Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפרדתי מהפולו שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמעט שנתיים מאז שקרעתי את הניילונים,65,000 ק"מ,אחרי החלפת מצמדים ב 13,000 ק"מ ואני לא אתפלא אם היא תחזור להחליף שוב מצמדים לקראת ה 70 (מרגישים את זה בין הראשון לשני).

לא שותה שמן,אבל כן שותה מים ! שמתי לב שכל חצי שנה הייתי צריך להוסיף איזה 100 מ"ל.

חסכונית מאוד בנסיעה בין עירונית רגועה,60 שקל דלק ל 200 ק"מ במהירות 90-100 , בדקתי מלא פעמים.

לוי יצחק קרע אותי בשקלול המחירון הסופי,70,000 ש"ח לאחר הפחת קילומטרז ,

נמכרה ב 67,000 (נקנתה ב 104,000) עם טסט לשלושה חודשים,רפידות אחוריות גמורות,סדק קטנטן בטמבון קדמי,ובהחלט צריכה כיוון פרונט.

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שכן.

חווית הנהיגה מאוד חשובה לי,וכמובן איכות הגימור של VW.

אבל כנראה שהרכב הבא שלי יהיה RAV4.

הדבר המפליא הוא שאם למשל הייתי קונה 208 ומגיע לאותו קילומטרז,,,הייתי נשאר היום עם הרבה פחות כסף,ואל תבינו אותי לא נכון,ה 208 רכב מעולה,יש לשכנה שלי, 0 תקלות.

פורסם

אני לא חושב ככה,תיקח 208 תסחט ממנה 65,000 ק"מ בשנתיים ותראה אם אתה יכול למכור אותה 3000 מתחת למחירון,שלא נדבר שלוי יצחק די שוחט צרפתיות.

פורסם

אם היית כל כך מרוצה, מדוע מכרת אותה בשלב כל מוקדם של חייה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא אהיה תקופה בארץ

אשמח לקבל תגובות או דעות על המחיר שקיבלתי,ובכלל על נושא ירידת הערך בארץ בכלל ועל VW בפרט

פורסם (נערך)

אני מסכים.

יש בעיה במכירת רכב כמעט חדש.

כי ההפרש צריך להיות מספיק גדול בשביל שמישהו יעדיף לרכוש אותו ולא רכב חדש או רכב 0 ק״מ.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

מבחינת ראש שקט,כנראה שבאמת עשיתי צעד נכון,גיר מכטרוניק, מנוע וטורבו,,,אלה דברים רגישים שבשנה השלישית יכולים להתפוצץ לך בפנים במיוחד על קילומטרז גבוהה

פורסם

100 מ"ל לחצי שנה זה נקרא שותה,או אולי לגבי רכב חדש זה לא מעט?

ובכלל, יש איזו מידת אידוי יחסית כלשהי?

פורסם
מבחינת ראש שקט,כנראה שבאמת עשיתי צעד נכון,גיר מכטרוניק, מנוע וטורבו,,,אלה דברים רגישים שבשנה השלישית יכולים להתפוצץ לך בפנים במיוחד על קילומטרז גבוהה

גם ככה הרכב באחריות 3 שנים. אין פה שום קשר לראש שקט. יכולת ליהנות ממנו עוד שנה ואז למכור.

בנוסף, 65000 זה לא קילומטרז גבוה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...