Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיתונות סוף השבוע, נתקלתי במודעת פרסומת לגולף 2018, עם ת. עליה לכביש אחרי ה-1/1/2018, כאשר ציון הבטיחות לשני הדגמים הוא 7 (בצד ימין של התמונה).

להפתעתי, בעיתון של אתמול, שמתי לב שציון הבטיחות שמופיע לשני הדגמים הוא 6 (בצד שמאל של התמונה).

לרגע חשבתי שמדובר בתיקון טעות של הפרסום מסוף השבוע, אבל אז שמתי לב שקוד הדגם בשתי המודעות שונה.

האם הגיעו ימות המשיח, וניתן יהיה לרכוש רכב עם איבזור בטיחות מקורי ברמות שונות?

מה ההבדל בין רמת איבזור 6 לרמת איבזור 7?

20171218_001156s.jpg

פורסם

בדקתי בדיוק על הרנו קאג'אר את המפרט הבטיחותי, מסתבר שרכב עם התקנה של מובלאי מקבל ציון בטיחותי גבוה יותר מאשר רכב שהגיע עם מערכת מקורית... לפחות ככה זה ברנו. כניראה שיש איזה משהו שיש במובלאיי שאין במקור. אם תשאל אותי אני עדין מעדיף מקורי מהמובלאיי.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

החל מ 1 ינואר הם יוסיפו מובילאי לגולף עקב החובה למערכת התרעה לסטיה מנתיב שלא מגיע לארץ כהתקנה מקורית מהיצרן (קיים, אך היבואן בחר לא להביא). יש רק התרעה ובלימה בפני התקרבות יתר לרכב מלפנים. לכן, השילוב של מובילאי וההתרעה בפני התנגשות המקורית ברכב, יעלו את ציון הבטיחות לגולף החל מינואר. בדגמי 2017 אין מובילאי ולכן ציון הבטיחות נמוך יותר. הזויי שמדרג הבטיחות של משרד התחבורה שנותנים העדפה למובילאי כהתקנה מקומית על פני מערכות אקטיביות מקוריות.

פורסם

עצוב אין מילה אחרת.

כבר בחרתם להביא את המערכות המקוריות,אז תביאו עד הסוף,למה חצי עבודה?!

עושים בדיחה מהלקוח והלקוח כנראה טיפש,אז אני לגמרי מבין אותם.

פורסם

שנה שנתיים וניגמר הסיפור של התקנות מובלאיי... ראה ערך אאוטלנדר.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
החל מ 1 ינואר הם יוסיפו מובילאי לגולף עקב החובה למערכת התרעה לסטיה מנתיב שלא מגיע לארץ כהתקנה מקורית מהיצרן (קיים, אך היבואן בחר לא להביא). יש רק התרעה ובלימה בפני התקרבות יתר לרכב מלפנים.

כשראיתי את רשימת האבזור של הגולף החדשה, שכחתי שבשביל להיות פטור ממובילאיי הרכב צריך לכלול את שני סוגי המערכות. הלוואי והם ישכילו להביא את הפולו החדשה עם שתי המערכות המקוריות, ולטובת אלו שרוצים את הגולף אני מקווה שהם ישדרגו למערכות מקוריות מלאות בקרוב.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

אני במהלך ה6-8 חודשים הקרובים אחליף את הגולף שלי ברכב חדש. אני אדלג על רכבים, איכותיים ככל שיהיו, שהיבואנים שלהם יעדיפו התקנה מקומית של מובילאיי במקום המערכות המקוריות (שקיימות אצל כל היצרנים).

במידה וכולנו ננהג כך, היבואנים ישכילו ללכת בכיוון של מערכות מקוריות. פשוט צרכנות נבונה ודאגה לבטיחות האישית של כל אחד מאיתנו והסובבים.....

פורסם

^^אל תדאג חברות הליסינג יממנו מעולה את היבואנים ואחרי זה האנשים שיקנו מהליסינג את הרכבים.

ואכן זה מאוד עצוב ומעצבן שהיבואנים בארץ מושחתים ברובם ועשים קומבינות עם מובילאיי וסירוס מע' בטיחות מהקו ייצור אל הלקוח הישראלי שעדיין יקנה.

• תוכן חדש...