Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס E קלאס פלאג-אין - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציינתי כבר פה בפורום שאני רכשתי את הרכב הספציפי הזה בגלל שהוא הכי זול ולא הכי חלש. לי חשובים 280+ הסוסים הרבה יותר מהחיסכון בדלק אבל ככזה אני חושב שאני לא הלקוח הסטנדרטי של הרכב הזה.

השתמשתי בטעינה המאולצת מעט מאוד עד היום. לרוב אני נוהג במצב ספורט ככה שהבטריה כל הזמן נטענת כשהרכב מאט.

פה ושם בא לי קצת שקט (כאילו שחסר ברכב הזה :-)) אז אני נוסע רק על החשמל אבל זה נדיר מאוד.

אמורים להתקין לי עמוד טעינה בקרוב בחניה בבית אז יכול להיות שדברים ישתנו לאחר מכן.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נוסעת יותר גרוע מגרסת הבנזין כי יש לה משקל של הסוללות, הזוי ביותר המערכת הזאת, למיטב ידיעתי זה הרכב (המותג) היחיד שהבטריה לא נטענת עצמאית ואתה אחראי עליה, מי שקונה מרצדס להבנתי לא צריך לדאוג לה גם לבטרייה מעבר לדלק, אצל מתחרותיה המצב לא כך ואני מתכווין מלקסוס ועד טיוטיה פריוס בת עשור.

211 כ"ס זה לא משהו מיוחד בסגמנט הזה כלל

פורסם
נוסעת יותר גרוע מגרסת הבנזין כי יש לה משקל של הסוללות, הזוי ביותר המערכת הזאת, למיטב ידיעתי זה הרכב (המותג) היחיד שהבטריה לא נטענת עצמאית ואתה אחראי עליה, מי שקונה מרצדס להבנתי לא צריך לדאוג לה גם לבטרייה מעבר לדלק, אצל מתחרותיה המצב לא כך ואני מתכווין מלקסוס ועד טיוטיה פריוס בת עשור.

211 כ"ס זה לא משהו מיוחד בסגמנט הזה כלל

הבנתך לוקה בחסר. זה שיש לך נסיון עם פריוס לא אומר שאתה מבין.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
תתחיל מיזה שתקרא מחדש את המיבחן .ותתעקב על המצבים של הרכב, תפנים ותחזור אלינו .

Sent from my iPad using Tapatalk

אתה קראת? קראתי ורשום שם שהנהג אחראי על כל עניין הסוללה שתתמלא, מתי להשתמש בה וכו, הזוי כמו שכתבתי, הכי גרוע זה כשהיא מתרוקנת זה כמעט לצמיתות בדומה לבטריית דורסל, גם בגרסת פלאג אין לא ייתכן שאם לא נטעין עצמאית לא יהיה כמעט סוללה.

פורסם
כן. אבל אתה מודע שאתה נוסע על 211 כוח סוס לוגמי דלק בלבד? לא שהיא לא נוסעת יפה. אבל עדיין.

למה רק 211? מה עם 87 הסוסים של מנוע החשמל שביחד מהווים 280+? מה הבעיה עם מנוע שלוגם דלק? היו לי שני רכבים חסכוניים פחות שלוגמים דלק ועוד 98 אוקטן. ה E350e הרבה יותר זולה מהבחינה הזו.

כמו כן, כפי שציינתי, אני לפני התקנה של עמוד טעינה בבית ככה שיכול להיות שזה ישתנה.

פורסם

יש פה לדעתי קומדיה של טעויות...

הרכב הוא פלאג-אין היבריד - כלומר מי שרוכש אותו יש לו שקע טעינה בחניה בבית, (ולמי שיש E-קלאס) סביר להניח שיש שקע כזה גם בחניה בעבודה.

לפיכך משתמש שנוסע נסיעות קצרות תספיק לו הטעינה בשקע. הרגנרציה היא דבר נחמד, אבל אף משתמש סביר לא בונה על ה"טעינה" הזאת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שהיצרן צריך לכתוב גילוי נאות שכל עניין הבטרייה רלוונטי רק לנסיעה בת 6 ק"מ בלבד... מכאן והלאה היא לא מעניינת כלל כי היא לא קיימת עד הטעינה הבאה שתעשה רק על ידי הלקוח.

כמו כן אני כלל לא בטוח שזה נותן חיסכון של אגורה שחוקה כי להטעין את הסוללה במלואה כנראה עולה יותר מאשר דלק לנסיעה בת 6 ק"מ.

או שמשהו מפוספס בכתבה או שמרצדס פספסו בגדול.

פורסם

6 ק״מ זה לא הגיוני בעליל. לדעתי אין מצב, וזה לא מה שאני קראתי בכתבות מחו״ל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מכתבות בחו"ל ,לפי מפרט היצרן הסוללה אמורה להספיק ל-33 ק"מ בלי שימוש במנוע בנזין בנסיעה עירונית, בפועל השיגו טווח של כ-25 ק"מ, שזה קצת יותר מ-6... אז לא ברור מה הסיפור באמת.

Supporting its claimed overall fuel economy of 134.5mpg, urban drivers may find that the E350e’s 21-mile claimed all-electric range is sufficient that the petrol engine is rarely called into action. A full charge takes around three hours from a standard domestic mains socket, and an optional fast-charger can reduce this time by half. However, we found 15 miles to be a more realistic all-electric range and once out of town and above 60mph or so, you’re more likely to see fuel economy akin to any other 2.0-litre petrol engine.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
כי איך נטען אם אתה לא מפעיל טעינה מאולצת?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

חשבתי שהסברתי מקודם אבל אם לא הייתי ברור מספיק, אחזור על זה שוב בשמחה.

יש שלושה דרכים להטעין את המנוע החשמלי:

1) כשמו כן הוא, פלאגין או בחיבור לעמוד טעינה יעודי

2) בחירת מצב charge בין בוררי מצבי היחס בין החשמל לבנזין

3) בכל מצב שהוא לא E - mode, מנוע החשמל נטען בכל בלימה של הרכב. בין אם בלימה עם הבלמים ובין אם בלימת מנוע בעזרת הורדת הילוך או סתם כשהנהג הוריד את הרגל מדוושת ההאצה.

רוני, לא ברור לי איך לא עלית על נקודה 3 במהלך המבחן אבל עכשיו אתה יודע :-D

• תוכן חדש...