Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG ZS בישראל

פבל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין קשר בין עלות החלפים למחיר הרכב.

זה שאתה קונה רכב זול לא מחייב לאחזקה זולה.

מחיר החלפים קובע היבואן ואת המחיר שלהם אף פעם לא מספרים לך שאתה קונה את הרכב.

סתם שאלה מה לדעתך זה תחזוקה זולה?

300 טיפול קטן ו600 גדול?

לא יקרה, גם בעלי דאצ'יה משלמים טיפולים קטנים כמו על כל רכב רנו.

הדבר היחיד שהיבואן יכול לעשות זה לממן את עלות הטיפולים התקופתיים למשך תקופת האחריות על מנת לייצר אמינות אצל הלקוח הפרטי.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כמו שנראה לדעתי, הוא יהיה אמין יותר מאיזה סיאט ארונה או סקודה מקבילה, הZS מגיע עם תיבת הילוכים של אייסין וגם 5 שנים אחריות.

מי שבפרק שלו רוצה ארונה צריך לחשוב פעמים לפני שהוא מכתיש MG.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
התיאוריות שלכם יפות, יחד עם זאת, ב 2017 נמכרו 850 דאסטרים אוטומטיים ו 110 סאנגיונג טיבולי. כלומר כ 1000 ג'יפונים זולים, כאשר לכל אחד מהם יתרונות משלו וחופן חסרונות, אבל כולם לא מנסים להתחרות בטוסון או ב CX5.

אז האם MG לא יכולים למכור 300 או 500 או אולי יותר מה ZS שלהם שמגיע עם 5 שנות אחריות מלאות?

אתם מדברים על מכירה כמשומש - כל רכב, גם טויוטה, כמשומש בן 5 שנים שווה חצי ממה שעלה אם לא פחות מכך, לא במחירי מחירון אלא במחירי עסקאות בפועל.

לי אין ספק שלובינסקי יכולים למכור כמה מאות של יחידות אם לא למעלה מכך, זה תלוי בהרבה משתנים שהעיקרי שבהם הוא איך הרכב באמת נוסע.

אתה באמת חושב שאם לובלינסקי ימכרו 200-300 יחידות בשנה זה יחשב הצלחה?

השאלה בפתיחה היתה האם יש סיכוי להצליח. ולדעתי גם התשובה שלך היא בעצם , לא.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
תן לי לרגע להיות תמים,

ה350,550 וה3 היו פשוט רכבים ביינונים ומטה מהקבוצה שלהם, הציגו נחיתות בולטת כלשהיא כל אחת בתחומה שלה ולכן יש סיבה טובה שהן לא הצליחו - מדובר ברכבים לא מאוד מוצלחים.

באם הMG ZS יהיה רכב טוב, אז יהיה לו סיכוי אולי להצליח.

אז זהו שהוא לא, יש קצת ביקורות בחו"ל, רובן לא משהו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הדאצ'יה הגיע לפה עם מבחר יחסית גדול של מנועים ואיבזור בנוסף הדאצ'יה מגיעות עם בקרת שיוט מהדגם הזול ביותר.

בקרת שיוט זה לא תוספת אבזור לגרסה היקרה זה תוספת בסיס

פורסם
התיאוריות שלכם יפות, יחד עם זאת, ב 2017 נמכרו 850 דאסטרים אוטומטיים ו 110 סאנגיונג טיבולי. כלומר כ 1000 ג'יפונים זולים, כאשר לכל אחד מהם יתרונות משלו וחופן חסרונות, אבל כולם לא מנסים להתחרות בטוסון או ב CX5.

אז האם MG לא יכולים למכור 300 או 500 או אולי יותר מה ZS שלהם שמגיע עם 5 שנות אחריות מלאות?

אתם מדברים על מכירה כמשומש - כל רכב, גם טויוטה, כמשומש בן 5 שנים שווה חצי ממה שעלה אם לא פחות מכך, לא במחירי מחירון אלא במחירי עסקאות בפועל.

לי אין ספק שלובינסקי יכולים למכור כמה מאות של יחידות אם לא למעלה מכך, זה תלוי בהרבה משתנים שהעיקרי שבהם הוא איך הרכב באמת נוסע.

זו דעתך האישית או מידע פנימי/שיווקי מעסקיך עם לובינסקי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
תן לי לרגע להיות תמים,

ה350,550 וה3 היו פשוט רכבים ביינונים ומטה מהקבוצה שלהם, הציגו נחיתות בולטת כלשהיא כל אחת בתחומה שלה ולכן יש סיבה טובה שהן לא הצליחו - מדובר ברכבים לא מאוד מוצלחים.

באם הMG ZS יהיה רכב טוב, אז יהיה לו סיכוי אולי להצליח.

מבלי להכיר את טיבה של ה ZS, אולי אתה צודק.

אבל, ה-MG550 למשל הוא לא היה רכב רע בפני עצמו,מנהלים מרווח ונוח, מנוע טורבו, שלל אבזור. הוא כמובן לא מתחרה בסופרב או מאזדה 6, אבל בהחלט טוב מול רכבים משפחתיים ממוצעים, ועדיין, היה לו 0 ביקוש ביד 2. ואפילו היום MG550 2011 שווה במחיר כמו קורולה 08 עם גיר רובוטי מזוויע, ועדיין אין בדיוק קופצים על המציאה.

מכאן, שאני די גוזר שהרכבים האלה פשוט לא מעניינים אף אחד, ואנשים אפילו לא טרחו לשבת או לראות אחד כזה. שומעים רק "סיני" ובורחים. זה אגב אותו מצב עם סיטרואן. הסי 5 בתור רכב הרבה יותר טוב מאשר קורולה או מאזדה 3, אבל גם עם המחירון בשפל , אף אחד לא מעוניין. מבחינת רוב האנשים C5 זה דגם שלא קיים.

פורסם

העסק שלי עם לובינסקי הסתכם בקניית קקטוס.

אין לי לצערי גישה למידע פנימי של החברה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם כך אני מצטער פעמיים. אחת על ההנחה הלא נכונה שלי, ואחת על הקקטוס :D

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם אני מצטער על הקקטוס.

בעיקר, על זה שנאלצתי למכור אותו ולהתנייד באוקטביה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

הרכב ניראה טוב בתמונות.

המחיר הגיוני ביותר לרכב במידותיו (מידות דומות לסוזוקי קרוסאובר שיקר ממנו ב 25000 שקל).

אחריות מלאה לחמש שנים היא צעד מבורך שיביא קונים.

אז נכון, זה לא הולך להציף את הכבישים כאן.

אבל ימכרו כאן לא מעט יחידות ממנו לדעתי.

גם מתוצרת קוריאה אנשים נרתעו בשנת 94 כשהגיע לכאן היונדאי לנטרה.

אני מאמין שהתוצרת הסינית תדביק די מהר את פער האיכות והבטיחות הקיים לעומת שאר תוצרת המזרח.

עריכה אחרונה על ידי markb205

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מכאן, שאני די גוזר שהרכבים האלה פשוט לא מעניינים אף אחד, ואנשים אפילו לא טרחו לשבת או לראות אחד כזה. שומעים רק "סיני" ובורחים. זה אגב אותו מצב עם סיטרואן. הסי 5 בתור רכב הרבה יותר טוב מאשר קורולה או מאזדה 3, אבל גם עם המחירון בשפל , אף אחד לא מעוניין. מבחינת רוב האנשים C5 זה דגם שלא קיים.

נגיד ולא היה סיני, זה עדיין לא מציע חבילה אטרקטיבית במיוחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
[ATTACH=CONFIG]501227[/ATTACH]

CX-5 מישהו? :lol:

לי הרכב בכללי מזכיר את יונדאי ix35 משום מה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני חושב ש לובינסקי למדו מטעויות העבר, אין להם שום סיכוי מול מותגים מבוססים, רק צריך לראות את ההתחלה של יונדאי וקיה בארץ וגם לזכור את איכות המוצר שהציעו. הסיכוי היחיד לרכב זה הצעות מאוד אטרקטיביות לליסינג. אף בן אדם לא ישים מאה אלף שקל על אוטו סיני.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...