Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור BT למגבר ישן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו רסיבר של פיוניר VSX421, מלפני תקופת ה- BT... דווקא חיבורים אופטיים יש לו (ככה הפרטנרTV מחובר למשל) וכמובן מלא חיבורי RCA למיניהם.

האם יש איזו קופסא שתקלוט BT ותוציא RCA אליו? מכל מה שראיתי באיביי יש מכשירים שמוציאים מ- RCA ל- 3.5ממ משום מה אבל לא RCA ל- RCA.

המטרה היא כמובן להזרים מוסיקה מהאייפון, כאשר יש בפרטנרTV יוטיוב אז העיקר הוא מ- Apple Music למשל.

תודה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש גם מתאמים מאוזניות לrca

קח בחשבון אבל שאיכותן שה לא יהיה.

רוב המתאמים האלו של הbt באיכות דיי נמוכה ועוד הכבל האנלוגי והמדבר עצמו - דיי בסיסי.

במקום לבזבז את הכסף על זה הייתי שוקל מכשיר דיגיטלי שיתמוך איירפליי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קיים כזה דבר.

גם לי היה מגבר ישן שרציתי לחבר אליו BT ולהזרים מוזיקה מהנייד, רכשתי את המתאם ובסוף לא עשיתי איתו כלום (נקנה מקרן קול עם SB אלחוטי, שעושה עבודה נהדרת, ולכן הוא החליף את הרסיבר הישן ואיתו גם פורקו הרמקולים מהקיר).

זה מה שקניתי:

https://www.banggood.com/HIFI-Class-Bluetooth-4_2-Audio-Receiver-Amplifier-Car-Stereo-Modify-Support-APTX-Low-Delay-p-1096165.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

1509185885128_tb2mqystvxxxxcpxpxxxxxxxxxx_84199655.jpg

הביקורות עליו מעולות ואני דיי מרבה להתייחס אליהן ברצינות כשאני רוכש ב BANGGOOD.

עלה לי בזמנו 61 ש"ח, היום עולה בערך 50 ש"ח.

לא השתמשתי בו מעולם (גם לא בדקתי אם הוא עובד) הוא חדש לחלוטין, יכול לחפש לך אותו מחר אם תרצה.

יש לו יציאת RCA (אם אתה רוצה מ RCA שלו ל RCA של המגבר) ואותה היציאה קיימת גם בחיבור 3.5מ"מ של אוזניות (לא מיועד לאוזניות, מיועד ל RCA של מגבר, פשוט צורת חיבור נוספת).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היה לי מקלט אחר עד לא מזמן שהתחיל לזייף, את זה קיבלתי לפני שבוע ואני ממש מבסוט. שומעים מעולה (אם כי זה עדיין לא כמו לשים דיסק, מה לעשות אני אולד פאשן). מחובר כרגע לחיבור 3.5, מעניין אם ה-RCA יישפר את האיכות.

https://www.amazon.com/gp/product/B016NUTG5K/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...