Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

לפני הסערה האחרונה, ביקשתי מהשוכר שלי (הוא קצת שוקיסט) שישים לב לפתח הניקוז במרפסת.

הוא כנראה עישן משהו מקולקל שפגע לו בשיקול הדעת, ולא שם לב שהעלים שנשרו, סתמו את פתח הניקוז והציפו את כל הדירה.

יש לזה פתרון (חוץ מלהמליץ לו על חומר אחר)?

תודה.

פורסם

ניר פיתרון למה?

איך לגרום לו לשלם נזקים? איך לתקן נזקי הצפה? איך להתכונן יותר טוב לסופה?

איך להוציא אותו מהשוק?...

תסביר בבקשה.

אני לפחות הייתי מגיע פיזית לפני סופה עם יש לי עסק עם שוקיסט שוכר.

פורסם
ניר פיתרון למה?

איך לגרום לו לשלם נזקים? איך לתקן נזקי הצפה? איך להתכונן יותר טוב לסופה?

איך להוציא אותו מהשוק?...

תסביר בבקשה.

אני לפחות הייתי מגיע פיזית לפני סופה עם יש לי עסק עם שוקיסט שוכר.

אני לא מתכוון לתבוע אותו.

השאלה שהתכוונתי היא האם יש פטנט כלשהו שלא יגרום לסתימת פתח הניקוז.

תודה.

פורסם

אני לא מכיר כזה פטנט.

בשנים שבהן היתה לי בעיה כזו הייתי מנקה את המרפסת (כולל הכוסית שמתחת לרשת שבפתח הניקוז) לפני כל סערה ובדרך כלל גם במהלכה, ואם ירד ברד (ובמקרים נדירים שלג) - הייתי יוצא עם קומקום מים רותחים על מנת להפשיר את הקרח.

כמה םעמים ניסיתי להניח מעל הפתח מסננת מטבח הפוכה - על מנת שתלכוד את העלים על שטח יותר גדול, כך שיהיה למים יותר מעבר עד לפתח - היה מסורבל ולא במיוחד מוצלח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני לא מתכוון לתבוע אותו.

השאלה שהתכוונתי היא האם יש פטנט כלשהו שלא יגרום לסתימת פתח הניקוז.

תודה.

סגירת מרפסת?

בגדול התשובה היא לא, עלים רטובים שהם לא מחטניים זה כמו עיסת נייר, שום דבר לא עומד בזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אפשר לגדר את הפתח ניקוז עם רשת טיפה גבוהה עם רווחים בינוניים. אולי גם אז יגיעו לשם עלים אבל יהיה יותר סיכוי שהמים יחלחלו מלמעלה או מהרווחים.

פורסם

האם מדובר במרפסת שמנוקזים אליה מי גשם מגגות סמוכים?

לי יש מרפסת כזו, שאמנם נמוכה ב-2 ס"מ מהחדר לידה, אבל בכ"ז כמה פעמים הציפה אותו עקב סתימת עלים.

המרפסת אצלי היא במפגש שני גגות והמרזב ביניהם מנקז שטח גדול ומזרים בהתאמה כמות מים גדולה. הפתרון בסוף היה הארכת המרזב מעבר לשפת המרפסת.

הוספה או שיפור המרזבים יכולה להקטין אצלך את סכנת ההצפה.

:turn-l:
פורסם

אני רוצה להדגיש שחשוב לנקות את הכוסית שבפתח המכסה ואפילו להעביר חוטר במרזב, שכן העלים עוברים בקלות הרשת שבפתח הניקוז, עלים רטובים נוטים להסחף על ידי המים המתנקזים, יש לאסוף אותם לעתים קרובות מכל המרפסת (מגב ויעה כלים רצויים בהישג יד), משימה לא נעימה בגשם אך אין לה תחליף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה לכולם. מאגר הידע כאן הוא עצום.

המרפסת אכן ממוקמת בין גגות סמוכים (ת"א) ומעלי יש דירות עם עציצים.

ממה שאני מבין מהחברים החביבים שאין פתרון, חוץ מלאסוף את העלים.

פורסם (נערך)

אני מקפיד לפני כל גשם לצאת למרפסת לנקות עלים,

בכלל, וגם בקיץ, כאשר יבש.

יש לי מטאטא ויעה שאני מנקה כל שבוע שבועיים,

לא רק עלים הם סכנה. גם כוס פלסטיק תמימה (למשל),

או שקית ניילון קטנה, משחק של ילד וכו..

יכולים לחולל צרות צרורות.

תמיד אני מקפיד שהפריטים הקטנים השונים יהיו

במקום בטוח או בפח.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תוכן חדש...