Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב 7 מושבים עקב התרחבות המשפחה, תקציב 90K - גמיש קצת

הרכב ייסע כ 15000 ק"מ בשנה לכל היותר, לכן צריכת דלק סבירה זה בסדר.

הפרמטרים החשובים הם:

1 - אמינות, ובכלל, כמה שפחות התעסקות והוצאות שוטפות

2 - נוחות למשפחה, למשל הכנסת והוצאת תינוק, תא מטען גדול ונוח לשימוש(עגלה וכד)

כרגע נראה שאאוטלנדר מתאים לדרישות, פתוח כמובן להצעות

כ"כ לגבי האאוטלנדר - האם יש הבדלים משמעותיים בין השנתונים(נניח משנת 2010)?

תודה לכ העונים

פורסם

בתקציב הנתון תוכל למצוא אאוטלנדר 2013, ובחריגה קלה אאוטלנדר 2014 ישירות מליסינג - עם אחריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתקציב כזה, אם אתה לא מתכנן נסיעות בשטח, הייתי מציע לך לחשוב על C4 פיקאסו, (2014-2015, נכנס לך בתקציב)

מנוע טורבו דיזל 2.0 וגיר אוטומטי פלניטרי 6 הילוכים, רכב חזק וחסכוני,לפי דעתי אמור להיות יותר מהנה לנהיגה מהאאוטלנדר. קראתי עליו הרבה ביקורות טובות, גם אני מחפש כרגע רכב 7 מקומות, אבל בתקציב נמוך יותר ולכן כרגע ה C4 לא על הפרק מבחינתי.

פורסם

כאשר 7 מושבים פתוחים עגלה לא תכנס באוטלנדר (אלא עם זה טיולון מטריה),

אם אתה חייב 7 מושבים באופן קבוע הייתי בודק את הרודיוס שהיא אמינה וטובה, או את הסורנטו.

פורסם

שקלת אמריקאיות?

תתפלא איזה שנתון של שברולט אורלנדו תצליח להיכנס לך בתקציב... (הדגם המאובזר LT נמכר חדש ב-0 ק"מ ב-130 אלף ש"ח).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

שברולט אורלנדו ממש לא אמריקאית - היא קוריאנית למהדרין. במחיר קרוב למחיר שהיא נכרת כ-0 נמכרת גם הטויוטה ורסו (שלדעתי) עדיפה בכל הקשור לאמינות ושמירת ערך. עקרונית אינני רואה סיבה לזלוג לרכב חדש ולו רק בשל העובדה שמאות אאוטלנדרים מחכים לרוכשים במגרשי חברות הליסינג השונות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לא שלחתי אותו לקנות חדש, רמזתי שהמחיר לאורלנדו בת שנה-שנה וחצי יפתיע אותו.

ב-90 אש"ח, ההשוואה היא בין אורלנדו 2016 לאאוטלנדר 2013, בכלל לא בטוח שהניצחון של האאוטלנדר ודאי...

דרך אגב,

אם עסקינן ב"אמריקאיות בסמל בלבד", הקפטיבה גם תתן פתרון בשנתון אפילו מקביל לאאוטלנדר.

פורסם

רכשתי לפני שבועיים גרנד סניק דיזל 2014 יד ראשונה ליסינג עם פחות מ70,000 ק"מ.

מחירון 90 עגול.

הרכב חסכוני ויש אחריות לשנתיים כך שהאמינות לא מעניינת.

בעודף אני לוקח את המשפחה לחופשת קיץ באגן הים התיכון.

אם מעניין אותך צור קשר בפרטי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא שלחתי אותו לקנות חדש, רמזתי שהמחיר לאורלנדו בת שנה-שנה וחצי יפתיע אותו.

ב-90 אש"ח, ההשוואה היא בין אורלנדו 2016 לאאוטלנדר 2013, בכלל לא בטוח שהניצחון של האאוטלנדר ודאי...

דרך אגב,

אם עסקינן ב"אמריקאיות בסמל בלבד", הקפטיבה גם תתן פתרון בשנתון אפילו מקביל לאאוטלנדר.

לא הייתי ממליץ על אורלנדו טורבו-בנזין למי שנוסע נסיעות קצרות יחסית - לפרופיל הנסועה שלו עדיף רכב ללא טורבו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לא הייתי ממליץ על אורלנדו טורבו-בנזין למי שנוסע נסיעות קצרות יחסית - לפרופיל הנסועה שלו עדיף רכב ללא טורבו.

ככה למעשה השארת שתי אפשרויות בלבד - אאוטלנדר ו-ורסו (בהנחה שאין כוונה לרדת הרבה בשנתונים וללכת על סנטה-פה/סורנטו).

אני לגמרי מבין את החשש מטורבו בנסיעות עירוניות קצרות במצב מנוע "קר" אך יהיו הרבה דעות ממביני עניין שיגידו שהחשש הזה כבר פג מהעולם. אני הייתי יותר חושש מגיר רובוטי ולשמחתנו, רוב ההצעות שהועלו כאן לא מכילות כזה.

• תוכן חדש...