Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הייתי רוצה שיהיה לי נשק מתוצרת דייהו

ומה לגבי אונייה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה,

אבל איפה לוגו מול יצרן ומה ההבדלים בינהם?

ולא מוזכר פה דייהו כיצרן.

בנוסף ראיתי M16 שבמקום סמל של יצרן יש סמל או שם של יחידה מסוימת, מה זה אומר? יוצר עבור יחידה ספציפית?

פורסם
תודה,

אבל איפה לוגו מול יצרן ומה ההבדלים בינהם?

ולא מוזכר פה דייהו כיצרן.

בנוסף ראיתי M16 שבמקום סמל של יצרן יש סמל או שם של יחידה מסוימת, מה זה אומר? יוצר עבור יחידה ספציפית?

לכל יצרן יש את החתימה שלו. תוכל לראות מגוון דוגמאות לכך.

אגב, כפי שהנך בטח יודע ה-M16 לא מתאים לירי בתנאים מסוימים. זו הסיבה שהנשק הכמעט רשמי של השייטת הוא קלאץ'.

במשימות יבשתיות בד"כ יש להם את הפלאט-טופ ועוד כמה נשקים.

פורסם
לכל יצרן יש את החתימה שלו. תוכל לראות מגוון דוגמאות לכך.

אגב, כפי שהנך בטח יודע ה-M16 לא מתאים לירי בתנאים מסוימים. זו הסיבה שהנשק הכמעט רשמי של השייטת הוא קלאץ'.

במשימות יבשתיות בד"כ יש להם את הפלאט-טופ ועוד כמה נשקים.

כן, מכיר הייטב את הקלאצ' ויתרונותיו, ואפילו את הבסיס בעתלית מבפנים. מייטב חברי נדפקו קצת בראש אחרי השירות שם ואני לא אומר את זה בציניות. (אולי המערכת אוויר הסגורה).

פורסם (נערך)
כן, מכיר הייטב את הקלאצ' ויתרונותיו, ואפילו את הבסיס בעתלית מבפנים. מייטב חברי נדפקו קצת בראש אחרי השירות שם ואני לא אומר את זה בציניות. (אולי המערכת אוויר הסגורה).

היינו איתם ביחד בזמנו הרבה בלבנון, בעיקר עם הצלפים. מדי פעם השתעשענו במבצר בעתלית, אם אתה מכיר.

הכרתי הרבה מהשייטת שלא מצאו את עצמם גם 20 שנים לאחר השחרור, כי נדפקה להם הקופסא. לצערי, כמה מהם עד היום חסרי אונים.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם
היינו איתם ביחד בזמנו הרבה בלבנון, בעיקר עם הצלפים. מדי פעם השתעשענו במבצר בעתלית, אם אתה מכיר.

הכרתי הרבה מהשייטת שלא מצאו את עצמם גם 20 שנים לאחר השחרור, כי נדפקה להם הקופסא. לצערי, כמה מהם עד היום חסרי אונים.

שאלה כנה כי אני לא בקיא בנושא , אבל למה נדפקה להם הקופסא?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
הייתי בטוח שתדעו את זה...

קולט ייצרה צעצועים לפני שהיא ייצרה נשקים!

זו הסיבה שיש לה הטבעות של חיות על הנשקים.

נשמע כמו יופי של אגדה אורבנית. בערך של קולט בויקיפדיה זה לא מוזכר אפילו במילה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"קולט" זה סייח באנגלית ובגלל זה הלוגו שלה הוא של סוס. הm16 עם חיות וסמלים אחרים מיוצרים ע"י חברות אחרות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אמנם קצת סוטה מהנושא - אבל כן, הייתי במבצר, צללתי עם רובי גומיה לדוג באי ממול ועשיתי לא מעט שבתות "בווילה" שעל החוף. היום אני מניח שזה כבר לא אפשרי.

ולמי ששאל "למה נדפקה להם הקופסא" - אני חושב שזה שילוב של לחץ באימונים ובפעילות מבצעית וכנראה גם השהיות הארוכות מתחת למים עם מערכות אוויר סגורות שבזמנו לא ידעו כל כך איך הן משפיעות.

פורסם

לא נכון זאת אגדה שהמציאו החיילים האמריקנים בוייאטנאם מכיוון שהm16 היה הנשק הראשון עם חלקי פלסטיק.

חברת קולט הוקמה על ידי סמואל קולט שהמציא את הרבולבר במתרה לייצר את אותם רבולברים משם הם התפתחו וזלגו מעט לתעשיות נוספות אך העיקר המוחלט של הפעילות שלהם עד היום הוא ייצור ופיתוח נק"ל

• תוכן חדש...