Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קופסא עם כמה חלקים שהזמנתי מאנגליה. הבעיה זה שהבחור מוכן לשלוח רק בתוך אנגליה, בשום פנים ואופן הוא לא מוכן להסתכן בשליחה מחוץ לאנגליה. אני יודע שזו פאשלה שלי אבל אני ממש צריך את החבילה הזו (חלקים נדירים ומאוד יקרים למנטה) ולכן אני לא רוצה להכנס לוויכוחים איתו. בנוסף אני צריך את החלקים ממש דחוף (ככה שגם אם אני אצליח לשכנע אותו על לשלוח לארץ זה יצא לי יקר מאוד עם ביטוח).

אם יש פה מישהו שמכיר מישהו שחוזר בשבוע הקרוב מאנגליה ומוכן לעשות לי טובה ולקחת איתו חבילה ממוצעת (לא גדולה ולא כבדה מדיי) אני אודה לו מאוד. אין לי בעיה גם לשלם לו כמה גרושים על העוגמת נפש ...

אני מבקש מהמנהלים בבקשה לא למחוק, אני לא הייתי פותח את השרשור הנ"ל סתם בשביל להציף.

כל מי שמוכן לעזור בבקשה ליצור קשר בה"פ או בטלפון:

0524347334 או 0546203240 (אלעד).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חס וחסה, החבילה גם לא תהיה סגורה ארמטית כדי שמי שיקח אותה יוכל לפתוח ולבדוק שמדובר בסך הכל בכמה חלקים לרכב ולא בסמים או משהו כזה ...

פורסם

חבל דווקא אם אלה היו סמים הייתי לוקח את זה על עצמי ;)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל מי שניסה לעזור. אחרי ויכוחים ארוכים הוא הסכים לשלוח לארץ, האם יש שרות (חברה) שמקבלת את המוצר בתוך אנגליה ודואגת למשלוח לארץ (אני יודע שיש דבר כזה בארה"ב)? אם מישהו יוכל לתת לי לינק או שמות זה יעזור לי מאוד ...

• תוכן חדש...