Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG ZS בישראל

פבל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נגיד ולא היה סיני, זה עדיין לא מציע חבילה אטרקטיבית במיוחד.
בדיוק, לדוגמא פז'ו 2008 או סיאט ארונה מציעות חבילה הרבה יותר טובה בהפרש זעום מהמחיר בטח בהיבט מערכות בטיחות. וזה בלי להתייחס למוצאו האתני של הרכב

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין קשר בין עלות החלפים למחיר הרכב.

זה שאתה קונה רכב זול לא מחייב לאחזקה זולה.

מחיר החלפים קובע היבואן ואת המחיר שלהם אף פעם לא מספרים לך שאתה קונה את הרכב.

סתם שאלה מה לדעתך זה תחזוקה זולה?

300 טיפול קטן ו600 גדול?

לא יקרה, גם בעלי דאצ'יה משלמים טיפולים קטנים כמו על כל רכב רנו.

הדבר היחיד שהיבואן יכול לעשות זה לממן את עלות הטיפולים התקופתיים למשך תקופת האחריות על מנת לייצר אמינות אצל הלקוח הפרטי.

אם יונדאי מצליחים ליצר חלקים טובים וזולים, אין סיבה שיצרן סיני יהיה יותר יקר ופחות איכותי.

הסינים אוהבים להתגאות שהם מצליחים ליצר חלקים איכותים לפי התקן. הבעיה היא שלפעמים מצליח להם ולפעמים לא.

פורסם

לקח לי המון זמן לסמוך על כך שמנועי ה tsi בנפחים הקטנים שווים משהו אז לסמוך על זה שאשכרה יסע סביר והיה אמין? לא בטוח שיקרה.

ב 100 אלף ש''ח הייתי מעדיף רכב אחר שנמצא שנתיים על הכביש ולא את זה, מה גם שאחרי שנתיים שלו על הכביש ערכו יהיה מעט גבוה מחצי.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מה הקשר בין מחיר חלק בחו"ל לבין מחיר בחלק בארץ?

רק היום מישהו פתח בפורום שאלה על הצעת מחיר שהביאו על פיקנטו,ראית את מחיר שמן הגיר שאתה קונה בחנות הכי יקרה מקסימום ב70 ש"ח לליטר תמחרו לו ב137 ש"ח לליטר.

טיפול לכל רכב חדש אצל כל יבואן יתחיל מ500 ומעלה בלי קשר למותג.

הכסף הגדול של היבואן הוא בטיפול לא במכירה.

פורסם
לקח לי המון זמן לסמוך על כך שמנועי ה tsi בנפחים הקטנים שווים משהו אז לסמוך על זה שאשכרה יסע סביר והיה אמין? לא בטוח שיקרה.

ב 100 אלף ש''ח הייתי מעדיף רכב אחר שנמצא שנתיים על הכביש ולא את זה, מה גם שאחרי שנתיים שלו על הכביש ערכו יהיה מעט גבוה מחצי.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

הדעה שלי הפוכה לחלוטין.

לא הייתי שם כסף פרטי על שום דבר שיש בו TSI או DSG. חי עם השילוב הזה ברכב ליסינג ולמרות 0 תקלות, הרעשים שהדברים האלה משמיעים - לא היו עושים אותי שמח.

מצאתי שני שקפים מתוך מצגת של קיאה שצילמתי בדרום קוריאה. מצ"ב.

לא הייתי מזלזל בנחישות של הסינים, מה גם שלא שמענו על תקלות מהותיות בדגמי MG. זה שהם לא היו מהשורה הראשונה - אין ויכוח. אבל לקבוע קביעות בלי לעשות נסיעת מבחן נראה לי מאוד יהיר ושגוי.

אחרי נסיעת מבחן - נהיה כולנו יותר חכמים.

20150908_094650.jpg

20150908_094635.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דאציה הוכיחו שניתן למכור מותג לאו קוסט אירופאי אם החבילה מתומחרת נכון, וזאת למרות חוסר בגיר אוטומטי.

יש פלח שוק לרכבים במחיר של עד 100K , הבעיה שבמקרה של MG מדובר על מותג חדש ולא מוכר בישראל.

התמחיר של ה ZS גבוהה לרכב ללא מותג מוכר בשוק הישראלי של היום , המחיר הנכון לטעמי לצורך החדרה היה צריך להיות מדרגה מתחת לדאסטר כלומר בטווחים של 85-95 א"ש וזה במקסימום.

יעשה טוב היבואן אם ימהר להביא גירסאות חשמליות ולפאג אין של היצרן על מנת למצב את המותג ככזה עם ערך מוסף.

במחירים הנוכחים יתקשה היבואן למכור יותר מכמה מאות בשנה וגם תוך מתן הנחות ואו לפנות לאפיק יד 2 0ק"מ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ראיתי ממש עכשיו בכביש דגם שהיה עליו מדבקה ענקית בצד TEST DRIVE. זה היה נראה דגם עוד יותר גדול ממה שיש כאן בתמונה, מישהו מכיר איזה דגם ואולי יודע האם גם הוא צפוי לעלות לכביש?

הרכב היה ממש מרשים. ענק וגדול.

פורסם

ראית rx5 חשמלית שנמצאת כאן במבחן.

לרכב אין תקן אירופאי ולכן לא ישווק בזמן הקרוב כנראה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

לפחות בכאילו היו עושים מחיר "השקה" של 85-90K ואחר כך מעלים אולי ל-95K את הדגם הבכיר , פוטנציאל למכירות בהחלט יש , אבל זה נגזרת של מחיר ומעל ל-90K זה לא מספיק אטרקטיבי .

עריכה אחרונה על ידי dkn1
פורסם

לדאסטר יתרון של יכולת שטח.

יתרון שלא מדבר למרבית רוכשי הג'יפונים כתחליף לרכב משפחתי.

ל-mg יתרון במרחב פנימי, תא מטען ואבזור עשיר יותר.

אחריות מורחבת וגיר יפני פלנטרי.

ככה שהדאסטר לא יהיה בחירה אוטומטית למי שמחפש ג' יפון זול.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
ראיתי ממש עכשיו בכביש דגם שהיה עליו מדבקה ענקית בצד TEST DRIVE. זה היה נראה דגם עוד יותר גדול ממה שיש כאן בתמונה, מישהו מכיר איזה דגם ואולי יודע האם גם הוא צפוי לעלות לכביש?

הרכב היה ממש מרשים. ענק וגדול.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?648762-%D7%92-%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%99-MG-%D7%A0%D7%9E%D7%A6%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%A2%D7%A9%D7%99&p=5607969&viewfull=1#post5607969

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
מישהו כאן באמת יקנה ZS ולא דאסטר?

לא יודע לגבי ה ZS כי לא התנסתי איתה אבל יש לי נסיון עם דאסטר אוטומטי ולא הייתי קונה את הרכב הזה. בכל רגע נתון אני מעדיף קקטוס אוטומטי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...