Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש 30 סימונים שונים. כמה חברות מייצרות אותו?

יש גם צפרדע...

יש גם אייקונים שהם לא חיות.

חשבתי שאולי זה יחידות בצבא ארה"ב שייצרו עבורם? אולי סוג בית המחסנית?

מחמש בבוקר אני בגוגל ולא מוצא תשובה טובה.

פורסם

סתם שאלה, מה דחוף בזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עוד קוריוז לגבי M16 :

כשמפרקים את המכלול שלו לגורמים, על אחד החלקים יש נקודה קטנה צבעונית. גם היא בצבעים שונים. ראיתי אדום, ירוק, ולבן. בטח יש עוד.

Stay Dirty

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החיה משתנה לפי שם החברה שייצרה את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע מה ההבדלים אם בכלל יש, אבל תסב את תשומת ליבה לזה שעל הנשק שחרוט עליו סוס, מצד ימין יהיה חרוט עליו שם החברה "קולט" ועל חיה אחרת שם חברה שונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אריה משמעותו נשק תוצרת h&r

היו המון חברות ממדינות שיצרו את הנשק תחת רישיון. בין השאר fn הבלגית ודייהו הקוריאנית. כל חברה עם הלוגו או הכיתוב שלה.

פורסם

לא הייתי רוצה שיהיה לי נשק מתוצרת דייהו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...