Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדיד שמן לרנו קליאו 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ברשותי רנו קליאו 2010 אוטומטית 1600 K4M

לפני כמה ימים בבדיקה שגרתית שאני עושה לרכב נשבר לי המדיד שמן של המנוע.

לאחר דיבורים עם המוסך שלי ויבואן קרסו קיבלתי הצעת מחיר של 297 שח שלי נשמעה מטורפת למדיד מפלסטיק.

ניסיתי לחפש בתחום המשומשים אך ללא הצלחה,מסתבר שהמדיד אותו אני צריך קצת נדיר והוא לא מדיד שיש בכל המנועים מסוג זה.

אני מצרף תמונה של המנוע להודעה ואשמח אם תעזרו לי לאתר את החלק או לפחות את המקט כדי שאוכל להזמין אותו מאייבי או חנות מחול, תודה רבה!!

P71117-083518.jpg

פורסם (נערך)

תנסה את זה: 8200141457

תמדוד אותו מול השבור לפני השימוש (אם אי אפשר, אז לפחות תראה שמד השמן בלוח השעונים והמד החדש מראים אותו דבר)

https://www.ebay.com/itm/Oil-Dipstick-Fits-for-Renault-Kangoo-K4J-K4M-1-6-16V-OEM-8200141457/332261934319?epid=1667792106&hash=item4d5c5ac4ef:g:enEAAOSw-jFZ-dys&vxp=mtr

עריכה אחרונה על ידי armagedon
  • תוכן חדש...