בכלל הקורבן האמיתי פה.. או לסרב בנימוס ולהתרחק מהבן אדם. עוד הבהרה קטנה, הוא אפילו לא מוגדר כחבר... עמית לעבודה שאני מכיר בדיוק שבועיים וראיתי אותו בדיוק 4 פעמים ומכיוון שאני חדש ומנסה להשתלב לא בא לי להסתכסך עם אנשים בשלב כה מוקדם. באתי לפגישה מלכתחילה כי הוא היה נראה בן אדם מעניין שמבין עניין והוא סיקרן אותי אך לא הסביר לי בכלל על מה מדובר, אפילו לא כיוון כללי, אמר רק שהוא משתתף במיזם חדש ושאני אבוא לשמוע.

פורסם

אל תבלבל בין יושרה לבין נחמדות.

תביע עמדות חד משמעיות בנימוס תקיף - יהיו מי שייעלבו מזה, אולי, באותה שנייה,

אבל בטווח הבינוני והארוך תרוויח אמינות.

קצת עמוד שדרה לא הזיק לאף אחד.

בינתיים לכאורה נראה ש אתה משדר שאתה משועמם עם הרבה זמן פנוי. זה לא נראה טוב. שנה תדר. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לסרב בנימוס ולהתרחק מהבן אדם.

זה (5)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפני לא מעט שנים כשהיתי סטודנט שנה א' ניסו לדוג אותי להרבלייף. הלכתי למפגש גדול באיזה מלון בנתניה ושם ניסו לעשות לנו שטיפת מוח שהמוטיב המרכזי הוא כסף כסף כסף (10% מהזמן בכנס דיברו על המוצרים ו-90% מהזמן על הכסף הגדול שאפשר לעשות). אנשים שם היו עטויים בחליפות וחיוכים מזופים. זכור לי שהגיע איזה ברנש שכנראה נחשב גבוה בפירמידה ואנשים עמדו בתור להצטלם איתו. נגעלתי וברחתי.

פורסם
אל תבלבל בין יושרה לבין נחמדות.

"That one may smile, and smile, and be a villain"

[וויליאם שייקספיר, המלט].

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היום בבוקר הוא קיבל אותי בחיוך ואמר לי "אתה זוכר את הפגישה היום כן" אמרתי לו שאני לא נכנס לשום פירמידה ושאני מעדיף להתרחק מהדברים האלה ולאור כל מה שרשום באינטרנט על ההונאה הזאת, תגובתו הייתה "אז מה באינטרנט רשום המון דברים", עשה פרצוף מבואס כאילו דפקתי אותו ופשוט הוא מתעלם ממני מאז. כנראה דפקתי לו את הבונוס, אתרחק ממנו ולא אצור איתו שום אינטראקציה יותר כי הבנתי שהוא לא באמת תמים שנפל בפירמידה אלא הוא אחד הנוכלים שמפילים אנשים אחרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הוא עושה שם מליונים אז למה הוא עובד איתך באותה חברה?

אנשים חושבים שבאמת יש כזה דבר כסף קל וזה ממש עצוב, כל החיים הם באשליה שתכף תגיע "המכה" שתסדר אותם. זה כמו התמכרות להימורים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לענית דעתי הצנועה נדרש ממך לדווח למנהל/ אחראי מקום עבודה.

הוא בא לשם לעבוד ולא ''לדוג'' פריירים לעסק מקביל.

היה לי סיפור דומה שניסו ''לדוג'' אותי והגבתי בפניה לאותו נוכל שהתנצל,

אחרת הייתי ממשיך להנהלה שלו.

פורסם
לענית דעתי הצנועה נדרש ממך לדווח למנהל/ אחראי מקום עבודה.

הוא בא לשם לעבוד ולא ''לדוג'' פריירים לעסק מקביל.

היה לי סיפור דומה שניסו ''לדוג'' אותי והגבתי בפניה לאותו נוכל שהתנצל,

אחרת הייתי ממשיך להנהלה שלו.

אני גם חושב כך.

אין מקום לשטויות כאלה במקום עבודה רציני, בטח אם זה משפיע על טיב היחסים בזמן העבודה,

מה הדבר הבא? ברוגז אם לא עשית לו לייק באינסטוש?

פורסם

לדווח על שטות שכזו למנהל/אחראי זה בדיוק ההפך מ- "אל תהיה צודק, תהיה חכם". הבן אדם שבועיים במקום העבודה, כבר להתחיל לדווח למנהלים על משהו לכאורה בתחום האפור שאחד העובדים עשה? ואם המנהל חבר של אותו עובד?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגזמתם עם לדווח לבוס. שיעשה מה שבא לו בזמנו החופשי בעבודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...