Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה בנושא חיבור חשמל לצופר אזעקה הכולל בטריית גיבוי ומיועד ל20W

במידה ואני מחבר את הצופר למתח של 12W הרי שהצופר יעבוד חלש, אבל מכיוון שיש לו בטריית גיבוי אשר יכולה לספק 20W הרי שהוא יקבל את המתח ממנה והמתח החיצוני רק יטעין אותה. זה נכון?

הבעיה היא שאני לא יכול למצוא יציאה של 20W ברכב.

פורסם

למה אמור להיות יציאה של 20W ברכב?

אם מקובל שמערכות אזעקה עובדות על מתח כזה אז יהיה באיזור תיבת האזעקה אם היתה. לא יודע, אבל לא נשמע לי.

זה צופר שבנוי במקור להרכבה ברכב?

פורסם

אם הצופר שאתה רוצה להוסיף מיועד במקור להתקנה ברכב, כנראה במערכת שבידך יהיה כלול בנוסף על הצופר והבטריה, גם שנאי מ12 למתח המתוכנן לטעינת הבטריה.

פורסם

כשאני פירקתי את מערכת האזעקה מהרכב הקודם שלי, (סקודה 94) היה בטריה של 6W. אם יש חלקי פלסטיק לחיבור הכניסות, לא יהיה כתוב שם את המתח הנדרש?

וסתם מעניין אותי, למה אתה מעוניין להתקין צופר נוסף? אם כבר היית משקיע במערכת אלחוטית כמו שמישהו הזכיר פה לפני כמה ימים.

פורסם

מי אמר שאני לא מתכנן מע' אלחוטית, תבדוק את הנושאים הקודמים שהעלתי.

הצופר הקיים נחמד אבל לא מספיק בגלל הילדים הXXXX בשכונה שלי.

פורסם

סליחה, לא שמתי לב ולא קישרתי.

תראה. הייתי חובב אלקטרוניקה, וכעת אני כמעט גומר ללמוד חשמל. לכן אני נהנה לעסוק בזה ולנסות לעזור.

הצופר עתמו הוא כמו רמקול בלי תוספות לשיפור הסאונד, כך שזה רק הקטע עם המגנט וקצת שופר. לא כלול שם שנאי. אם כן, זה יהיה אולי לידו, במערכת שם. אבל איך נראה המערכת הזאת? אם אראה תמונה אולי אוכל לזהות?

פורסם
הצופר הקיים נחמד אבל לא מספיק בגלל הילדים הXXXX בשכונה שלי.
לפני יומיים שמעתי סיפור מבדח על אדם שהיה משאיר את המערכת הנחמדה שלו דלוקה על ווליום גבוה ברכב שהוצאת הסויץ' מכבה את הרדיו.

האיש היה שומר שבת ובשבת אישתו היתה צריכה ללדת, אז לקח אותה לביה"ח ברכב. אבל האיש לא ידע אם מותר לו לכבות את המערכת... (אני יודע שכן, אבל מאוחר מידי..)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...