Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 2011, משום מה נעלמים מים ממיכל העודפים (במשך שנה וחצי הגעתי לרף מינימלי) ללא נזילות נראות לעין וכו'. פתיחת פקק הרדיאטור מראה שהוא מלא עד הסוף.

השאלה היא לאן נעלמים המים? כשהרכב חם מיכל העודפים מתמלא וחוזר חלילה. שוב, בעבר הוא תמיד היה מלא עד החצי.

שמעתי שמועה שבסובארו אימפרזה יש פתח קטן דרכו נוזל הקירור מתנקז, האם זה נכון?

כמו כן יש לי נוזל קירור של מוטול בצבע כחול שמתאים לתקן של הנוזל הכחול של סובארו (לפי הכיתוב באתר של אבי חלקי חילוף התקן של המקורי הוא ASTM D3306) . דא עקא שלפי הכיתוב על פקק הרדיאטור צריך להשתמש בנוזל קירור מקורי בלבד. האם אפשר לעשות השלמה של מיכל העודפים עם הנוזל של מוטול http://www.autostore.co.il/נוזל-קירור-כחול-Motul-Inugel-Expert-5L.html

או להזמין נוזל קירור מקורי של סובארו? מבדיקה באתר של סובארו נראה שהם משתמשים בפז.

תודה

פורסם

אם איבדת 2 סנטימר בשנה וחצי אז אומנם קיים איבוד. האופציה הראשונית היא בדיקה בלחץ למערכת הקירור ואם תרצה יש לי סט בדיקה כזו אתה מוזמן לבוא להישתמש. אופציה שניה היא בגלל שזה איבוד מאוד מיזערי פשוט לחיות איתו לא ייקרה כלום כל עוד אתה עוקב ופעם בשנה וחצי משלים.

פורסם

מערכת הקירור היא מערכת סגורה שלא אמורה לאבד נוזל כלל. אני בטוח שאם תחפור כמו שצריך במערכת הקירור עם כלים יעודיים אץה תמצא את מקור הבריחה אבל שוב..על 2 סנטים בשנה וחצי אולי לא כדאי לך להתאבד על זה ולזרוק כספים.

פורסם (נערך)
אני מבין שלא אמורה להיות כלל ירידה במפלס? קראתי כאן באחד השרשורים שהמערכת לא אטומה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?478969-סובארו-b4-2006-מים-נעלמים-ממיכל-עיבוי

אם אני כתבתי זאת אז זה נכון. :?

בכול מקרה קשה לקבוע חד משמעית אם אצלך כמות הנוזל שהלכה לאיבוד מעידה על נזילה כולשהי.

בכדי להתאים נוזל מתאים לרכבך צריך תחילה לזהות את סוג הנוזל הקיים במערכת ולאחר מכן נוכל להמליץ לך נוזל מתאים.

בשלב זה אתה יכול להשלים את הכמות החסרה על-ידי הוספת מי ברז המיועדים לשתייה/מים מזוקקים מה שתחליט. בשבועיים הקרובים תעקוב אחרי המפלס. במידה והמפלס יורד בצורה חריגה גש למוסך לבדיקה אם לאו תמשיך להנות מהרכב.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
תיקון

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...