Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס E קלאס פלאג-אין - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לציין שאת האוטו ראיתי רק בחושך, והפנים נראה יותר טוב באור יום, שימוש בחומרים איכותיים ואיכות הרכבה מעולה (לא שמעתי אף רשרוש או צקצוק במהלך הנסיעה)

אחת התלונות שחוזרות על עצמן שוב ושוב לגבי הE החדשה (נדמה לי שגם מחבר פה בפורום עם אחת) היא לגבי איכות ההרכבה. החומרים מעולים, הביצוע מאכזב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן היה עדיף (וחסכוני יותר כנראה) אם היתה קצת יותר לוגיקה בכניסה של המערכת החשמלית לפעולה - דווקא במהירויות הנמוכות כאשר יש יותר משחקי גז\ברקס, או כאשר אתה צריך את המנוע במלוא העוצמה. את הבנזין לבדו הייתי משאיר לשיוט רגוע נטו. ייתכן שעם הזמן יוצע "עדכון גרסא" כלשהו שישפר את כל העסק.

כך זה פועל בפועל. הטענה שלי הייתה הפוכה, שראוי היה להכניס את מערכת הבנזין לפעולה מוקדם יותר ולא לסחוט את כל החשמל עד הוואט האחרון. הוא פשוט נוסע על חשמל עד שהוא נגמר וזה לא מי יודע מה רחוק.

פורסם
אחת התלונות שחוזרות על עצמן שוב ושוב לגבי הE החדשה (נדמה לי שגם מחבר פה בפורום עם אחת) היא לגבי איכות ההרכבה. החומרים מעולים, הביצוע מאכזב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

הי. לפחות לא נופלים כאן חלונות כמו בסדרה 5 החדשה :wink:

פורסם

כן. שכרתי בחו"ל G31 חדשה ונאלצתי להחזיר כי היו נופלים לי חלונות וגם בולם זעזועים פנאומטי החזיר את נשמתו אחרי 15K.

פורסם

לא נסעתי בדגם הזה וכנראה גם לא אסע בעקבות הכתבה. מוזר לי כי ישנן רק שתי שורות המדברות על התנהגות הרכב וגם שם הניסוח מעורפל מאוד. לדעתי ה E מותגה תמיד כרכב "פאר" ברוב תת הדגמים שלה אך בדגמים היותר מתקדמים שלה (350 וצפונה למשל) היא גם רכב שנתן חווית נהיגה ולא סתם כח/מומנט לפתיחה ברמזורים, אם זה לא מוזכר בכתבה אז זה אומר דרשני.

מספר נקודות נוספות: (ממישהו שמחזיק E350 ענתיקה, 3.5 ליטר בנזין)

-נתון צריכת הדלק הוא ממש מביך, הוא דומה לצריכת הדלק אצלי בנסיעה עירונית מרומזרת לא פקוקה במיוחד. ד"א, רכבים כאלה מיועדים לשיוט מהיר והיה מעניין לבדוק את הצריכה בכביש 6 ב 140 קמ"ש.

-וגם נתון ההספק. בחייאת, עברו כבר 10 שנים והספק ההנעה עלה ב 10 כוחות סוס? נו באמת...

-מהי איכות התצוגה במסכים ביום שמשי? אני שואל כי אצלי אני לא רואה דבר במסך מערכת השמע אצלי (אנדרואיד אפטר-מרקט דאבל דין) ביום שמש.

-מה הסיפור של המעצבים עם השעון סבא האנאלוגי שהם תוקעים בכל דגמי ה E ב 15 שנים האחרונות? כשאני מסתכל בו אני צריך לספור שנתות כמו הבת שלי כשהייתה תינוקת (כל השעונים סביבי הם דיגיטליים)

פורסם

אני רק שאלה: למרצדת המהוללת יש מערכת היברידית עם שכל (יכולת) היברידית נמוכה מטיוטה פריוס בת 10, זה לא באמת היברידי, הרי כשהבטרייה מתרוקנת היא לא תתמלא לעולם ללא סיוע חיצוני בטעינה ידנית, מה הקטע? מוצר לא אפוי, או ליתר דיוק אפוי במיוחד לשוק הישראלי.

פורסם

אני חושב כי המערכת היברידית מותקנת רק כדי להשיג נקודות בציוני הזיהום ההזויים ולא מעשית בנהיגה הצפוייה לרכב כזה. לדעתי הסוללות סתם מבוזבזות בנסיעה מהירה ומהוות עודף המשקל.

פורסם

אוי, כמה שנסיון להשוות W211 לדגם הנוכחי נראה תלוש מהמציאות ולא רלוונטי. זה בערך כמו להשוות סלט חצילים לקוויאר בלוגה. שניהם מורחים על לחם. בזה הדמיון נגמר.

פורסם
לא נסעתי בדגם הזה וכנראה גם לא אסע בעקבות הכתבה. מוזר לי כי ישנן רק שתי שורות המדברות על התנהגות הרכב וגם שם הניסוח מעורפל מאוד. לדעתי ה E מותגה תמיד כרכב "פאר" ברוב תת הדגמים שלה אך בדגמים היותר מתקדמים שלה (350 וצפונה למשל) היא גם רכב שנתן חווית נהיגה ולא סתם כח/מומנט לפתיחה ברמזורים, אם זה לא מוזכר בכתבה אז זה אומר דרשני.

אני חייב לומר שאני תמיד מרים גבה כשבוחני רכב לוקחים כל רכב (לא משנה הסגמנט) לכביש מפותל כדי לבדוק את היכולות.

רוב אלו שרוצים רכב לכביש מפותל יקנו כזה ואלה שזה לא מעניין אותם יקנו רכב כמה שיותר מתאים להם לנהיגה יומיומית.

כאחד שהיו לו עד לרכב הזה 3 רכבי ספורט וכן פקד את נס הרים אחת ל.. אני חייב לומר שאין לי שום כוונה לקחת את הנוכחי לנס הרים.

מספר נקודות נוספות: (ממישהו שמחזיק E350 ענתיקה, 3.5 ליטר בנזין)

-נתון צריכת הדלק הוא ממש מביך, הוא דומה לצריכת הדלק אצלי בנסיעה עירונית מרומזרת לא פקוקה במיוחד. ד"א, רכבים כאלה מיועדים לשיוט מהיר והיה מעניין לבדוק את הצריכה בכביש 6 ב 140 קמ"ש.

מסכים שללא שימוש אינטנסיבי באופצית ההטענה החיצונית הרכב הזה לא חסכוני בכלל.

מאז ההרצה לא מדדתי אבל אני מניח שאני על איזור ה 8 מינוס. בהרצה נסעתי יום אחד לירושלים מבלי לעבור את קו ה 4000 סל"ד והנתון הראה 12.

-מהי איכות התצוגה במסכים ביום שמשי? אני שואל כי אצלי אני לא רואה דבר במסך מערכת השמע אצלי (אנדרואיד אפטר-מרקט דאבל דין) ביום שמש.

יש לי את הרכב מה 25 לאוקטובר ולא זכורה לי אפילו פעם אחת שהיתה בעיה לצפות באחד המסכים בגלל השמש.

פורסם
אני רק שאלה: למרצדת המהוללת יש מערכת היברידית עם שכל (יכולת) היברידית נמוכה מטיוטה פריוס בת 10, זה לא באמת היברידי, הרי כשהבטרייה מתרוקנת היא לא תתמלא לעולם ללא סיוע חיצוני בטעינה ידנית, מה הקטע? מוצר לא אפוי, או ליתר דיוק אפוי במיוחד לשוק הישראלי.

נכון להיום אני לא משתמש בעמוד טעינה אז אתה טועה בהשערה שלך.

• תוכן חדש...