Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכב ספורט עד 100,000₪

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אחרי המכירה של ה 208 gti 2016 שהתבררה כטעות. לא הייתי צריך למכור .

אחרי פתיחת הזמנה של מיאטה חדשה וגם 308 gti החלטתי כהחלטה מושכלת לא "לקפוץ " מעל הפופיק ולא להתחייב להלוואות ענק.

זה היה הרקע...

מה כן ?!

דבר ראשון תקציב 100,000₪

חובה ידני ! אוטומט פחות רוצה, אלא אם זה יהיה רכב שאי אפשר להתעלם ממנו.

הנעה קדמית או אחורית לא משנה.

חשוב רכב ספורט !

3 או 5 דלתות לא משנה.

שנתון 2015 ומעלה...

לא רכב ממותגי יוקרה... במוו, אודי וכאלה...

הכי קל זה לקנות שוב 208 , אבל בא לי שינוי.

אם לא אמצא משהו ראוי פשוט אחכה ואחסוך 50,000 ₪ ואחפש מיאטה 2015 משומשת. מתישהו יכנס לשוק. אבל זה יקח זמן.

יש רעיונות ?

פורסם

רק מיאטה בשבילך, תפסיק לרעות בשדות זרים!

זה עונה לך בדיוק על הדרישות, אכפת לך בעיקר מהגג ואיזו הוט האץ' שתעשה אפס למאה קצת יותר מהר תמאס עליך עוד לפני שיצא הריח החדש מהמושבים שלה?

Sent from my HUAWEI VNS-L22 using Tapatalk

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

ב-100,000 אתה יכול להביא אחלה מיאטה דור 3 (שנת 2008 בערך). רכב עם אמינות מברזל, קל לתפעול והמון הנאה מנהיגה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

לא תמצא משהו מהנה יותר מהפיג'ו במחירים האלה לדעתי.

יש פה הרבה שאלות אחרות,

עד כמה הרכב יומיומי?

מה אתה באמת מחפש בכלל ברכב?

הדרישות שהצגת לא יכולות להיות יותר כלליות, ידני הנעה קדמית או אחורית ולא יוקרה עם 3 או חמש דלתות.

זה מכסה 80 אחוז מהיצע הרכבים בארץ :)

בקיצור,

תפרט יותר...

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם
כרכב מהנה המיאטה 2008 הוא בחירה נחמדה רק קח בחשבון שמדובר ברכב בן 10 על כל מה שמשתמע מזה.

מה משתמע מזה? ב-5 שנים וב-100,000 ק"מ האחרונים שלי אני על מיאטה שנת 2008 עם קרוב ל-0 תקלות מכאניות. הדבר היחיד שאני יכול להגיד שהגיל השפיע עליו הוא הרעשים מהפלסטיקה, דבר שפתיר ע"י פירוק פשוט בבית ויישום של איזה ספוג בני שני חלקי פלסטיק.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

למה שלא תקח 208 GTI מיד שניה, יש עכשיו אפילו אחת ממש חדשה מבחור צעיר שלא הספיק לנסוע עליה ומאמין תוכל לסגור איתו קרוב למחיר שאתה מחפש.

• תוכן חדש...