Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש מליסינג 0 קמ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מזה שהקונה נרשם כיד 2 על הרכב.

אפשר לקבל עוד פרטים על העסקאות האלו? זה באמת שווה כמו שזה נשמע?

אשמח לשמוע מאנשים שקנו רכב חדש בעסקה כזו.

(במקרה שלי מתעניינת במאזדה cx5)

פורסם (נערך)

שלום,

הנושא עולה כמעט כל יום בפורום.

צריך רק לחפש - יש את כל התשובות.

בקצרה:

החסרונות -1.הרכב יהיה מבוטח בסכום יותר נמוך מאשר רכב חדש מהיבואן . 2. במכירה העתידית גם תהיה הפחתה בגין יד ראשונה ליסינג ממוני.

כדאיות תלוייה בגובה ההנחה ובמספר שנים עד שהרכב יימכר ( ככל שמחזיקים יותר שנים - יותר כדאי לקנות מליסינג 0 קילומטרים ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי ליטל ,

עסקאת 0 ק"מ הינה עסקה בה את מאבדת יד על רכב חדש ולמעשה רוכשת את הרכב מחברת הליסינג , שהיא היד הראשונה.

רכישת רכב כזה מלווה בהנחה של 8-12 אחוזים.

במידה ואת מתכוונת להחזיק את הרכב לפחות 5-6 שנים, זה משתלם לך, שכן אז אף אחד לא באמת יסתכל על נושא הידיים אלא יותר על מצב הרכב.

בכל מקרה בו תמכרי לפני 5 שנים, תצטרכי להוריד 12% ממחיר המחירון לוי יצחק.

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
שלום,

הנושא עולה כמעט כל יום בפורום.

צריך רק לחפש - יש את כל התשובות.

בקצרה:

החסרונות -1.הרכב יהיה מבוטח בסכום יותר נמוך מאשר רכב חדש מהיבואן . 2. במכירה העתידית גם תהיה הפחתה בגין יד ראשונה ליסינג ממוני.

כדאיות תלוייה בגובה ההנחה ובמספר שנים עד שהרכב יימכר ( ככל שמחזיקים יותר שנים - יותר כדאי לקנות מליסינג 0 קילומטרים ).

באמת שכמות השאלות בנושא של 0 ק"מ נהיתה כבר מגוכחת , הייתי מציע שיפתחו דיון דביק בנושא במקום לפתוח תריסר דיונים חדשים בנושא מדי יום.

פורסם

אני מסכימה באמת היה עוזר אם היו עושים פוסט דביק... כי אם מנסים לעשות בחיפוש "0 קילומטר ליסינג" או וריאציות דומות מקבלים רק 2 פוסטים בנושא. על כן פתחתי פוסט חדש..הכוונה היא לא להציף אלא באמת לקבל מענה מה אנשים חושבים..זה הכל

פורסם
ההורדה מלוי יצחק 14%. אי אפשר לעשות ביטוח ישן תמורת חדש.

על סמך מה אתה אומר שא"א?

אני קניתי 0 ק"מ ויש לי ביטוח ישן תמורת חדש - במחיר של 0 ק"מ

פורסם
שלום

לא הבנתי מה המשמעות לנושא הביטוח

האם כתוב ברישיון שזה היה מליסנג בכלל?

לא כתוב ברישיון שהיה בליסנג

ואין שום משמעות בביטוח רק תמיד יהיה הפחתה של 14% ממחיר המחירון

• תוכן חדש...