Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG ZS בישראל

פבל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראית rx5 חשמלית שנמצאת כאן במבחן.

לרכב אין תקן אירופאי ולכן לא ישווק בזמן הקרוב כנראה.

גרסת הפלאג-אין עומדת בתקן האירופאי,

גרסה זו כבר הגיע לארץ לצורך תקינה.

גרסת הבנזין אומנם לא עומדת בתקן יורו 6

ולכן לא תוכל להגיע ארצה.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מה ההערכה שלכם למחיר עבור ה-ERX5 (חשמלי מלא)? האם ניתן לצפות למחיר 130-140K כי זה סיני ואין כמעט מס על חשמלי בארץ? ראיתי איפשהו ברחבי האינטרנט שיש לו טווח נסיעה של 425 ק"ם והוא מטעין 80% מהסוללה ב-40 דקות. במחיר כמו שרשמתי יכול להיות להיט רציני, אין בכלל מתחרים בשוק כרגע. המחיר בסין לפי מה שראיתי 30 אלף דולר שזה נגיד 105K ש"ח. אם היבואן לא יהיה חמדן יתר על המידה, 130-140K ריאלי לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם (נערך)

אני במקרה בשורק בטיפול 60 אלף לקקטוס של דיסקו (דיסקו יש לך דש).

הצצתי בZS מתוך סקרנות ומה אני אגיד לכם כרכב עומד הוא מרשים מאוד.

אני אעלה בהמשך תמונות אבל נגיד את זה ככה, אם היה לו סמל של מאזדה והמחיר היה 130K שקלים אף אחד לא היה מרים גבה.

כמובן שהרושם שלי הוא מרכב עומד, אעלה את התמונות בהמשך, אבל אני דווקא חושב שיש לו סיכוי לא רע להחדיר את המותג הזה לשוק באם הוא התגלה כרכב טוב גם בנסיעה, ורכב טוב לא צריך להיות מושלם תנסו להזכר היונדאי אלנטרה וראשונות והקיא ריו שהייתה השלד של צהל לפני 10 שנים. שום דבר שם לא היה מושלם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אמנם עוד לא ראיתי במציאות, אבל אני מסכים שלפי התמונות לפחות, סטטית הוא נראה אחלה (לא בטוח שמרשים מאוד זה לא קצת מוגזם, אבל עוד לא ראיתי אותו אז...).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

שאני אומר מרשים מאוד אני משקלל את המחיר, ואת הציפיות שלי מרכב סיני.

ביחס לאלו הרכב בהחלט מרשים/מפתיע אפשר לבחור איזה מילה שתרצו.

פורסם

מה שלקח לקוריאנים 20 שנה להשיג, ייקח לסינים 10 שנים, אבל כרגע, לא הייתי קונה שום אוטו סיני, זה מזכיר לי את ימי הלנטרה 94. אין שום יתרון במחיר, יש חוסר אמצעי בטיחות, יש מבחני ריסוק כמו של אלפא 147, יש מבחני דרכים מלא יודעים איך לתאר את היצירה,שיש אופציות מבתים מבוססים יותר במחיר דומה, אבל הרבה יותר מודרניים מה השאלה? את הריפודי עור אני אשאיר למי שזה עושה לו משהו.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

יש להם בעיה כאן בהתנגשות חזיתית, דווקא בפגיעת צד הבטיחות מושלמת (מה שאין ליצרנים מבוססים לפעמים), מקוה שבאח הגדול החשמלי זה ישופר, לפחות על פי מבחן סיני כך זה נראה.

פורסם

דווקא במוצר שאין למתחרים כמו רכב Plug in, במחיר טוב הם יכולים להצליח מאוד, עד שנראה כמה יעלה נירו plug in.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

אשתף כמה תמונות.

לא יכול לתת רשמים מעבר לרשמים הסטטיים. סך הכל הרכב מרגיש סטטית כשווה יותר מתג המחיר שלו. זה מתחיל מהעיצוב שלטעמי לא רע, לא שיקוץ סיני, בהחלט קווים שאפשר לראות בהרבה רכבים יפאניים וקוראניים ואם היה לו סמל של אחד מהיצרנים הללו זה לא היה מוזר.

לגבי איכות תא הנוסעים, אין לי נסיון בשלל רכבים, אבל לי הוא הרגיש כמו תא נוסעים של רכב ששווה יותר מ100K.

הרושם הכללי שלי היה טוב, כמובן יש פלסטיקים זולים פה ושם, אבל זה נראה טוב וגם מרגיש טוב, למשל כיוון התריסים של יציאות המזגן נתן תחושה טובה מאוד, כך גם מסך הטאצ' שמגיב מיד, הרבה יותר טוב מזה שבקקטוס אם אני משווה למשהו שאני מכיר.

השאלה איך הוא מבצע על הכביש ואיך הוא יעמוד במבחן הזמן.

sgtz6c.jpg2dkdc0n.jpg2lkw3s3.jpg15rnjlw.jpgakfx9w.jpg28cgeix.jpgj73v9e.jpg

34f1lq1.jpg

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

ההגה נראה דומה עד זהה להגה של פולקסווגן שהדביקו עליו סמל של MG..

צריך לשבת ולמשש, אבל לפחות נראה יותר איכותי מה3 והMG350.

פורסם

לא לשכוח שעוד יצרן סיני משווק את את מרכולתו בישראל,

הוולוו S90 T8 היא המכונית הראשונה מבית וולוו שמגיעה אלינו מסין.

בנוסף גם לחברות התחבורה הציבורית בישראל

ישנם דגמי אוטובוסים המגיעים ישירות מסין.

פורסם
לא לשכוח שעוד יצרן סיני משווק את את מרכולתו בישראל,

הוולוו S90 T8 היא המכונית הראשונה מבית וולוו שמגיעה אלינו מסין.

אפשר לייצר בסין מוצרים בכל איכות שתרצה. וולוו היא אמנם כסף סיני אך 100% שוודית בכל השאר.

פורסם
אפשר לייצר בסין מוצרים בכל איכות שתרצה. וולוו היא אמנם כסף סיני אך 100% שוודית בכל השאר.

אז מדוע שמכוניות MG אינם מספיק איכותיות

עבור מדינת העולם השלישי בתחבורה - ישראל.

• תוכן חדש...